Το KTM RC16 22 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Unboxing του ΜΟΤΟ στη working-order MotoGP μοτοσυκλέτα των Αυστριακών
Το KTM RC16 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 που ξεκινά σήμερα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και κάτι μοναδικό. Μια MotoGP μοτοσυκλέτα σε working-order (και όχι “κουφάρι”), την RC16 του 2022, του εργοστασιακού αναβάτη των “πορτοκαλί” Brad Binder που τερμάτισε πέρυσι 6ος στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος!

Πρόκειται για μια σπάνια στιγμή όσον αφορά στις Εκθέσεις Μοτοσυκλέτας σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς ακόμα και στην EICMA τα περισσότερα MotoGP μοντέλα είναι “κουφάρια”, δηλαδή σε μη-λειτουργική κατάσταση, με πολλά από τα εξαρτήματα τους να λείπουν.

Όμως στο Φάληρο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν μια από τις 2 μοτοσυκλέτες του 2022 του Brad Binder σε πλήρως λειτουργική κατάσταση, με μόνο τα υγρά και τα λάδια της να λείπουν.

Το KTM RC16 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση από το αυστριακό εργοστάσιο και από τη νέα επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία Πετρόπουλος Α.Ε., που συμπληρώνεται από την επίδειξη μιας ακόμα εξωτικής αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, της Factory Rally 450 της Husqvarna, του αγωνιζόμενου του Dakar Luciano Benavides! 

Luciano Benavides

Όπως και η RC16, έτσι και η Rally μοτοσυκλέτα του Αργεντινού εργοστασιακού αναβάτη των Αυστριακών είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση.

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες