Κλοπή τεσσάρων μοτοσυκλετών KTM και GASGAS από το κατάστημα Mimikos Motorcore

Ζητούνται πληροφορίες για τον εντοπισμό τους
motomag Διάρρηξη και κλοπή τεσσάρων μοτοσυκλετών από το κατάστημα Mimikos Motorcore
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/9/2023

Ακόμη ένα περιστατικό κλοπής μοτοσυκλετών σημειώθηκε στο Δήμο Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο γνωστό κατάστημα Mimikos Motorcore το οποίο εδρεύει στην οδό Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Αρτάκη. Στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου κλάπηκαν τέσσερις μοτοσυκλέτες αφού πρώτα είχε γίνει διάρρηξη στο κατάστημα.

Συγκεκριμένα μέσα από το κατάστημα κλάπηκαν οι παρακάτω μοτοσυκλέτες: GASGAS EC350F (μεταχειρισμένο), GASGAS EC 350 F ’23, KTM EXC 250 SIX DAYS TBI ‘24 (ARGENTINA), GASGAS MC450F TROY LEE DESIGNS ’22. Η πρώτη μοτοσυκλέτα ήταν μεταχειρισμένη, με τις υπόλοιπες τρεις να είναι αγορασμένες, από πελάτες οι οποίοι δεν πρόλαβαν να τις πάρουν στα χέρια τους.

Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό να καλέσει στο τηλέφωνο: 2221-060438, ή να επικοινωνήσει στο Facebook του καταστήματος το οποίο είναι: Mimikos Motorcore.

Ευχόμαστε να βρεθούν σύντομα οι κλεμμένες μοτοσυκλέτες.

MimikosMimikosMimikosMimikos
Ετικέτες

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες