Η K-MOTORS SEE συνεχίζει με Bajaj και SWM

Άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων στη Λ. Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρνές
Η K-MOTORS SEE συνεχίζει τη δραστηριότητα της στον χώρο της μοτοσυκλέτας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/9/2023

Η απόγονος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ και της μετέπειτα KTM Hellas SEE, K-MOTORS SEE ανακοινώνει πως συνεχίζει τη δραστηριότητα της στον χώρο της μοτοσυκλέτας εισάγοντας και υποστηρίζοντας τις BAJAJ και SWM στην Ελλάδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της K-MOTORS Southeast Europe Α.Ε.

K-Motors

Η K-MOTORS SEE (απόγονος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ και της μετέπειτα KTM Hellas SEE), εισαγωγέας και διανομέας πολλών γνωστών εργοστασίων μοτοσυκλετών στη χώρα μας επί σειρά ετών, παραμένει ενεργή με τη δραστηριότητα εισαγωγής και υποστήριξης των εργοστασίων BAJAJ και SWM στην Ελλάδα, στη γνωστή έδρα της.

Το μέγεθος του ινδικού κολοσσού BAJAJ και η πλούσια ιστορία και γκάμα της ιταλικής SWM, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια της δραστηριότητας της K-MOTORS.

Στην Λ. Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρνές, θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων και των 2 εργοστασίων για αγορά αλλά και δοκιμή, καθώς και διαρκή υποστήριξη ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-5540640, καθώς και στα email: [email protected] & [email protected]

K-MotorsK-MotorsK-Motors

 

Ετικέτες

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Το συγκεκριμένο όφελος ισχύει για προπαραγγελίες μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023
1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Η Kove ανακοίνωσε πως άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της Adventure μοτοσυκλέτα της KOVE 800X Pro την οποία είδαμε πρόσφατα στην EICMA, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν με όφελος 600 ευρώ.

Η KOVE 800X Pro χρησιμοποιεί τον τετράχρονο, υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με 2ΕΕΚ και 4 βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο των 799 κυβικών με την απόδοση να φτάνει τους 96,5 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 8,15 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 7.500 στροφές. Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, με ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, έχουν διαδρομή 240 χλστ. με το συνολικό βάρος να αγγίζει τα 190 κιλά χωρίς υγρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 600 ευρώ.

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Η τιμή της Kove 800X PRO ανακοινώθηκε στα 8.395 ευρώ, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023 θα αποκτήσουν το εν λόγω μοντέλο στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Ετικέτες