Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Η Yamaha στις "Ημέρες Μοτοσυκλέτας" 2019

Παρουσιάζει νέα αλλά και ιστορικά μοντέλα

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει κατακόρυφα, το κέντρο τη Αθήνας γίνεται όλο και πιο δελεαστικό για βραδινές εξόδους και περίπατους στον πεζόδρομο που ξεκινά απ’ το Μοναστηράκι και καταλήγει στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. Αυτό το σαββατοκύριακο αλλά και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σε αυτόν τον χώρο, το Scooter Festival, όπου το ΜΟΤΟ –όπως πάντα- θα είναι παρόν με το δικό του περίπτερο και θα σας περιμένει για να σας λύσει όποιες απορίες μπορεί να έχετε για τα νέα μοντέλα και όχι μόνο. Την επόμενη βδομάδα απ’ τις 20 έως τις 23 Ιουνίου ο ίδιος χώρος θα φιλοξενήσει τις “Ημέρες Μοτοσυκλέτας”, όπου κάθε χρόνο επιστρέφουν δριμύτερες με σκοπό να αναδείξουν τη μαγεία του κόσμου των δύο τροχών. Η Yamaha θα είναι παρούσα στη δεύτερη εκδήλωση και δίπλα στα νέα μοντέλα της θα έχει και μερικά από τα  ορόσημα της Ιστορίας της. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης αλλά και για τα μοντέλα της Yamaha που θα είναι παρόντα.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Να’ χα μια Yamaha”

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 20-23 Ιουνίου, Αμαξοστάσιο, Γκάζι   

Η Yamaha γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα και σας προσκαλεί στο περίπτερό της στις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» από τις 20 ως και τις 23 Ιουνίου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο, στο Γκάζι!   

Οι παλαιότεροι θα συγκινηθείτε και οι νεότεροι θα μάθετε για τα εμβληματικά μοντέλα Yamaha που έγραψαν ιστορία! Από γενιά σε γενιά περνούσαν οι διηγήσεις, οι φωτογραφίες και τα τιμόνια, για να καθιερώσουν αυτά τα σημαντικά μοντέλα Yamaha ως κορυφαία! Μοντέλα-θρύλοι που έγραψαν χιλιόμετρα σε διαδρομές ασφάλτινες και χωμάτινες, σε πίστες και ταξίδια, στο μυαλό και στην καρδιά των χιλιάδων θαυμαστών τους.

Συνδέσαμε μαζί τους τα παιδικά μας χρόνια, τα δοκιμάσαμε στην εφηβεία μας, ονειρευτήκαμε να τα οδηγήσουμε στα πρώτα φοιτητικά μας χρόνια, και νιώσαμε τη συγκίνηση της οδήγησης όταν επιτέλους τα πήραμε στα χέρια μας και μας χάρισαν την ελευθερία μας κόντρα στον άνεμο, βιώνοντας το «KANDO» που αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία της Yamaha παγκοσμίως: τα συναισθήματα απόλυτης ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασμού που νιώθουν οι αναβάτες της Yamaha, την πρώτη και κάθε φορά στην επαφή τους με τα προϊόντα, τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες της εταιρείας.  

Δίπλα στα Tracer900, Niken GT, XTribute, MT-09SP, TMAX DΧ, Crypton S, Super Tenere,

R1M και WR450F θα στέκονται περήφανα μεταφέροντας το άρωμα μια άλλης εποχής, τα

TDM 850, XT500, TDR250, TMAX, T80, XT600Z, OW1, TZ125, DT175 και IT250.

 

Οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Γκάζι από τις 20 ως τις 23 Ιουνίου, τις καθημερινές από το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από το πρωί!

-        Πέμπτη 20 & Παρασκευή 21 Ιουνίου : 16.00 – 21.00 

-        Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουνίου : 11.00 – 21.00    

 

Σας περιμένουμε στο περίπτερο της Yamaha για να ταξιδέψετε και εσείς με τη χρονομηχανή μας και να απολαύσετε το συναίσθημα «Να’χα μια Yamaha”.