Το KTM RC16 22 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Unboxing του ΜΟΤΟ στη working-order MotoGP μοτοσυκλέτα των Αυστριακών
Το KTM RC16 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 που ξεκινά σήμερα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και κάτι μοναδικό. Μια MotoGP μοτοσυκλέτα σε working-order (και όχι “κουφάρι”), την RC16 του 2022, του εργοστασιακού αναβάτη των “πορτοκαλί” Brad Binder που τερμάτισε πέρυσι 6ος στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος!

Πρόκειται για μια σπάνια στιγμή όσον αφορά στις Εκθέσεις Μοτοσυκλέτας σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς ακόμα και στην EICMA τα περισσότερα MotoGP μοντέλα είναι “κουφάρια”, δηλαδή σε μη-λειτουργική κατάσταση, με πολλά από τα εξαρτήματα τους να λείπουν.

Όμως στο Φάληρο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν μια από τις 2 μοτοσυκλέτες του 2022 του Brad Binder σε πλήρως λειτουργική κατάσταση, με μόνο τα υγρά και τα λάδια της να λείπουν.

Το KTM RC16 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση από το αυστριακό εργοστάσιο και από τη νέα επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία Πετρόπουλος Α.Ε., που συμπληρώνεται από την επίδειξη μιας ακόμα εξωτικής αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, της Factory Rally 450 της Husqvarna, του αγωνιζόμενου του Dakar Luciano Benavides! 

Luciano Benavides

Όπως και η RC16, έτσι και η Rally μοτοσυκλέτα του Αργεντινού εργοστασιακού αναβάτη των Αυστριακών είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.