KTM Off-Road Days 2019: Επόμενη στάση Καστοριά

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

9/10/2019

Με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη τα KTM Off-Road Days 2019 και όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις χωμάτινες μοτοσυκλέτες της αυστριακής εταιρείας σε εξαιρετικές διαδρομές. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς 60 αναβάτες έλαβαν μέρος στα test rides, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν στην Σκύδρα. Το σαββατοκύριακο που έρχεται, τα KTM Off-Road Days θα βρεθούν στην Καστοριά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

KTM OFF ROAD DAYS 2019: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ENDURO & MX

ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ OFF ROAD DAYS ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 60 ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ENDURO ΚΑΙ MOTOCROSS ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΤΜ

Η Θεσσαλονίκη αποτέλεσε το δεύτερο φετινό σταθμό των OFFROAD DAYS και μάλιστα όσοι ήρθαν να οδηγήσουν τα EXC, EXC-F και SX-F 2020 είχαν την ευκαιρία να το κάνουν σε εξαιρετικές διαδρομές. Ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της KTM SOUTH EAST EUROPE, η έμπειρη ομάδα του καταστήματος MAKINA, ήταν υπεύθυνη για την μοναδική εμπειρία που βίωσαν όσοι βρέθηκαν στo test ride. Οι γνώμες για τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα του 2020, που είχαν στη διάθεσή τους οι λάτρεις της off road οδήγησης ήταν πολύ θετικές.

Μια ημέρα μετά, στη Σκύδρα, το τερέν που διαμορφώθηκε ήταν ιδανικό ώστε όλοι όσοι οδήγησαν να κατανοήσουν τις δυνατότητες του επαναστατικών «ψεκαστών» δίχρονων endurο 150 και 300 EXC TPI αλλά και του best seller της KTM στην ελληνική αγορά 350 EXC-F και να γευτούν την «ωμή» αλλά πλήρως εκμεταλλεύσιμη δύναμη του «απόλυτου» motocross μοντέλου 450 SX-F.

Το ταξίδι των OFFROAD DAYS 2019 συνεχίζεται στην Μακεδονία και στην πόλη της Καστοριάς στις 12 και 13 Οκτωβρίου. Οι άνθρωποι της εταιρείας ΔΕΛΤΑ Μοτοσυκλέτες αποτελούν την εγγύηση για ένα ακόμη επιτυχημένο test ride των μοντέλων 2020, Endurο και Motocross.

Μοντέλα διαθέσιμα για Test Ride

KTM 150 EXC TPI

KTM 300 EXC TPI

KTM 350 EXC-F

KTM 450 SX-F

HUSQVARNA FC250*

HUSQVARNA TE300i*

*Τα μοντέλα της HUSQVARNA θα είναι διαθέσιμα για test ride σε επιλεγμένα OFFROAD DAYS σε συνεργασία με επίσημους συνεργάτες της HUSQVARNA

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

21 Σεπτεμβρίου Δράμα – ΔΡΑΜΟΝ (25410 84555)
22 Σεπτεμβρίου Αλεξανδρούπολη – ΔΡΑΜΟΝ (25410 84555)
28-29 Σεπτεμβρίου Ξάνθη - ΔΡΑΜΟΝ (25410 84555)
5-6 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη & Σκύδρα - ΜΑΚΙΝΑ (2310 553035)

12-13 Οκτωβρίου Καστοριά – ΔΕΛΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ* (2311 824700)
19-20 Οκτωβρίου Τρίκαλα - ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ (24310 35045)
26-27 Οκτωβρίου Κατερίνη – BOB’S MOTOR GARAGE (23510 79157)
9-10 Νοεμβρίου Χαλκίδα – ΜΙΜΙΚΟΣ MOTOSHOP (22210 60438)
16-17 Νοεμβρίου Κρήτη - Η&Κ ΑΕΒΕ (2810 330870)

Ετικέτες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη επιστρατεύεται στο κυνήγι ανασφάλιστων οχημάτων - Θα ελέγχει και τις ενστάσεις

Δύο νέες υπηρεσίες σε Αττική και Μακεδονία συστήνει η ΑΑΔΕ
asfaleia
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

10/8/2026

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, συστήνονται δύο νέα ειδικά Γραφεία Διοικητικών Ελέγχων στις Μονάδες Ειδικών Οικονομικών Ελέγχων Αττικής και Μακεδονίας, τα οποία θα αναλάβουν να εξετάζουν τις ενστάσεις για τα ανασφάλιστα ΙΧ πιο οργανωμένα και με ενιαία ροή.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής “Διασταυρωτικοί Έλεγχοι” στο Gov.gr εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της πράξης, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα γραφεία αυτά θα ελέγχουν την πληρότητα και τη νομιμότητα των ενστάσεων, θα εισηγούνται για κάθε υπόθεση και θα καταχωρούν τις αποφάσεις στο πληροφοριακό σύστημα διασταυρωτικών ελέγχων οχημάτων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου.

Η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) έρχεται επικουρικά να συνδράμει στην ταχύτερη διαδικασία των ελέγχων αυτών, ωστόσο η τελική απόφαση θα προκύπτει από άνθρωπο.

Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα ΤΝ θα επεξεργάζεται τα στοιχεία και τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση προκειμένου να σχηματίσει μια τεκμηριωμένη εισήγηση σχετικά με την αποδοχή ή απόρριψη της ένστασης. Η εισήγηση θα περιλαμβάνει πρόταση αξιολόγησης, δείκτη εμπιστοσύνης και αιτιολόγηση σε φυσική γλώσσα, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας το έργο των ελεγκτών.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της ένστασής τους μέσω της εφαρμογής, ενώ όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας θα λαμβάνουν σχετική ενημέρωση και μέσω SMS ή email.

Στην ουσία λοιπόν δεν αλλάζει κάτι ουσιώδες, παρά μόνο η διαδικασία που ακολουθείται. Μιας και ο αριθμός των σχετικών παραβάσεων αναμένεται να πολλαπλασιαστεί ραγδαία με τη χρήση των νέων έξυπνων καμερών με ΤΝ – οι οποίες έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης πινακίδας και αυτόματης διασταύρωσης για πολλές υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη του οχήματος, όπως τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιση – οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να ελέγξουν τις ενστάσεις ενδέχεται να βρεθούν μπροστά σε έναν τεράστιο όγκο δουλειάς και η ΤΝ μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη στο ξεσκαρτάρισμά τους.