Το KTM RC16 22 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Unboxing του ΜΟΤΟ στη working-order MotoGP μοτοσυκλέτα των Αυστριακών
Το KTM RC16 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 που ξεκινά σήμερα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και κάτι μοναδικό. Μια MotoGP μοτοσυκλέτα σε working-order (και όχι “κουφάρι”), την RC16 του 2022, του εργοστασιακού αναβάτη των “πορτοκαλί” Brad Binder που τερμάτισε πέρυσι 6ος στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος!

Πρόκειται για μια σπάνια στιγμή όσον αφορά στις Εκθέσεις Μοτοσυκλέτας σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς ακόμα και στην EICMA τα περισσότερα MotoGP μοντέλα είναι “κουφάρια”, δηλαδή σε μη-λειτουργική κατάσταση, με πολλά από τα εξαρτήματα τους να λείπουν.

Όμως στο Φάληρο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν μια από τις 2 μοτοσυκλέτες του 2022 του Brad Binder σε πλήρως λειτουργική κατάσταση, με μόνο τα υγρά και τα λάδια της να λείπουν.

Το KTM RC16 του Brad Binder στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση από το αυστριακό εργοστάσιο και από τη νέα επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία Πετρόπουλος Α.Ε., που συμπληρώνεται από την επίδειξη μιας ακόμα εξωτικής αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, της Factory Rally 450 της Husqvarna, του αγωνιζόμενου του Dakar Luciano Benavides! 

Luciano Benavides

Όπως και η RC16, έτσι και η Rally μοτοσυκλέτα του Αργεντινού εργοστασιακού αναβάτη των Αυστριακών είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση.

VOGE SR250GT PLAY - Στην παραγωγή η ασιατική έκδοση του επερχόμενου στην Ευρώπη SR3 [VIDEO]

GT Scooter με κορυφαίο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμα και… AI αναγνώριση φωνής!
VOGE SR250GT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/11/2023

Το SR250GT αποτελεί την ασιατική έκδοση του SR3 που είδαμε στην EICMA 2023, και πέρα από τον αυξημένο κυβισμό του ευρωπαϊκού μοντέλου, μοιράζεται εμφάνιση και εξοπλισμό μαζί του. Αν τώρα το SR1 της VOGE έχει κάνει πάταγο στη χώρα μας, με τον κορυφαίο συνδυασμό τιμής / εξοπλισμού του, αναμένουμε ανάλογη εμπορική πορεία και από το SR3.

Πρόκειται για ένα GT Scooter με τροχούς 14 και 13 ιντσών, και με έναν υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο και ψεκαστό (Bosch) κινητήρα 244 κ.εκ. στην ασιατική έκδοση, με απόδοση 25,47 hp / 8.250 rpm και ροπή 2,34 kgm / 6.500 rpm. Η VOGE κάνει λόγο για τελική ταχύτητα 125+ χλμ/ώρα, επιτάχυνση 0-60 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και ρεζερβουάρ 14 λίτρων που χαρίζει στο scooter αυτονομία… 400+ χιλιομέτρων!

To βάρος του SR250GT ανακοινώνεται στα μόλις 165 κιλά, με την VOGE να έχει κάνει εκτενείς προσπάθειες για συγκράτηση του βάρους χαμηλά σε όλους τους τομείς του scooter.

Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 770 mm, ενώ στον πλούσιο -όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία- εξοπλισμό του scooter περιλαμβάνονται δικάναλο ABS και Traction Control, full-LED φώτα, DRL LED φωτιστικά σώματα, φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα με χώρο για 2 κράνη, keyless σύστημα, τεράστια TFT οθόνη οργάνων με T-Box (συνδεσιμότητα με τηλεφωνία, μουσική και πλοήγηση), ρυθμιζόμενη ψηλή ζελατίνα, υποστήριξη μέσης αναβάτη, μεγάλο μεταξόνιο 1.525 mm που δημιουργεί μεγάλους χώρους για άνετη διαβίωση δυο μεγαλόσωμων ατόμων πάνω στο scooter, USB θύρα φόρτισης μικροσυσκευών, κάμερα μπροστά για βίντεο και φωτογραφίες, ακόμα και… AI σύστημα φωνητικής επικοινωνίας του αναβάτη με το scooter, με ακρίβεια 99,9% -όπως υποστηρίζει η VOGE.

Αναμένουμε τώρα περισσότερες πληροφορίες για το SR3, χρόνος άφιξης και τιμή του στην Ελλάδα.

Ετικέτες