Evomoto: Το νέο εμπορικό τμήμα της Γκοργκόλης A.E.

Στόχος η επέκταση του δικτύου
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

18/6/2021

Η Γκοργκόλης Α.Ε., μία από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στην ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας, ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου εμπορικού τμήματος, το οποίο θα έχει ως στόχο την επέκταση του δικτύου πωλήσεων και την εξάπλωσή του σε όλη την Ελλάδα, προσελκύοντας νέους συνεργάτες. Μέσα από το συγκεκριμένο δίκτυο θα πωλούνται όλα τα υφιστάμενα μοντέλα αλλά και τα νέα προϊόντα των Zontes και DYMOTO by Daytona. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

 

Δελτίο τύπου

 

EVOMOTO - ΤΟ NEO ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

Η EVOMOTO, το νέο εμπορικό τμήμα της Γκοργκόλης Α.Ε. έχει αναλάβει την επέκταση δικτύου πώλησης της εταιρείας σε νέους συνεργάτες σε όλη τη χώρα, για την αποτελεσματική προώθηση των νέων προϊόντων των οίκων ZΟΝΤΕS και DYMOTO by DAYTONA

 

Μέσα στο 2021 πρόκειται να παρουσιάσει μία πλήρη και άκρως ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων η οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική αγορά.

 

  • WINNER 200
  • M310
  • VERSUS 125
  • ROCKSTAR 500

WINNER 200

Πρόκειται για νέο μοντέλο της DYMOTO by DAYTONA.

Η απόβαση του νέου brand, DYMOTO, αρχίζει με τo DYMOTO 200 (WINNER), μία adventure μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού με υψηλής τεχνολογίας κινητήρα, κατανάλωση μόλις 2,4 L/100km και πλούσιο εξοπλισμό, Full LED φωτισμό, LCD οθόνη, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα USB, δίσκους μαργαρίτα και δικάναλο ABS

 

Μάθετε περισσότερα…

 

Το νέο Brand name, στοχεύει στην καθιέρωσή του στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Ευρωπαϊκή στόχευση, οδήγησε στη δημιουργία μίας πλήρους γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας.
Μέχρι το τέλος του 2021 θα κυκλοφορήσουν 7 νέα μοντέλα με το νέο σήμα. Η γκάμα της περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες και scooters με συμβατικούς κινητήρες. Δύο χρηστικά scooters με 14” τροχούς, ένα Adventure scooter και 2 μοτοσυκλέτες, Adventure και Street.

 

Μ310

Το ολοκαίνουριο και δυνατότερο scooter της κατηγορίας, ονομάζεται Μ310 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας το Σεπτέμβριο του 2021 από τη ZONTES by DAYTONA.
Το M310 μπαίνει ΣΦΗΝΑ σε ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα. ΣΦΗΝΑ που ανοίγει δρόμους σε νέα δεδομένα. ΣΦΗΝΑ για νέους ορίζοντες τεχνολογίας. ΣΦΗΝΑ στην εξέλιξη των scooters. Το δυνατότερο 300άρι της αγοράς αποδίδει 33.3ps.

 

Μάθετε περισσότερα…

 

VERSUS 125

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση της DAYTONA στα ψηλόροδα scooters. Το VERSUS αποτελεί μία άκρως χρηστική και ιδιαίτερα οικονομική πρόταση. Με επίπεδο πάτωμα, άνετη μεγάλη σέλα δύο επιπέδων, χειρολαβή με ενσωματωμένη σχάρα αποσκευών, χώρο για κράνος κάτω από τη σέλα και κλειστό ντουλαπάκι ποδιάς.

 

Μάθετε περισσότερα…

 

ROCKSTAR 500

H πρόταση της EVOMOTO συμπληρώνεται με μία μοτοσυκλέτα της DAYTONA, τη ROCKSTAR 500. Πρόκειται για μία μεσαίου κυβισμού City Scrambler μοτοσυκλέτα, δικύλινδρη, μονόμπρατση, με μοναδικό στυλ, που σε προκαλεί με την απλότητά της αλλά και τα κορυφαία περιφερειακά χαρακτηριστικά της (Full LED, Nissin Φρένα, Kayaba αναρτήσεις, Pirelli Ελαστικά)

 

Μάθετε περισσότερα…

ΕΛΜΟΤΟ - Μοτοπορεία Διαμαρτυρίας και Επίδοση Ψηφίσματος στη Βουλή

Διεκδίκηση με ένα κείμενο 12 ενοτήτων, σε καίρια θέματα που αφορούν τους μοτοσυκλετιστές
ΕΛΜΟΤΟ - Ψήφισμα και μοτοπορεία διαμαρτυρίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/4/2024

Ψήφισμα της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας - ΕΛ.ΜΟΤ.Ο με 12 ενότητες που θίγουν καίρια θέματα που αφορούν τον μοτοσυκλετιστή με ιδιαίτερη αναφορά στην οδική ασφάλεια και στην βελτίωση των υποδομών, βρίσκεται από το Σάββατο 13 Απριλίου στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, με Αριθμό Πρωτοκόλλου 1819/13-04-2024.

Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης της εκπροσώπησης των Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, με αφορμή τις τελευταίες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, προχώρησε σε μοτο-πορεία διαμαρτυρίας το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, η οποία ξεκίνησε από το ΣΕΦ και κατέληξε στην Πλατεία Συντάγματος με την επίδοση Ψηφίσματος.

Το ψήφισμα που παραδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, θίγει όλα τα θέματα που απασχολούν τον μέσο μοτοσυκλετιστή, με ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της οδικής ασφάλειας και της βελτίωσης των υποδομών.

Παραθέτουμε το ψήφισμα στο οποίο η ΕΛΜΟΤΟ προτείνει λύσεις στα παραπάνω ζητήματα, ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκριση από την κυβέρνηση και την εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

“ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Διεκδικούμε και προτείνουμε…

1. Μείωση των τιμών των διοδίων για τις μοτοσυκλέτες, μέσω κρατικής επιδότησης. Ορθολογική και δίκαιη χρέωση σύμφωνα με το ίχνος της στην άσφαλτο και τον όγκο που καταλαμβάνει στον χώρο. Μείωση της αναλογίας χρέωσης μεταξύ αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας με βάση την σύμβαση της ¨Γέφυρας Α.Ε¨ στην γέφυρα ¨Χαρίλαος Τρικούπης¨. Δημιουργία ξεχωριστής λωρίδας στα διόδια, με ειδικό αντιολισθητικό τάπητα και χρήση e-pass για τις μοτοσυκλέτες.

2. Επανεξέταση του ΚΟΚ πριν αυτός ψηφιστεί, σε βασικά θέματα όπως το όριο χιλιομέτρων και η διήθηση. Τα όρια ταχύτητας εντός αστικού ιστού να θεσπιστούν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και μελετών όπου είναι απαραίτητο (σχολεία, νοσοκομεία). Είμαστε αντίθετοί στην οριζόντια επιβολή του ορίου των 30 km στις πόλεις. Να επιτρέπεται η διήθηση των μοτοσυκλετών με βάση κριτήρια και συγκεκριμένα όρια ταχύτητας που θα προκύψουν από μελέτες. Να γίνει ιεράρχηση των παραβάσεων του ΚΟΚ βάσει των κριτηρίων της νομικής επιστήμης με νέα δόμηση.

3. Ασφαλείς δρόμους για όλους. Επισήμανση επικίνδυνων σημείων και άμεση αντιμετώπιση τους με αντιολισθητικές διαγραμμίσεις σε όλους τους δρόμους και ευδιάκριτη σήμανση. Επαρκή φωτισμό δρόμων και ιδιαίτερα σε διασταυρώσεις και επικίνδυνα σημεία.

4. Ασφαλέστερο -¨συγχωρητικό¨ περιβάλλον των οδών. Να προστεθεί διπλή μπαριέρα και να επενδυθούν με ελαστικά υλικά, με άμεση προτεραιότητα στα επικίνδυνα σημεία. Οι νέες μπαριέρες να πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Προσεκτική επιλογή όπου είναι απαραίτητο με φιλικά προς τον μοτοσυκλετιστή σαμαράκια (κατά τα Βρετανικά πρότυπα).

5. Έλεγχος, σήμανση και ασφάλιση των έργων υποδομής (π.χ. οπτικές ίνες). Έλεγχος των εκτελούμενων έργων και δημιουργία μητρώου έργων. Δημιουργία αποτρεπτικών υποδομών.

6. Ένταξη του δίκυκλου στις μελέτες που εκπονούνται (κίνηση, ασφάλεια, πάρκινγκ κτλ.). Επαρκής και δωρεάν θέσεις στάθμευσης δίκυκλων, δημιουργία θέσεων στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ και στις αρχές των πεζόδρομων. Κατασκευή ειδικών διαμορφώσεων πρόσδεσης των αντικλεπτικών.

7. Ποιοτική, όχι ποσοτική αστυνόμευση. Εντατικότεροι έλεγχοι για ανασφάλιστα / ακατάλληλα προς χρήση οχήματα.

8. Κυκλοφοριακή αγωγή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Άμεση ανάγκη για δημιουργία νέας κουλτούρας οδηγικής συμπεριφοράς. Καμπάνιες οδικής ασφάλειας. Εκμετάλλευση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων για προγράμματα εκπαίδευσης – ενημέρωσης. Ίδρυση Παρατηρητηρίου οδικής ασφάλειας δίκυκλων, κατά τα πρότυπα της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών.

9. Αλλαγή - εκσυγχρονισμός του τρόπου απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Εκπαίδευση – μετεκπαίδευση των νέων οδηγών και ομαλή ένταξη στο κυκλοφοριακό περιβάλλον με ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα.

10. Γραμμή καταγγελιών σε 5ψήφιο τηλεφωνικό νούμερο. Μηνύσεις χωρίς παράβολα για επικίνδυνες υποδομές. Εξορθολογισμός της διαδικασίας αυτοκινητιστικών διαφορών για όλα τα τροχαία (ενσωμάτωση τακτικής διαδικασίας).

11. Μείωση ή απαλλαγή του ΦΠΑ στα κράνη και στον εξοπλισμό ασφαλείας των αναβατών. Voucher επιδότησης για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας με την αγορά κάθε καινούργιου δίκυκλου. Voucher με την μορφή safety pass για αγορά εγκεκριμένου εξοπλισμού ασφαλείας από καταστήματα εντός Ελλάδας με την έκδοση αντίστοιχου παραστατικού (απόδειξης ή τιμολογίου), με προτεραιότητα τις επαγγελματικές ομάδες που χρησιμοποιούν την μοτοσυκλέτα.

12. Μείωση τελών κυκλοφορίας σε όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλετών και προώθηση της χρήσης δικύκλου με ειδικές διαφημιστικές καμπάνιες αφού αποδεδειγμένα μπορεί να αποτελέσει την λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα στις μεγάλες πόλεις.

Τι θέλουμε να πετύχουμε…

Να κάνουμε πιο άνετη και ασφαλέστερη την μετακίνηση μας, να μειώσουμε και ίσως να μηδενίσουμε τον δείκτη ατυχημάτων και να δημιουργήσουμε μια νέα κουλτούρα οδηγικής συμπεριφοράς που θα χαρακτηρίζεται από την ευγένεια και το υψηλό επίπεδο ικανοτήτων των οδηγών.

Αυτό φυσικά προϋποθέτει το δίκυκλο να ενταχθεί σε όλες τις μελέτες που εκπονούνται και όλοι εμείς οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας να έχουμε θέση και λόγο σε όλες τις επιτροπές και τα όργανα λήψης αποφάσεων.

Πρόθεση μας είναι να είμαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος."