Εντυπωσιακό νέο κατάστημα Yamaha στην Μεσογείων

Πρότυπο κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/11/2018

Αισιόδοξο παράδειγμα για την μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα, τα εγκαίνια ενός καταστήματος που μαζί με μονάχα ένα ακόμη στην Ελλάδα, αποτελούν σημείο αναφοράς που αντίστοιχο βλέπει κανείς μόνο στο εξωτερικό. Η αθρόα προσέλευση κόσμου στα επίσημα εγκαίνια, έδειχνε αυτή ακριβώς την ανάγκη, να περιηγηθούν σε έναν εκθεσιακό χώρο – ένα μεγάλο κατάστημα, που θα έριχνε μπόλικες δόσεις αισιοδοξίας στην δύσκολη συγκυριακά κατάσταση της αγοράς μοτοσυκλέτας που επικρατεί σχεδόν μία δεκαετία τώρα. Διότι παρόλο που η οικονομική δυνατότητα είναι αρκετά μικρή, η αγορά δεν θέλει να εισπράττει λιγότερες υπηρεσίες από αυτό που βλέπει πως υπάρχει αλλού. Άσχετα λοιπόν που τα δεδομένα δεν είναι τα πλέον ικανοποιητικά για τέτοιες επενδύσεις, ο κόσμος θέλει να τις βλέπει να γίνονται, και η μεγάλη προσέλευση στα εγκαίνια δήλωνε αυτό ακριβώς. Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. πραγματοποίησε λοιπόν μία σοβαρή επένδυση σε μία από τις πιο δύσκολες συγκυριακά στιγμές, δημιουργώντας μία κάθετη μονάδα Yamaha με μεγάλη έκθεση και παράλληλα πλούσιο εξοπλισμό αναβάτη.

Εντυπωσιακή η έκθεση του εξοπλισμού και των αξεσουάρ, που εκμεταλλεύεται τον άπλετο χώρο έτσι ώστε ο επισκέπτης και πελάτης να μπορεί να τα δει ταυτόχρονα μπροστά του και μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμα προϊόντα.

Το γεγονός πως αποτελεί σημαντικό βήμα για την αγορά της μοτοσυκλέτας συνολικά, φανερώνει η επίσκεψη πολλών σημαντικών στελεχών ανταγωνιστικών εταιριών, που πέρασαν να συγχαρούν για το μέγεθος της επένδυσης και μάλιστα να ευχηθούν για καλή πορεία. Πρόσφατα άλλωστε ο κλάδος της μοτοσυκλέτας σε επίπεδο εισαγωγέων ήρθε για πρώτη φορά κοντά και ανοίχτηκαν δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ στελεχών που πρότερα δεν αντάλλασσαν κουβέντα, όχι εξαιτίας διενέξεων αλλά από κεκτημένη ταχύτητα του ανταγωνισμού σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο μεγάλο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όμως, ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες της Yamaha, αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις και ευχές, αναγνωρίζοντας με βάση τον κανόνα της ευγενούς άμιλλας, την προσπάθεια της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.

Τους ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία στην εμπορική τους πορεία. Το νέο κατάστημα, αντικαθιστά το μικρότερο που υπήρχε λίγα μέτρα πιο πάνω, απέναντι σχεδόν από την κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και στρέφει ακόμη περισσότερα φώτα στην Μεσογείων. Ακολουθεί δελτίο τύπου:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΥΑΜΑΗΑ Η ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ!

Εγκαίνια νέου πρότυπου καταστήματος
ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 397, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

 

Το νέο μας κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στην Αγία Παρασκευή αποτελεί γεγονός! Ανοιξε τις πόρτες του, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου με ένα μεγάλο party!

Πάνω από 800 επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους και έζησαν την εμπειρία:

Εξαιρετικές επιλογές από τον γνωστό μουσικό παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλο έδωσαν τον παλμό και κράτησαν τους επισκέπτες μας σε εξαιρετική διάθεση.

Γιαπωνέζικο άρωμα με street food από τον εξαιρετικό Βασίλη Καλλίδη και ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες ειδικά για την βραδιά από τον ταλαντούχο Alex Pavlov.

Μεγάλη δόση ενέργειας από τη MONSTER και υπέροχου καφέ Nespresso.

Εκρηκτική ατμόσφαιρα με επίδειξη - έκπληξη από τους πρωταθλητές Kendo της ομάδας του Νίκου Νικολούζου.

Όσοι επισκέφθηκαν τον χώρο δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Μεταξύ αυτών οι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ο εκρηκτικός showman Τονυ Σφήνος και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης οι οποίοι με χαρά ξεναγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν.

Το νέο κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στην Μεσογείων 397, αποτελεί πρότυπο για την αγορά δικύκλων, αξεσουάρ και τεχνικής υποστήριξης. Αναπτύσσεται σε 900 τ.μ. σε 2 επίπεδα όπου ο αναβάτης μπορεί να βρει τα πάντα. Τη μεγαλύτερη ποικιλία δικύκλων ΥΑΜΑΗΑ, πρότυπο συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο, τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών, που απευθύνονται και σε μη αναβάτες, και κυρίως εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ετικέτες

Δίχρονη Vespa 407 κυβικών αποδίδει 102 ίππους και μπορείς να την αποκτήσεις [Video]

Το συγκεκριμένο κιτ κινητήρα θα πωλείται προς 10.000 ευρώ
vespa
Από τον

Παύλο Καρατζά

6/5/2026

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ονομάζεται Project 407 και φέρει την υπογραφή της Egig Performance που κατασκεύασε μία δίχρονη μονοκύλινδρη Vespa που αποδίδει 102 ίππους και μπορεί να ξεπεράσει τα 200 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στην βελτίωση των Vespa και ιδρύθηκε το 2017 στην Ιταλία. Η τρέχουσα παραγωγή της εταιρείας ανέρχεται σε περίπου 130 κινητήρες ετησίως, που προορίζονται όχι μόνο για Ιταλούς πελάτες. Οι μηχανικοί της δουλεύουν πάνω στο project 407 τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχουν ετοιμάσει μία Vespa που αποδίδει 102 ίππους στις 11.000 στροφές και 7.65 kg.m ροπής στις 10.000 στροφές.

Ο κινητήρας της είναι δίχρονος μονοκύλινδρος 407 κυβικών και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Erich Oberpertinger, μπορεί να κινήσει το σύνολο με ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα. Την τροφοδοσία του κινητήρα έχουν αναλάβει δύο καρμπυρατέρ διαμέτρου 42 mm, που προέρχονται από την εποχή των δίχρονων μοτοσυκλετών του MotoGP. 

Vespa

Η εταιρεία Egig Performance πουλάει και έτοιμο κιτ κινητήρων και ο κινητήρας Egig 407 προορίζεται για μια πολύ μικρή ομάδα αναβατών, αφού θα κατασκευαστούν μόλις πέντε τέτοιοι κινητήρες, με την τιμή τους να κυμαίνεται στα 10.000 ευρώ.

Ετικέτες