Kawasaki Z900RS σε τιμή προσφοράς!

Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

25/10/2018
Η Kawasaki TEOMOTO A.E. προχώρησε στις γιορτινές εκπτώσεις πριν τα Χριστουγέννα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν το neo retro μοντέλο της με όφελος 700€. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

 

"Kawasaki Z900RS: Τώρα με όφελος 700 € !

Η modern classic Z900RS αναβιώνει το πνεύμα και το διαχρονικό στυλ της εμβληματικής Ζ1. Εξοπλισμένη με δυνατό τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 948cc, ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, πλήρη LED φωτισμό, Traction Control, ανεστραμμένο πιρούνι και ακτινικές δαγκάνες φρένου, η Z900RS συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά της Kawasaki με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Τώρα, κάνε δική σου τη μοναδική Z900RS με όφελος 700 €, σε κλασικό Μαύρο χρωματισμό ή σε νεορετρό διχρωμία Πράσινο Ματ/Μαύρο.

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΕΚΠΤΩΣΗ

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Z900RS MY18

Metallic Spark Black

13.190 €

700 €

12.490 €

Metallic Matte Covert Green / Flat Ebony

13.390 €

12.690 €

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αποθέματος μοτοσυκλετών. Επικοινώνησε σήμερα με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki, για να κάνεις δική σου τη μοναδική Z900RS σε προνομιακή τιμή."

Ετικέτες

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.