Flat Track στους Θρακομακεδόνες από τη Zulap στις 18 και 19 Μαρτίου

Εκπαιδευτικη ημερίδα το Σάββατο, προπόνηση την Κυριακή
Zulap Flat Track
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

15/3/2023

Η ομάδα της Zulap συνεχίζει τις δραστηριότητες στο χώρο του flat track, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου στους Θρακομακεδόνες με εκπαιδευτική ημερίδα αλλά και με ημέρα προπόνησης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Zulap:

"Το Σάββατο θα διεξαχθεί εκπαιδευτική ημερίδα, όπου οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν flatrack ή να βελτιώσουν την τεχνική τους αν ήδη γνωρίζουν τα βασικά. Για όσους δεν διαθέτουν κατάλληλη μοτοσυκλέτα, υπάρχουν διαθέσιμα Sunday 150cc, ειδικά στημένα για flat track προς ενοικίαση.

Για την Κυριακή, με ελεύθερη είσοδο θεατών, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 ελάτε να παρακολουθήσετε θεαματικούς αναβάτες να γλιστράνε στην οβάλ χωμάτινη διαδρομή με μοτοσυκλέτες χωρίς μπροστινό φρένο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια ανάδειξης του αθλήματος του flat track στο ευρύ κοινό, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κορυφές Θρακομακεδόνων και την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών.

Zulap

Με την υποστήριξη: Printa Manent, Fantic Motor Hellas, Motokinisi, Drakos Engineering, Motoram, The Local Butcher. Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και συνεργασίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σπύρο Μάρκου από το Zulap crew στο [email protected] & 6938 887144 

(οι συμμετοχές κλείνουν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαρτίου)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Zulap website / Eκδήλωση στο facebook - 

Τοποθεσία εκδήλωσης: https://goo.gl/maps/6vmzPYpxhH9gBVt59

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 18 Μαρτίου

Zulap Flat Track Academy

  • 10:00 - 13:00

δήλωση συμμετοχής Σαββάτου

δήλωση συμμετοχής Σαββάτου με ενοικιαζόμενο Sunday

Κυριακή 19 Μαρτίου

Flat Track training

  • 09:30 - 10:00: γραμματεία & τεχνικός έλεγχος

  • 10:00 - 10:15 Ενημέρωση αναβατών

  • 10:30 – 13:00 Ελεύθερες δοκιμές ανά κατηγορία

  • 13:00 – 13:30 Διάλειμμα & συντήρηση διαδρομής

  • 13:30 – 14:30 Επίδειξη flat track ανά κατηγορία

δήλωση συμμετοχής Κυριακής

Ετικέτες

Balenciaga Biker Pantashoes - Μόνο 10.000 ευρώ

500 για τις παντελονομπότες, 9.500 ευρώ για το όνομα
Balenciaga
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/4/2024

Ο ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga έχει γίνει γνωστός για τις αντισυμβατικές και πολλές φορές ακραίες συλλογές ρούχων του, και στο ίδιο πνεύμα παρουσιάζει ένα Biker Pantashoes (τι εννοείτε δεν ξέρετε τι είναι τα pantashoes;), παντελόνι δερμάτινο με ραμμένες τις μπότες από κάτω, ζητώντας μια περιουσία για την αγορά του.

Τι να καταλάβoυμε όμως κι εμείς οι πληβείοι από Balenciaga… αντί να εκτιμήσουμε που ένας τέτοιος οίκος μόδας αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αναβάτες μοτοσυκλέτας, καθόμαστε και ειρωνευόμαστε.

Γιατί δηλαδή; Επειδή το στιλ των συγκεκριμένων pantashoes θυμίζει ελαφρώς παραμάγαζο στα βάθη της Ομόνοιας που πουλά μπουφάν “μοτοσυκλέτας”, ξέρετε, αυτά με τις μεγάλες στάμπες Lucky Strike, Repsol, κ.α.; Άντε, πες πως δεν αντιλαμβανόμεθα τη σχεδιαστική άποψη των συγκεκριμένων pantashoes (άκου pantashoes, μα ποιος φοράει τέτοιο πράγμα; και γιατί;), μας πειράζει που η πραγματική αξία των υλικών αφορά ελάχιστο ποσοστό της τιμής που ζητά ο Balenciaga; Ε τότε γιατί κάνουμε τόση φασαρία; Έλα ντε. Ίσως επειδή δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Άλλωστε αυτές οι τιμές που σε εμάς φαίνονται εξωφρενικές, σε κάποιους άλλους είναι καθημερινότητα, και τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν από την πλέμπα.

Οπότε, περί ορέξεως… Balenciaga

Ετικέτες