To γκαράζ του Aleix Espargaro φιλοξενεί πλέον και μία McLaren!

Ένα ακόμα supercar απέκτησε ο Ισπανός αναβάτης μετά τις Ferrari, Porsche και Lamborghini της συλλογής του
motomag To γκαράζ του Aleix Espargaro φιλοξενεί πλέον και μία McLaren
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/2/2024

Ο Aleix Espargaro θα έχει ακόμη ένα λόγο για να είναι χαρούμενος πηγαίνοντας στο τεστ του Qatar το οποίο διεξάγεται στις 19 και 20 Φεβρουαρίου καθώς πλέον στο γκαράζ βρίσκεται το νέο supercar της McLaren, 750S Spider, με τιμή που ξεπερνά τα 300.000 ευρώ.

Η αγάπη του 34χρονου αναβάτη της Aprilia για τα supercars - αλλά και για τα πάσης λογής οχήματα που ξεχωρίζουν- είναι γνωστή. Ο Aleix κατά καιρούς κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οχήματα που έχει στην κατοχή του -στο κανάλι του στο YouTube "41 Team Workshop" έχουμε δει από ποδήλατα και σπάνιες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες μέχρι supercar των εταιρειών Ferrari, Lamborghini και Porsche- ενώ πολλές φορές βλέπουμε τον ίδιο τον Espargaro να τα οδηγεί στην καθημερινότητα του.

To γκαράζ του Aleix Espargaro φιλοξενεί πλέον και μία McLaren

Πλέον ο Ισπανός είδε το προσωπικό του γκαράζ να μεγαλώνει καθώς πριν λίγες ημέρες απέκτησε μία McLaren 750S Spider. To supercar της βρετανικής εταιρείας το οποίο εφοδιάζεται με έναν 4λιτρο V8 κινητήρα αποδίδει 750 ίππους, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Το νέο απόκτημα του Aleix είναι βαμμένο σε πορτοκαλί – μαύρο χρώμα, με την τιμή του να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Ο αναβάτης της Aprilia στο πλαίσιο παραλαβής του αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στη Βαρκελώνη πόζαρε χαμογελαστός μαζί με την οικογένεια του μπροστά από την McLaren αν και να ξεκαθαρίσουμε πως το αυτοκίνητο είναι αυστηρά διθέσιο, οπότε τα δίδυμα λίγο δύσκολο να πάνε βόλτα, με τον Aleix και τη γυναίκα του, Mia.

Ο αναβάτης της Aprilia ωστόσο θα πρέπει να περιμένει μερικές ημέρες για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του νέου του supercar καθώς τώρα προέχει το διήμερο τεστ του Qatar.

https://www.instagram.com/aleixespargaro/?hl=el
Ετικέτες

Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία

H-D δραστηριοποίηση ξανά όπως παλιά!
Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία
Από το

motomag

22/12/2025

Η Harley-Davidson Athens συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της και στο προκαθορισμένο της ραντεβού με τον κόσμο μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που γιόρτασε πριν λίγο καιρό, έδωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία για τους ιδιοκτήτες αλλά και τους φίλους της μάρκας, μιας και η H-D ανήκει σε αυτό το ειδικό club των ελάχιστων που υπάρχουν, όπου η αποδοχή της μάρκας ξεπερνά τους ιδιοκτήτες, σε σημείο να φορά κανείς το λογότυπό της.

Για αυτό άλλωστε και η σειρά ρουχισμό και εξοπλισμού αναβάτη είναι για την H-D μία εξίσου επικερδής εμπορική δραστηριότητα, σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτό που συμβαίνει με άλλες μάρκες.

Στο Χριστουγεννιάτικο Party που έγινε στο νέο τα κατάστημα στο Κορωπί τη μουσική είχε αναλάβει το συγκρότημα Michael Dotson Power Blues Band (Michael Dotson κιθάρα-φωνή, Φώτης Δασκαλάκης μπάσο, Νίκος Τσάβαλος τύμπανα), ενώ στα deck ήταν ο Άγγελος Νικολάου.

Το Party υποστήριξε η γνωστή από την υποστήριξή της στους αγώνες, μπύρα Estrella Galicia 0,0 με το όνομά της να υποδηλώνει την πλήρη απουσία αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι αυτό που κάνει το V-TWIN Café, το Café-Bar δηλαδή που λειτουργεί εντός του καταστήματος της H-D, ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα: Στο café η κατανάλωση μη αλκοολούχων ποτών δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά συνολικά δεν πωλείται τίποτα με αλκοόλ, όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί μοτοσυκλέτας όπου θα πάει κανείς – και θα φύγει- οδηγώντας!

To Harley-Davidson Athens δεν επαφίεται απλώς στην παρουσία του, για να συστήσει εκ νέου την H-D στο ελληνικό κοινό, αλλά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν λείψει από την μάρκα. Κι αυτό είναι κάτι που θα δούμε, όπως έχουν πει, να συνεχίζεται εντονότερα και στο νέο έτος.

Φωτογραφικό υλικό από το Harley-Davidson Athens:

 

Ετικέτες