Κόντρα Kawasaki-Trump;

Φήμες και διαψεύσεις ότι θα αποσύρει την καμπάνια της όπου εμπλέκεται ο Trump
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

23/1/2017

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times η Kawasaki φαίνεται πως αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της από το τηλεοπτικό σόου που προβάλλεται στην Αμερική "The New Celebrity Apprentice", αν παραμείνει η εμπλοκή του νέου Προέδρου των Η.Π.Α. Donald Trump. Η απόφασή αυτή πάρθηκε όταν ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια #GrabYourWallet που παρακινεί τους καταναλωτές να μποϋκοτάρουν εταιρείες που συνδέονται με κάποιο τρόπο με τον Trump.

Το reality show, με τον Arnold Schwartzenegger ως προκάτοχο του Trump, έχει τον Αμερικανό Πρόεδρο στη θέση του παραγωγού. Ο Kevin Allen, εκπρόσωπος της Kawasaki, δήλωσε στους Times ότι η εταιρεία δεν γνώριζε πως ο Trump είχε εμπλοκή στο σόου. Πρόσφατα, ένα επεισόδιο στο οποίο εμφανιζόταν η Kawasaki είχε άμεσες αντιδράσεις από ιδιοκτήτες και αντιπροσώπους της φίρμας. "Εμείς όπως και πολλοί άλλοι Αμερικανοί, αισθανόμαστε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στον πρόεδρό μας και τον Τύπο", είπε ο Allen στους Times.

Η Kawasaki Motors Corp. USA, οι θυγατρικές της και οι συνεργάτες της, έχουν παραμείνει ουδέτεροι σε ό,τι αφορά την αμερικάνικη πολιτική

Αμέσως όμως μετά την δημοσίευση αυτής της συνέντευξης, η Kawasaki έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία, εκτός των άλλων, αναφέρεται και η απόλυση του Allen:
"Μέσα σε 50 χρόνια Ιστορίας στης Η.Π.Α., η Kawasaki Motors Corp. USA, οι θυγατρικές της και οι συνεργάτες της, έχουν παραμείνει ουδέτεροι σε ό,τι αφορά την αμερικάνικη πολιτική. Τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα σχετικά με το "The New Celebrity Apprentice" και την εμπλοκή του νέο-εκλεγέντος προέδρου Trump στο σόου, τα οποία ανήκουν σε υπάλληλο της Kawasaki, αποτελούν μια παρεξήγηση της θέσης της εταιρείας, ενώ ο υπάλληλος δεν ανήκει πλέον στην εταιρεία."

Τώρα εάν αυτό μεταφράζεται στο ότι το δημοσίευμα των Times ήταν λάθος και ότι η Kawasaki θα συνεχίσει να διαφημίζεται μέσα από το σόου, δεν είναι ξεκάθαρο και απομένει ο χρόνος για να φανεί.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες