Και ξαφνικά μία Africa Twin! Κρυφό ταλέντο ο Πετρετζίκης! [video]

Ντυμένος εντουράς…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/6/2018

Εμείς το λέμε καιρό, η μοτοσυκλέτα είναι «mainstream» κι ας μην βγάζουν πλέον τα νέα παιδιά δίπλωμα! Για αυτό και χρειάζεται που και που καμιά δημοφιλή τόνωση, ώστε να μην φύγει ποτέ από την μόδα, κι έτσι να βλέπουμε ολοένα και περισσότερους με κράνη και μοτοσυκλέτες στους δρόμους. Είναι θετικό λοιπόν που από χθες το βράδυ μας στέλνετε το video, το ανεβάζετε στην ομάδα… και βρισκόμαστε να μελετάμε πως φιλετάρεται το κοτόπουλο! Ναι υπάρχει «plot twist»  μετά το τρίτο λεπτό στο video που δικαιολογεί την διαφορά ενδυμασίας του σεφ…

 

Δείτε το video - πατήστε στην εικόνα:

 

Ο Πετρετζίκης κυκλοφορεί τελευταία με Africa Twin αλλά δεν ξέραμε πως της “Αφρικάνας», όπως την ονομάζει ο ίδιος, της έχει πάρει τον αέρα. Γιατί από το μικρό δείγμα που είδαμε φλερτάρει με μία υποψηφιότητα για το Mega Test, τώρα που μαζί μας έρχονται εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Chris Birch!

Κομμάτι της μεγάλης αυτής περιπέτειας του Mega Test ήταν ανέκαθαν και η μαγειρική, καθώς ούτε «delivery», ούτε ταβέρνες υπάρχουν εκεί που βρισκόμαστε κάθε βράδυ! Και μπορεί φέτος να μην υπήρχαν ολισθήματα τύπου «φακόρυζου» που οι πιστοί αναγνώστες θα ξέρουν πολύ καλά πόσο σοβαρά είναι και τι επιπτώσεις έχουν, αλλά πάντα ένας Πετρετζίκης μπορεί να κάνει την διαφορά!

Ολότελα εντουράδικη ανάβαση, πιέζοντας τις αναρτήσεις για να έχουν πρόσφυση τα λάστιχα, σωστή στάση του σώματος, τραβέρσες… μιλάμε για μία άνεση πάνω στην Africa Twin, αντίστοιχη με τα μαχαίρια της κουζίνας! Κρυφό ταλέντο λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης κερδίζει από τώρα μία υποψηφιότητα από εμάς για Mega Test!

Χαμός στα σχόλια στο κανάλι του, που η Africa Twin γίνεται «ξερό» / «μοτο κρος» / «καθαρόαιμη» ή πιο ενεργοβόρα από Varadero (?) αλλά και αντίστοιχα πολλοί που ξέρουν την ορολογία και τα μοντέλα σωστά, δείχνουν πως είμαστε σε καλό δρόμο…

 

ΕΛ.ΑΣ. - 1.238 κλήσεις για κράνος την εβδομάδα 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2024

Διενεργήθηκαν πανελλαδικά 121.283 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 29.304 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
Κλήσεις
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/5/2024

Την εβδομάδα από 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2024 διενεργήθηκαν 121.283 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων από την ΕΛ.ΑΣ. και βεβαιώθηκαν 29.304 παραβάσεις, γα τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

  • 8.130 για παράνομες σταθμεύσεις,
  • 7.389 για υπερβολική ταχύτητα,
  • 1.644 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
  • 1.238 για μη χρήση κράνους,
  • 1.219 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
  • 744 για ΚΤΕΟ,
  • 665 για μέθη και
  • 371 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.