KSR Hellas: Έρχονται επίσημα στην Ελλάδα BRIXTON-MALAGUTI-MOTRON-ITALJET-LAMBRETTA

Κάθοδος του αυστριακού ομίλου στην Ελλάδα!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

26/5/2021

Δυναμικό ξεκίνημα με μοτοσυκλέτες ιδανικές για την ελληνική αγορά κάνει η KSR Hellas, που με την δημιουργία της σηματοδοτεί την έλευση του αυστριακού ομίλου απευθείας στην Ελλάδα!

Το KSR Group είναι ο μεγαλύτερος διανομέας δίκυκλων στην Ευρώπη με πάνω από 70.000 δίκυκλα σε ένα εκτενές δίκτυο με περισσότερους από 4.000 μεταπωλητές, ενώ παράλληλα έχει περάσει και στην κατασκευή δημιουργώντας νέες μάρκες, όπως η Brixton και η Motron. Επιπρόσθετα το KSR Group βρίσκεται πίσω και από την αναβίωση ιστορικών ονομάτων, όπως η Malaguti και η Lambretta, κρατώντας πάντα την σχεδίαση και την εξέλιξη στην Ευρώπη ενώ ξεκάθαρα ευρωπαϊκός είναι και ο προσανατολισμός όλων των μοντέλων, μοτοσυκλετών και σκούτερ.

Συγκεκριμένα η KSR Hellas, δημιουργήθηκε για να φέρει αέρα ανανέωσης στην ελληνική αγορά τόσο με τα νέα μοντέλα που θα εισάγει, κυρίως όμως με την υποστήριξη που θέλει να προσφέρει, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα για τις νέες Brixton, Malaguti, Motron και Lambretta. Η Brixton είχε ήδη παρουσία στην χώρα μας, όμως από εδώ και πέρα η αντιπροσώπευσή της και η διανομή θα γίνεται απευθείας από την KSR, όπως το ίδιο θα ισχύει και για τις υπόλοιπες μάρκες που ανήκουν εξολοκλήρου στο Group

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έρχονται άμεσα οι νέες μεσαίου κυβισμού Crossfire 500 και Crossfire 500 X της Brixton, όπως και οι μοτοσυκλέτες της Motron, τα “full-metal” σκούτερ της Lambretta και τα «φτιαγμένα λες για την Ελλάδα» μοντέλα της Malaguti.

Πίσω από την έλευση του ομίλου αυτού στην χώρα μας, βρίσκεται ένας άνθρωπος με εμπειρία δεκαετιών στην απαιτητική ελληνική αγορά της μοτοσυκλέτας. Συμμετέχοντας την τελευταία διετία στο management team του αυστριακού ομίλου, επιφορτισμένος με θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης, ο κος Άκης Στυλιανίδης είναι πλέον και ο Διευθύνων Σύμβουλος της KSR Hellas. Διατηρώντας τα αρχικά του καθήκοντα στον μεγάλο αυτό όμιλο, ο κος Στυλιανίδης θα οργανώσει και την εγχώρια ανάπτυξη της KSR. Η παρουσία του, πέρα από την αιτία για να δημιουργηθεί η KSR Hellas, είναι και ο λόγος που θα δούμε να έρχονται νέα μοντέλα στην Ελλάδα, απόλυτα συνυφασμένα με την ελληνική πραγματικότητα.

Το κτήριο που θα στεγάσει την KSR Hellas βρίσκεται στην Λ. Αθηνών 218, και έχει όλες τις σύγχρονες υποδομές για να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες ενός ελληνικού κλαδιού, για τον μεγάλο αυτό όμιλο.

Αυτή την στιγμή η KSR Hellas βρίσκεται σε διαβουλεύσεις οριστικοποιώντας το δίκτυο πωλήσεών της και αναμένει σύντομα τις πρώτες παραλαβές μοτοσυκλετών. Θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ με τις πρώτες παραλαβές, για την νέα αυτή αντιπροσωπεία.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της νέας αντιπροσωπείας είναι:

KSR Hellas

Λ.Αθηνών 218

τηλ: 2105322105

 

ΕΛ.ΑΣ. - 1.238 κλήσεις για κράνος την εβδομάδα 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2024

Διενεργήθηκαν πανελλαδικά 121.283 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 29.304 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
Κλήσεις
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/5/2024

Την εβδομάδα από 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2024 διενεργήθηκαν 121.283 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων από την ΕΛ.ΑΣ. και βεβαιώθηκαν 29.304 παραβάσεις, γα τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

  • 8.130 για παράνομες σταθμεύσεις,
  • 7.389 για υπερβολική ταχύτητα,
  • 1.644 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
  • 1.238 για μη χρήση κράνους,
  • 1.219 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
  • 744 για ΚΤΕΟ,
  • 665 για μέθη και
  • 371 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.