Εντυπωσιακά πλάνα μονομαχίας με Honda Africa Twin [video]

Η απάντηση για το ποιος οδηγεί…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

7/7/2018

Έπειτα από τον ντόρο για το ποιος οδηγεί την Africa Twin σε ένα κανάλι μαγειρικής του Youtube που μέχρι πριν δεν είχε ούτε φωτογραφία μοτοσυκλέτας στο ψυγείο, ο Πετρετζίκης απαντά με ένα video αποκλειστικά για μοτοσυκλέτες, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, την μαγειρική.

Στο επίσημο κανάλι της Honda στο Facebook, κάποιος μάλιστα είχε ανεβάσει και video από το κινητό του, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, που ξεκάθαρα δείχνει πως ντουπλάρεται από «κασκαντέρ», δίνοντας έτσι ένα δίκιο σε όσους έλεγαν πως ο αναβάτης, σε αυτό ειδικά το video, ήταν σίγουρα κάποιος άλλος. Ανάμεσα σε αυτούς είμασταν κι εμείς.

«Δεν οδηγώ εγώ αλλά κι εγώ μπορώ να τραπεζώσω το Africa» είναι μέσες-άκρες η απάντηση του Άκη Πετρετζίκη και η αιτία να δούμε μερικά πολύ όμορφα πλάνα.

Συγχαρητήρια στον αναβάτη λοιπόν που ανέλαβε το δύσκολο, ή μάλλον το διασκεδαστικότερο κομμάτι, οδηγώντας την Honda CRF1000L Africa Twin σαν πραγματικό CRF!

Η Honda προετοιμάζει και συνέχεια όπως φαίνεται στο τέλος, με την μονομαχία και την κόντρα να κορυφώνονται, κι ελπίζουμε να συνεχίσει εξίσου θεαματικά!

 

Ετικέτες

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου