KTM RC390 με δώρο το racing kit!

Πιο "Ready to Race" από ποτέ!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

14/4/2021

H KTM ανακοίνωσε μια σημαντική προσφορά, που αφορά το junior supersport της γκάμας της, το RC390. Το μικρό, μονοκύλινδρο supersport, στοχεύει ξεκάθαρα στο νεανικό κοινό που θέλει να μπει στο σύμπαν των σπορ μοτοσυκλετών, προσφέροντας αυτό ακριβώς που χρειάζεται μια entry level supersport Μοτοσυκλέτα: δύναμη, επιδόσεις, κορυφαία περιφερειακά και σπορ σχεδίαση.

Το RC390 έχει διαγράψει μέχρι τώρα μια άκρως επιτυχημένη πορεία τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο πρωταγωνιστώντας στην κατηγορία WorldSSP300 στα Motul WSBK. Έχοντας στην φαρέτρα του την πολύτιμη τεχνογνωσία κερδισμένη μέσα από το περιβάλλον των αγώνων, το RC390 είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές για την κατηγορία Α2 tτων διπλωμάτων.

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, που ξεκινούν και οι δραστηριότητες των track days, η αντιπροσωπεία ξεκινά μια προωθητική ενέργεια που αφορά περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά της KTM RC390 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €4.980 και μέχρι τις 31/5/2021, οι υποψήφιοι αναβάτες θα αποκτήσουν μαζί με την μοτοσυκλέτα και ένα racing kit αξίας €978!

Το Racing Kit θα περιλαμβάνει:
1 x racing μονόσελο (αξία €304)
1 x racing ανεμοθώρακα (αξία €67)
1 x racing ποδιά κινητήρα (αξία €253)
1 x racing set αγωνιστικά μαρσπιέ (αξία €354)

*Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών 
*Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι 31/5/2021

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες