Και ξαφνικά μία Africa Twin! Κρυφό ταλέντο ο Πετρετζίκης! [video]

Ντυμένος εντουράς…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/6/2018

Εμείς το λέμε καιρό, η μοτοσυκλέτα είναι «mainstream» κι ας μην βγάζουν πλέον τα νέα παιδιά δίπλωμα! Για αυτό και χρειάζεται που και που καμιά δημοφιλή τόνωση, ώστε να μην φύγει ποτέ από την μόδα, κι έτσι να βλέπουμε ολοένα και περισσότερους με κράνη και μοτοσυκλέτες στους δρόμους. Είναι θετικό λοιπόν που από χθες το βράδυ μας στέλνετε το video, το ανεβάζετε στην ομάδα… και βρισκόμαστε να μελετάμε πως φιλετάρεται το κοτόπουλο! Ναι υπάρχει «plot twist»  μετά το τρίτο λεπτό στο video που δικαιολογεί την διαφορά ενδυμασίας του σεφ…

 

Δείτε το video - πατήστε στην εικόνα:

 

Ο Πετρετζίκης κυκλοφορεί τελευταία με Africa Twin αλλά δεν ξέραμε πως της “Αφρικάνας», όπως την ονομάζει ο ίδιος, της έχει πάρει τον αέρα. Γιατί από το μικρό δείγμα που είδαμε φλερτάρει με μία υποψηφιότητα για το Mega Test, τώρα που μαζί μας έρχονται εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Chris Birch!

Κομμάτι της μεγάλης αυτής περιπέτειας του Mega Test ήταν ανέκαθαν και η μαγειρική, καθώς ούτε «delivery», ούτε ταβέρνες υπάρχουν εκεί που βρισκόμαστε κάθε βράδυ! Και μπορεί φέτος να μην υπήρχαν ολισθήματα τύπου «φακόρυζου» που οι πιστοί αναγνώστες θα ξέρουν πολύ καλά πόσο σοβαρά είναι και τι επιπτώσεις έχουν, αλλά πάντα ένας Πετρετζίκης μπορεί να κάνει την διαφορά!

Ολότελα εντουράδικη ανάβαση, πιέζοντας τις αναρτήσεις για να έχουν πρόσφυση τα λάστιχα, σωστή στάση του σώματος, τραβέρσες… μιλάμε για μία άνεση πάνω στην Africa Twin, αντίστοιχη με τα μαχαίρια της κουζίνας! Κρυφό ταλέντο λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης κερδίζει από τώρα μία υποψηφιότητα από εμάς για Mega Test!

Χαμός στα σχόλια στο κανάλι του, που η Africa Twin γίνεται «ξερό» / «μοτο κρος» / «καθαρόαιμη» ή πιο ενεργοβόρα από Varadero (?) αλλά και αντίστοιχα πολλοί που ξέρουν την ορολογία και τα μοντέλα σωστά, δείχνουν πως είμαστε σε καλό δρόμο…

 

ELECTROMOVE: Test Rides ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Zero και scooter Ray και WOW

Τετάρτη 21 Ιουνίου στην πίστα Speed Park στο Κορωπί
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/6/2023

H ΕLECTROMOVE προσκαλεί τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και των δυο τροχών σε ένα μοναδικό event, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, για να δοκιμάσουν την πλειονότητα των μοντέλων των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW

                           

Το Test Ride Event  θα λάβει χώρα στο φιλόξενο και ελεγχόμενο περιβάλλον της Πίστας Καρτ Speed Force στο Κορωπί, μεταξύ 18:00 – 21:00, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μοντέλα αρκετές φορές (εφόσον είναι διαθέσιμα), ώστε να αποφασίσουν ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023, θα προσφερθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε όλους τους συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν σε παραγγελία μετά την ημερομηνία του Test Ride Event, ένα  πρόσθετο όφελος 500,00€.

2

Το όφελος αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα προωθητική ενέργεια  Go Electric Campaignγια τις μοτοσυκλέτες της Zero, άλλα και στην αντίστοιχη που αφορά το scooter Ray 7.7, που αμφότερες λήγουν στο τέλους του Ιουνίου.

3

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW  και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://electromove.gr

 

Προϋποθέσεις συμμέτοχης

 

  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Προστατευτικός εξοπλισμός ( κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστασίες, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι -επιθυμητά προστατευτικά-)

 

  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

  • Αποστολή στοιχείων ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στοELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023” στο sales@electromove.gr

 

 

Πίστα Καρτ Speed Force : https://www.speedforce.gr/