Έτοιμο… ρετρό πακέτο μοτοσυκλέτα – αυτοκίνητο!

Yamaha και Toyota από την δεκαετία του '80 σε μία αγγελία
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

29/11/2021

Κι όμως συνέβη κι αυτό. Σε μια λίστα με αγγελίες μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών στην Αμερική, υπήρχε μια αγγελία για ένα Toyota Hilux του 1985! Όχι, δεν επρόκειτο για λάθος, καθώς μαζί με το Hilux πωλείται στην καρότσα του και ένα Yamaha GT80 Enduro του 1978.

Πρόκειται ουσιαστικά ένα ιδανικό πακέτο για τους λάτρεις των ρετρό, με το αυτοκίνητο να διαθέτει τα σπορ Ivan "Ironman" Stewart γραφικά, after market ζάντες και καινούργια air condition, αμορτισέρ και μπαταρία. Τα πάντα είναι λειτουργικά και διαθέτει επίσης αρκετά έξτρα ως εξοπλισμό.

Το καλύτερο όμως αξεσουάρ είναι το Yamaha GT80 Enduro του '78 που βρίσκεται στην καρότσα του. Πρόκειται για το μικρό, δίχρονο μονοκύλινδρο των 72cc με τεσσάρι σασμάν. Έχει αντλία λαδιού, εξοπλισμό δρόμου, δύο αμορτισέρ πίσω και ταμπούρα στα φρένα. Όπως αναφέρει η αγγελία, το μηχανάκι έχει στο κοντέρ του σχεδόν 1.900 χιλιόμετρα.

Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο mini bike θα πρέπει πρώτα να αγοράσουν το ημι-φορτηγό κι έτσι δεν θα χρειαστούν και τρέιλερ!. Προς το παρόν η τιμή του στην αγγελία είναι στα 35.000 δολάρια (περίπου 31.000 ευρώ).

Hellas Transalp Club - 22η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση στην Κρήτη

Μαζί με το Hellas Transalp Club θα είναι και το Varadero Cretan Maniacs
motomag Hellas Transalp Club – 22η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση στην Κρήτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

15/5/2024

To Hellas Transalp Club από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου διοργανώνει στα Χανιά της Κρήτης την 22η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του “Ορίζοντα”, της εθελοντικής οργάνωσης που βοηθά ασθενείς με καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζί με τους Varadero Cretan Maniacs οι συμμετέχοντες θα βρεθούν σε 20 σταθμούς-προορισμούς. Οι οργανωτές έχουν φροντίσει για το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και τα διαθέσιμα καταλύματα τα οποία μπορούν να τα βρουν ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ, και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τη φόρμα ΕΔΩ για να μπουν στην λίστα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ώστε να πάρουν την έκπτωση που τους αναλογεί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν το t-shirt της Πανελλήνιας στη φόρμα ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες στο email: [email protected]

Honda
Ετικέτες