Kawasaki: Καλοκαιρινή προσφορά, δύο χρόνια επιπλέον εγγύηση

Νέα προωθητική ενέργεια
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

6/6/2019

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, TEOMOTO A.E., προχώρησε σε μια νέα καλοκαιρινή προσφορά. Προσφέρει σε όσους αποκτήσουν ένα μοντέλο της γκάμας (εκτός του Kawasaki Athlete 125) μέσα στο καλοκαίρι του 2019, δώρο δύο επιπλέον χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετραετής εργοστασιακή εγγύηση Kawasaki Care Warranty Plus σε όλες τις νέες Kawasaki

Warranty Plus, η έξυπνη επιλογή

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των προσφερομένων υπηρεσιών προς τον μοτοσυκλετιστή, η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. επεκτείνει χωρίς χρέωση την εργοστασιακή εγγύηση των δικύκλων της Kawasaki για ακόμα δύο έτη πέρα από τη διετή εγγύηση που συνοδεύει την αγορά κάθε νέου δικύκλου με το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης Kawasaki CARE Warranty Plus.

Το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus παρέχει όλα όσα απαιτούνται ώστε η Kawasaki να εξακολουθήσει να αποδίδει, χρόνο με το χρόνο, προσφέροντάς μακροχρόνια και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στους ιδιοκτήτες της.

Εάν κάποιο εξάρτημα που καλύπτεται από το πρόγραμμα εγγύησης παρουσιάσει πρόβλημα λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, η Kawasaki θα το επισκευάσει ή θα το αντικαταστήσει χωρίς κανένα κόστος – τόσο απλά. Χωρίς εκπλήξεις και χρεώσεις για την εργασία ή τα ανταλλακτικά. Και το πιο σημαντικό, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, χωρίς όριο επί των απαιτήσεων αποζημίωσης και με κάλυψη Kawasaki CARE Warranty Plus σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, το πρόγραμμα K-CARE Warranty Plus μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη χωρίς επιπλέον κόστος. Η Kawasaki χειρίζεται αποκλειστικά το πρόγραμμα K-CARE Warranty Plus από την αρχή έως το τέλος.

Η προωθητική ενέργεια αφορά σε όλα τα νέα δίκυκλα της Kawasaki που θα ταξινομηθούν από την Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. Από την ενέργεια εξαιρούνται τα Kawasaki Athlete 125 για τα οποία βρίσκεται ήδη σε ισχύ άλλη προωθητική ενέργεια.

Παράλληλα, για κατόχους Kawasaki με δίκυκλα που βρίσκονται ήδη σε διάρκεια ισχύος της εργοστασιακής εγγύησης και που επιθυμούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus, το πρόγραμμα μπορεί να αγοραστεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της Kawasaki στην Ελλάδα στις παρακάτω τιμές:

Κόστος K-Care Warranty Plus

Μοτοσυκλέτες

< 810 κ.ε.: για 24 μήνες 248 € συμπ. ΦΠΑ

> 810 κ.ε.: για 24 μήνες 310 € συμπ. ΦΠΑ

Scooters & MC=<200 κ.ε.: για 24 μήνες 174 € συμπ. ΦΠΑ

Έξι Αμερικανοί πρωταθλητές GP μαζί στη Laguna Seca! [Video]

Μια εντυπωσιακή συλλογή 14 παγκοσμίων πρωταθλημάτων έριξε τη λάμψη της σε εκδήλωση
us-gp-champs
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/8/2026

Από 12 ως 15 Αυγούστου η πίστα της Laguna Seca φιλοξένησε μια ιστορική εκδήλωση με τίτλο Rolex Monterey Motorsport Reunion. Κυρίως θέμα της γιορτής αυτής ήταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά και η μοτοσυκλέτα δεν έμεινε παραπονεμένη.

Έξι σπουδαίοι πρωταθλητές από τη χρυσή εποχή κυριαρχίας των Αμερικανών αναβατών ήταν εκεί με τις δίχρονες αγωνιστικές 500άρες τους να θυμίζουν τα ένδοξα χρόνια κατά τα οποία οι εν λόγω κύριοι κατέκτησαν αθροιστικά 14 παγκόσμια πρωταθλήματα Grand Prix.

us gp champs

Οι κ.κ. Kenny Roberts, Freddie Spencer, Eddie Lawson, Wayne Rainey, Kevin Schwantz και Kenny Roberts Jr. έκαναν στην πίστα μερικούς γύρους επίδειξης με τις ιστορικές τους αγωνιστικές. Φρόντισαν μάλιστα να έχουν διαρκώς μπροστά τους τον Rainey, ο οποίος ωστόσο δεν καβάλησε την ειδικά τροποποιημένη του YZR500 που είχε οδηγήσει στο Goodwood Festival of Speed, αλλά έδωσε το παρών με μια ανάλογα στημένη Yamaha XSR900GP με όλα τα χειριστήρια τα χέρια.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη συγκινητική συνάντηση των Αμερικανών θρύλων των Grand Prix από το βίντεο της εκδήλωσης που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Laguna Seca. Αν και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (άνω των 10 ωρών!), το κομμάτι που μας ενδιαφέρει έχει διάρκεια μερικών λεπτών και ξεκινά γύρω στο 6:12.00.