KYMCO - Πανελλήνια Test Rides Μαΐου

Σε πέντε πόλεις της Β. Ελλάδας και σε δύο της Κρήτης
KYMCO Test-Rides Μαίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/4/2023

Τα Test Rides της KYMCO θα επισκεφθούν μέσα στον Μάϊο 5 πόλεις της Β. Ελλάδας και δύο της Κρήτης, δίνoντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να οδηγήσει μια σειρά από σημαντικά μοντέλα.

Ανάμεσά τους το κορυφαίο sport scooter της γκάμας της εταιρείας, AK 550 Premium -το μοναδικό Scooter στον κόσμο με Cornering ABS-, το δικύλινδρο τρίτροχο CV3, όπως επίσης το δημοφιλές "Adventure scooter" DT X360 και το best seller X-Town 300. Συνολικά, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τι θέλει να οδηγήσει ανάμεσα σε έξι μοντέλα της KYMCO! 

Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή στην πόλη της επιλογής σας.

Δίπλωμα μοτοσυκλέτας τουλάχιστον Α2 κατηγορίας, τεχνικός ρουχισμός και κράνος είναι απαραίτητα για να οδηγήσετε το όχημα που σας ενδιαφέρει.  

Mοντέλα διαθέσιμα για test ride: AK 550 Premium, CV3 Noodoe, DT X360, Χ-Τown 300, People S 125, Agility S 125

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TEST RIDES ΜΑΪΟΥ 2023

2 – 6 Μαϊου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καρανίκος θ. & ΣΙΑ ΟΕ, Φιλίππου 70, τηλ 2310-249229 
ΑΡΤΑ: Παναγιώτου Κων., Περιφερειακή & Αλεξανδρείας, τηλ 26810-71244 

9 – 13 Μαϊου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ματάκος Α. & ΣΙΑ ΟΕ, Λαγκαδά 126, τηλ 2310-548022
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ζαβογιάννης Κων., Λεωφ. Μακαρίου 56, τηλ 26510-32297  

16 – 20 Μαϊου

ΞΑΝΘΗ: Καρανικολάου Γ. & Χ. ΙΚΕ, Δημοκρίτου 6, τηλ 25410-84555 

23 – 27 Μαϊου
ΚΑΒΑΛΑ: Χατζηβασιλειάδης Ιωάννης, Κ. Τσολάκη 20, τηλ 2510 200570 
ΧΑΝΙΑ: Λαζάρου Νικ. & Αλεξ. ΟΕ, Αναπαύσεως 74, τηλ 28210 91229

30 - 31 Μαϊου 

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μαριόλος Κων/νος, Εμ. Παχλά 88, τηλ 28310 26140 

Τα Test Rides για τον Ιούνιο θα ανακοινωθούν μέσα από νέο δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας Mototrend SA.

Ετικέτες

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος δώρισε δύο ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Can-Am στην ελληνική αστυνομία

Πρόκειται για μία Can-am Pulse και μία Origin
Can
Από το

motomag

18/12/2025

Σήμερα στις 18 Ιανουαρίου 2025 η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος έκανε δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία δύο Can-Am  ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος συγκεκριμένα δώρισε τα μοντέλα:

Μία Can-Am Pulse,που προσφέρει αυτονομία έως και 160 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 130 χλμ./ώρα. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3.

Pulse

Μπροστά βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB διαμέτρου 41 mm και διαδρομής 140 mm και πίσω αμορτισέρ της SACHS με διαδρομή 140 mm. Στα φρένα βρίσκουμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.

Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 177 κιλά.

Μία Can-Am Origin,που προσφέρει αυτονομία έως και 145 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ και η Origin μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3. Μάλιστα η μοτοσυκλέτα φέρει αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές (255 mm) για να μπορεί να κινηθεί και στο χώμα. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.

Origin

Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 187 κιλά.

Μάλιστα πίσω ακριβώς από τον Πρόεδρο του Ομίλου διακρίνει κανείς και το ελληνικό ηλεκτρικό scooter NOOS που κατασκευάζεται από τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος και έχει πάρει ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.