Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Honda Maidstone: Παραχώρησε 20 PCX στους εθελοντές του ΕΣΥ

Ο καθένας συμβάλλει όπως μπορεί!

Σε μια παρόμοια κίνηση με αυτή του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, προχώρησε και η Honda του Maidstone της Αγγλίας προσφέροντας 20 PCX στους εθελοντές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας για τη διανομή φαρμάκων και άλλων αγαθών. Ο αριθμός είναι πραγματικά μικρός αν αναλογιστούμε ότι οι εθελοντές ΕΣΥ της Αγγλίας φτάνουν τους 750.000, όμως αυτή τη στιγμή κάθε βοήθεια είναι σημαντική! Το PCX έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πώς αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος που κινείται καθημερινά στους μέχρι Π.Κ. (Προ Κορωνοϊού) συνωστισμένους δρόμους των πόλεων, χάρη στις μικρές διαστάσεις του και τους αποθηκευτικούς του χώρους. Είναι σχεδόν ό,τι χρειάζεται ένα διανομέας, αν εξαιρέσουμε πως η συντήρησή του είναι πιο ακριβή από αυτή ενός παπιού και γι' αυτό δεν αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή των διανομέων.

Ιδιαίτερα θερμές ήταν οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Honda του Maidstone, Harry Pearce, που ανέφερε: “Είμαστε μέλος της κοινωνίας του Maidstone απ’ το 2013 και θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση! Έχει δοθεί η οδηγία στους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να μην βγουν απ’ το σπίτι τους για 12 εβδομάδες (σ.σ. όχι δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Για 84 μέρες, σχεδόν τρεις μήνες είναι η οδηγία που έχει δοθεί απ’ την κυβέρνηση), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προμηθευτούν ούτε τα βασικά αγαθά. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απ’ την πλευρά μας και να ελπίζουμε πως θα βοηθήσει, είναι να προσφέρουμε στους εθελοντές ένα μέσο μετακίνησης όπως ο στόλος των 20 PCX που παραχωρήσαμε.”

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Honda Αγγλίας, Neil Fletcher ανέφερε: “Το πόσο γρήγορα 750.000 άνθρωποι έσπευσαν να γίνουν εθελοντές του ΕΣΥ στην Αγγλία αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευση! Είμαι πολύ συγκινημένος που βλέπω την Honda του Maidstone να συνδράμει ενεργά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, παρότι αυτό το διάστημα έχει γίνει η άρση των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων της. Συναινούμε 100% στην απόφασή της να υποστηρίξει τους εθελοντές με τη διάθεση των 20 PCX, αυξάνοντας σημαντικά στη ταχύτερη παράδοση των φαρμάκων στους κατοίκους της περιοχής και στη διασφάλιση πως όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες δεν θα στερηθούν τίποτα από τις απαραίτητες προμήθειες".

Tags: