To γκαράζ του Aleix Espargaro φιλοξενεί πλέον και μία McLaren!

Ένα ακόμα supercar απέκτησε ο Ισπανός αναβάτης μετά τις Ferrari, Porsche και Lamborghini της συλλογής του
motomag To γκαράζ του Aleix Espargaro φιλοξενεί πλέον και μία McLaren
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/2/2024

Ο Aleix Espargaro θα έχει ακόμη ένα λόγο για να είναι χαρούμενος πηγαίνοντας στο τεστ του Qatar το οποίο διεξάγεται στις 19 και 20 Φεβρουαρίου καθώς πλέον στο γκαράζ βρίσκεται το νέο supercar της McLaren, 750S Spider, με τιμή που ξεπερνά τα 300.000 ευρώ.

Η αγάπη του 34χρονου αναβάτη της Aprilia για τα supercars - αλλά και για τα πάσης λογής οχήματα που ξεχωρίζουν- είναι γνωστή. Ο Aleix κατά καιρούς κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οχήματα που έχει στην κατοχή του -στο κανάλι του στο YouTube "41 Team Workshop" έχουμε δει από ποδήλατα και σπάνιες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες μέχρι supercar των εταιρειών Ferrari, Lamborghini και Porsche- ενώ πολλές φορές βλέπουμε τον ίδιο τον Espargaro να τα οδηγεί στην καθημερινότητα του.

To γκαράζ του Aleix Espargaro φιλοξενεί πλέον και μία McLaren

Πλέον ο Ισπανός είδε το προσωπικό του γκαράζ να μεγαλώνει καθώς πριν λίγες ημέρες απέκτησε μία McLaren 750S Spider. To supercar της βρετανικής εταιρείας το οποίο εφοδιάζεται με έναν 4λιτρο V8 κινητήρα αποδίδει 750 ίππους, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Το νέο απόκτημα του Aleix είναι βαμμένο σε πορτοκαλί – μαύρο χρώμα, με την τιμή του να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Ο αναβάτης της Aprilia στο πλαίσιο παραλαβής του αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στη Βαρκελώνη πόζαρε χαμογελαστός μαζί με την οικογένεια του μπροστά από την McLaren αν και να ξεκαθαρίσουμε πως το αυτοκίνητο είναι αυστηρά διθέσιο, οπότε τα δίδυμα λίγο δύσκολο να πάνε βόλτα, με τον Aleix και τη γυναίκα του, Mia.

Ο αναβάτης της Aprilia ωστόσο θα πρέπει να περιμένει μερικές ημέρες για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του νέου του supercar καθώς τώρα προέχει το διήμερο τεστ του Qatar.

https://www.instagram.com/aleixespargaro/?hl=el
Ετικέτες

Voge DS900X με ηλεκτρονικές αναρτήσεις: Παρουσιάστηκε στη CIMA 2026 (Video)

Διευρύνεται η γκάμα της κινέζικης on-off προς τη σωστή κατεύθυνση
Voge DS900X 2026 ηλεκτρονικές αναρτήσεις
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

29/9/2026

Από όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν φέτος στη CIMA, η νέα έκδοση του Voge DS900X που έρχεται με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, πέρασε σχεδόν στα ψιλά γράμματα .

Λεπτομέρειες τεχνικής φύσης για το Voge DS900X με τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις και τα χαρακτηριστικά τους δεν υπάρχουν προς το παρόν, από την στιγμή που η ίδια η ύπαρξή του προσπέρασε τον ιντερνετικό ιστό χωρίς να πιαστεί από πουθενά. Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από το συνηθισμένο για να καταφέρουμε να επαληθεύσουμε την ύπαρξη της έκδοσης αυτής γιατί τόσο η Ελληνική, όσο και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει τέτοια έκδοση. Αυτό μάλλον σημαίνει πως δεν είναι έτοιμο το σύστημα για να έρθει άμεσα στην δική μας αγορά, ωστόσο βρήκαμε τρόπο να επιεβαιβεώσουμε πως υπάρχει τουλάχιστον, η έκδοση αυτή. Υπάρχει και Video μάλιστα στο οποίο και φαίνονται καθαρά τα καλώδια που καταλήγουν στην κορυφή, πάνω στις μπότες. 

Η πιο λογική υπόθεση αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουμε να κάνουμε με αναρτήσεις που μπορούν να μεταβάλλουν τις αποσβέσεις τους και αυτό λογικά θα ισχύει και για το αμορτισέρ. 

Το περίεργο είναι ότι εκτός από το συγκεκριμένο video και μία αναφορά από κινέζικη ιστοσελίδα δεν υπάρχει πουθενά αλλού η είδηση για τη νέα έκδοση της on-off της Voge, ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Voge από την οποία και περιμένουμε σχετική επιβεβαίωση. Κινέζικη ιστοσελίδα αναφέρει πάντως ότι εκτός από τις αναρτήσεις δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα της Voge.

Οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο πεδίο μάχης μεταξύ των κατασκευαστών από την Κίνα αφού όλο και περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν μοντέλα με αναρτήσεις που ρυθμίζονται ηλεκτρονικά και αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο την πίεση προς τους παραδοσιακούς κατασκευαστές.