Η K-MOTORS SEE συνεχίζει με Bajaj και SWM

Άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων στη Λ. Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρνές
Η K-MOTORS SEE συνεχίζει τη δραστηριότητα της στον χώρο της μοτοσυκλέτας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/9/2023

Η απόγονος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ και της μετέπειτα KTM Hellas SEE, K-MOTORS SEE ανακοινώνει πως συνεχίζει τη δραστηριότητα της στον χώρο της μοτοσυκλέτας εισάγοντας και υποστηρίζοντας τις BAJAJ και SWM στην Ελλάδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της K-MOTORS Southeast Europe Α.Ε.

K-Motors

Η K-MOTORS SEE (απόγονος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ και της μετέπειτα KTM Hellas SEE), εισαγωγέας και διανομέας πολλών γνωστών εργοστασίων μοτοσυκλετών στη χώρα μας επί σειρά ετών, παραμένει ενεργή με τη δραστηριότητα εισαγωγής και υποστήριξης των εργοστασίων BAJAJ και SWM στην Ελλάδα, στη γνωστή έδρα της.

Το μέγεθος του ινδικού κολοσσού BAJAJ και η πλούσια ιστορία και γκάμα της ιταλικής SWM, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια της δραστηριότητας της K-MOTORS.

Στην Λ. Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρνές, θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων και των 2 εργοστασίων για αγορά αλλά και δοκιμή, καθώς και διαρκή υποστήριξη ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-5540640, καθώς και στα email: [email protected] & [email protected]

K-MotorsK-MotorsK-Motors

 

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.