Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Εντυπωσιακά πλάνα μονομαχίας με Honda Africa Twin [video]

Η απάντηση για το ποιος οδηγεί…

Έπειτα από τον ντόρο για το ποιος οδηγεί την Africa Twin σε ένα κανάλι μαγειρικής του Youtube που μέχρι πριν δεν είχε ούτε φωτογραφία μοτοσυκλέτας στο ψυγείο, ο Πετρετζίκης απαντά με ένα video αποκλειστικά για μοτοσυκλέτες, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, την μαγειρική.

Στο επίσημο κανάλι της Honda στο Facebook, κάποιος μάλιστα είχε ανεβάσει και video από το κινητό του, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, που ξεκάθαρα δείχνει πως ντουπλάρεται από «κασκαντέρ», δίνοντας έτσι ένα δίκιο σε όσους έλεγαν πως ο αναβάτης, σε αυτό ειδικά το video, ήταν σίγουρα κάποιος άλλος. Ανάμεσα σε αυτούς είμασταν κι εμείς.

«Δεν οδηγώ εγώ αλλά κι εγώ μπορώ να τραπεζώσω το Africa» είναι μέσες-άκρες η απάντηση του Άκη Πετρετζίκη και η αιτία να δούμε μερικά πολύ όμορφα πλάνα.

Συγχαρητήρια στον αναβάτη λοιπόν που ανέλαβε το δύσκολο, ή μάλλον το διασκεδαστικότερο κομμάτι, οδηγώντας την Honda CRF1000L Africa Twin σαν πραγματικό CRF!

Twin Rider | Part 3

Η Honda προετοιμάζει και συνέχεια όπως φαίνεται στο τέλος, με την μονομαχία και την κόντρα να κορυφώνονται, κι ελπίζουμε να συνεχίσει εξίσου θεαματικά!