Indian FTR 1200/S οι επίσημες τιμές

Σχέδια για το μέλλον
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

25/10/2018

Μετά την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στην Intermot, την οποία σας προβάλαμε Live αλλά και γραπτώς και μετά την αποκλειστική δοκιμή των μοντέλων προπαραγωγής που σας μεταφέραμε μέσω του συνεργάτη μας Alan Cathcart με την εξονυχιστική του ανάλυση, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε της τιμές για τη χώρα μας. Η βασική έκδοση ορίστηκε 15.200€ ενώ στην αμερικάνικη αγορά είναι στα 12.999$ και για την S ξεκινάει 16.300€ με την τιμή της στην Αμερική να είναι στα 14.999$.

Η έκδοση S θα παράγεται και στα χρώματα της αγωνιστικής FTR750 με το κόστος να ανεβαίνει στα 16.900€. Όσον αφορά τη διαφορά στη τιμή μεταξύ των δύο αγορών, οφείλεται κυρίως στην φορολογία της χώρας μας, αλλά και το κόστος μεταφοράς, με αποτέλεσμα η βασική έκδοση να είναι ακριβότερη κατά 3.809€. Βέβαια τον Ιούλιο του 2018 ο CEO της Polaris Corp. Scott Wine, στην οποία υπάγεται η Indian εξέφρασε το ενδιαφέρον του να μεταφέρει τη γραμμή παραγωγής των μοτοσυκλετών στο εργοστάσιο της Πολωνίας. Αν κάτι τέτοιο μπει σε εφαρμογή θα δούμε τις μοτοσυκλέτες της Indian να αποκτούν μια πιο ανταγωνιστική τιμή στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς δεν θα επωμιστούν τους δασμούς εισαγωγής και το κόστος μεταφοράς στις γειτονικές χώρες θα είναι μικρότερο.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες