Ημερίδα ΠΑΣΕΕΔ την 1η Απρίλη

Από το

Μαύρο Σκύλο

28/3/2012

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων & συναφή επαγγελμάτων, καλεί τα μέλη του και όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (καταστήματα εμπορίας μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών, αξεσουάρ κ.α., καθώς και τα συνεργεία επισκευής και συντήρησης) να παρευρεθούν στην Ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου στις 9:30 το πρωί στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ε.Β.Ε.Π. Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού στον Ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά

Θα υπάρξει διεξοδική ενημέρωση των παρευρισκομένων, για τον τρόπο δράσης του Συνδέσμου που έχει αποφασίσει το νεοεκλεγέν Δ.Σ. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης πτώσης των πωλήσεων και της ραγδαίας μείωσης στην παροχή υπηρεσιών των συνεργείων.   Τρόποι ανάπτυξης των καταστημάτων μας, καθώς και η συμμετοχή του κλάδου στα αναπτυξιακά χρηματοδοτικά προγράμματα επιδότησης όπως είναι το ΕΣΠΑ, όπου υπάρχει εμφανή η διάκριση μεταξύ των εμπορικών και βιοτεχνικών κλάδων που πρόκειται να διατεθεί.

Ανεξάρτητα από το αν είστε μέλος του Συνδέσμου ή όχι, θα μπορείτε να καταθέσετε γραπτώς τα προβλήματα με τα οποία πιστεύεται ότι θα πρέπει να ασχοληθεί ο σύνδεσμος στο μέλλον καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης που προτείνεται.

Επίσης θα ύπαρξη γενική πληροφόρηση σε πολλά ζωτικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας από τους συνεργαζόμενους με τον Σύνδεσμό μας επιστημονικούς συνεργάτες, φοροτεχνικούς, μηχανολόγους, οικονομολόγους, δημοσιογράφους κ.α.

Έχει προσκληθεί να συμμετάσχει το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Θα ακολουθήσει βράβευση 3 ατόμων με απόφαση του Δ.Σ.


ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Κανελλόπουλος Ηλίας Οικονομολόγος – Επιστημονικός φοροτεχνικός σύμβουλος ΠΑΣΕΕΔ
Θέμα: Μελέτη, πρόγραμμα ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων σχετικών με τα δίκυκλα.

Μιχάλαρος Ανδριανός Πρόεδρος ΒΕΠ
Θέμα: Βιοτεχνία – Μεταποίηση, προθέσεις του Β.Ε.Π., πίστα Μεγάρων.

Nικολετάκης Δημήτριος Ασφαλιστικός σύμβουλος
Θέμα: Ομαδική ασφάλεια, συμβόλαιο Π.Α.Σ.Ε.Ε.Δ. – GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Καφούνης Σταύρος Οικονομολόγος – Μέλος ΕΒΕΑ – Επίτιμο αριστίδην μέλος Δ.Σ. ΠΑΣΕΕΔ
Θέμα: Ο ρόλος του επιμελητηρίου στον κλάδο του δικύκλου

Βονδικάκης Ηρακλής Χημικός Μηχανικός – Επιστημονικός σύμβουλος ΠΑΣΕΕΔ
Θέμα: Απόβλητα και ανακύκλωση των τμημάτων μοτοσυκλετών

Χατζάρας Χρήστος Μηχανολόγος – Δημοσιογράφος – Επιστημονικός σύμβουλος ΠΑΣΕΕΔ
Θέμα: Οι Πωλήσεις δικύκλων στην Ελληνική αγορά σήμερα

Διέννης Ευάγγελος Μηχανολόγος Μηχανικός  – Επιστημονικός σύμβουλος ΠΑΣΕΕΔ
Θέμα: Ιδιωτικά ΚΤΕΟ δικύκλων

Επίσης ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν και με όποιο τρόπο διευκολύνεστε (απαντητικό e-mail: [email protected] , τηλέφωνο 210 9237000, 210 5751687 ή Fax: 210 9239300).

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες