Κράνος με Noise Canceling από την Sena [video]

Ξεκίνησε η πώλησή του στις ΗΠΑ
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

26/3/2018

Μία νέα σειρά smart κρανών παρουσίασε η Sena με την ονομασία Momentum σε τρεις εκδόσεις, όπου η ακριβότερη από αυτές με την ονομασία Inc διαθέτει μεταξύ άλλων και λειτουργία Noise Canceling και λειτουργία Ambient. Σύμφωνα με την Sena, η επιλογή της λειτουργίας Noise Canceling δεν εμποδίζει τον αναβάτη να ακούσει τους ήχους που έχουν σχέση με την ασφάλειά του ή την ευχαρίστηση του, όπως οι σειρήνες των περιπολικών, νοσοκομειακών οχημάτων και ο ήχος του κινητήρα της μοτοσυκλέτας. Ανιχνεύει μόνο τις υψηλές συχνότητες και μειώνει τον θόρυβο του αέρα συμφώνα με τους κατασκευαστές του, ενώ στη λειτουργία Ambient, επιτρέπει στον αναβάτη να ακούει καθαρά όλους τους ήχους του εξωτερικού περιβάλλοντος σαν να μην φοράει καθόλου το κράνος του.

Παράλληλα με αυτές τις δυνατότητες, όλες οι εκδόσεις του Momentum διαθέτουν Bluetooth τεχνολογία που υποστηρίζει σύνδεση με smartphone, με GPS και ενδοσυνεννόηση με εμβέλεια έως 1600 μέτρα για 8 αναβάτες ταυτόχρονα.

Το κέλυφος είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Momentum και προς το παρόν καλύπτει τις προδιαγραφές DOT για πώλησή του στις ΗΠΑ. Η Sena ανακοινώσε ότι σύντομα θα υπάρξει και μια έκδοση Pro με ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής και ανάλυση 2Κ.     

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες