Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Γιορτάζουμε: 35 χρόνια ΜΟΤΟ! 35 χρόνια ΜΟΤΟσυκλέτα! – Κάνουμε ΔΩΡΟ συλλεκτικό μπρελόκ

35 Χρόνια ΜΟΤΟ! - Το συλλεκτικό ΜΠΡΕΛΟΚ!

Με το τεύχος Ιανουαρίου 2021 που κυκλοφορεί στις 30 Δεκεμβρίου, γινόμαστε 35 χρονών! Το «και πέντε» είναι σημαδιακό για εμάς που πρωτοκυκλοφορήσαμε Δεκέμβριο του 1985, ακριβώς 35 χρόνια πριν, με στόχο να φτιάξουμε το περιοδικό που θέλαμε να διαβάζουμε!

35 χρόνια πριν η έννοια μοτοσυκλετιστής ήταν λίγο διαφορετική για την υπόλοιπη κοινωνία συγκριτικά με τώρα, οι πληροφορίες περιορισμένες και η μεθοδολογία ανύπαρκτη. Ξεκινήσαμε την πορεία μας για να «Κάνουμε τα Πράγματα να Συμβαίνουν» και από τον πρώτο χρόνο είδαμε πως αυτό ήθελε και ο κόσμος. 35 χρόνια τώρα η σχέση αυτή μένει αναλλοίωτη και αδιάκοπη, για αυτό και θέλαμε να μην περάσει δίχως πάταγο, το επετειακό αυτό τεύχος.

Οι σελίδες του ΜΟΤΟ έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια την πορεία της μοτοσυκλέτας όλα αυτά τα χρόνια και με μία μεγάλη ανασκόπηση που ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ με παραπάνω σελίδες στην ύλη του τεύχος θυμόμαστε και σχολιάζουμε ορισμένους σταθμούς στην ιστορία μας και στην ιστορία της μοτοσυκλέτας που μαζί της βαδίζουμε αυτά τα 35 χρόνια.

Το ΜΟΤΟ άλλωστε ήταν πάντα ένα περιοδικό που έκανε παρέα στους αναγνώστες του βγαίνοντας έξω από τις σελίδες του: Από την πρώτη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, μέχρι την σημερινή εποχή που διοργανώνουμε το μεγαλύτερο Test Ride Event της Ευρώπης ΔΩΡΕΑΝ για τους αναγνώστες και φίλους του περιοδικού, οι εκδηλώσεις του ΜΟΤΟ ήταν πάντα μπροστά από την εποχή τους ανοίγοντας τον δρόμο και βρίσκοντας μιμητές, ακριβώς όπως και τα άρθρα του. Από τις δοκιμές και τα συγκριτικά -σταθμούς- την έντονη κοινωνική μας δράση, μέχρι τους αγώνες απέναντι στην Πολιτεία για τα συμφέροντα του μοτοσυκλετιστή - που αδιάκοπα συνεχίζονται: Η μεγάλη αυτή ανασκόπηση περνά γκαζώνοντας τα γεμάτα αυτά 35 χρόνια και τα 614(!) τεύχη μας!  

Μαζί ένα συλλεκτικό μπρελόκ, για να έχουμε όλοι μας στην μοτοσυκλέτα μας ένα κομμάτι αυτή της πλούσιας ιστορίας, μία δήλωση στα κλειδιά της πως είμαστε επιλεκτικοί με τον χρόνο που επενδύουμε στην ενημέρωσή μας: 35 χρόνια ΜΟΤΟσυκλέτα!

Εννοείται πως δεν έχουμε ξεχάσει ούτε και τα αυτοκόλλητα που παραδοσιακά υπάρχουν σε αυτό το τεύχος κάθε χρονιά, για να ανανεώσετε τα προηγούμενα. «Κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν» 35 χρόνια τώρα, ως ένα από τα κορυφαία περιοδικά μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη. Το επετειακό τεύχος του ΜΟΤΟ ανακοινώνεται αύριο, 29 Δεκεμβρίου και κυκλοφορεί στις 30 Δεκεμβρίου!