Harley Davidson Panamerica: Ξεπούλησε μέσα σε δύο μήνες!

Έγινε το best seller mega On-off της Β.Αμερικής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/9/2021

Μια εντυπωσιακή ανακοίνωση έκανε η Harley Davidson, ισχυριζόμενη πως η Panamerica έγινε το best seller των On-off στις αγορές της Β.Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδάς), ξεπουλώντας όλη την προγραμματισμένη παραγωγή για το 2021, φτάνοντας τις 4.084 αντίτυπα. Η δήλωση αυτή γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, αν λάβουμε υπόψη μας πως η σύγκριση λαμβάνει υπόψη της όλες τις μοτοσυκλέτες του ανταγωνισμού από τα 600 κυβικά και πάνω και όχι μόνο τα mega on-off των 1000cc+. Από την άλλη μεριά όμως, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν αυτός ο ισχυρισμός είναι αληθινός, διότι στις ΗΠΑ δεν υπάρχει κάποια κρατική υπηρεσία που να καταγράφει τις πωλήσεις καινούριων μοτοσυκλετών.

Επίσης δεν είναι σαφές αν η Harley Davidson μιλά για τις μοτοσυκλέτες που παρέδωσε στους dealer της ή για τις μοτοσυκλέτες που πούλησαν οι dealer στους πελάτες. Πάντως σύμφωνα με τους Αμερικάνους δημοσιογράφους, οι dealer αναφέρουν πως έχουν μεγάλες λίστες αναμονής για την Panamerica σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ.  

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες