Η SWM στη μεγάλη έκθεση μοτοσυκλέτας 2023 στο Π. Φάληρο

SWM
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Από 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, στο περίπτερο Δ27 της έκθεσης μοτοσυκλέτας 2023, θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα μοντέλα της SWM Motorcycles που διατίθενται στη χώρα μας αλλά και να οδηγήσετε μερικά από αυτά.

Με γκάμα στην κατηγορία Α1 – 125cc, αλλά και μοντέλα Classic, Enduro, Supermotard και Naked, το ιταλικό εργοστάσιο έχει να προτείνει μοτοσυκλέτες με ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής.

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες