ΛΕΜΟΤ: "Μικρά Κυβικά Μεγάλα Ταξίδια" - Εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Μητσάκη 

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας και των ταξιδιών
ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΛΕΜΟΤ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2025
Από το

motomag

17/2/2025

Την εκδήλωση "Μικρά Κυβικά Μεγάλα Ταξίδια" για τον Κωνσταντίνο Μητσάκη θα πραγματοποιήσει στις 22 Φεβρουαρίου η Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (ΛΕΜΟΤ).

Η εκδήλωση "Μικρά Κυβικά Μεγάλα Ταξίδια" της ΛΕΜΟΤ έχει ως θέμα της τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσάκη ο οποίος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστεί τις μοναδικές του εμπειρίες από τα μεγάλα σε διάρκεια και απόσταση ταξίδια που πραγματοποίησε στη σέλα μικρών σε κυβισμό μοτοσυκλετών.

Ο Μητσάκης έχει ταξιδέψει σε διάφορες χώρες με μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού και όχι μόνο και έχει αποδείξει στην πράξη πως το μέγεθος του κινητήρα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περιορίζει τη διάθεση του αναβάτη να εξερευνήσει τον κόσμο. 

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο να ανακαλύψουν όσοι παραβρεθούν τις προκλήσεις, τις ευχάριστες και τις δύσκολες στιγμές, αλλά και την γνώση που απέκτησε ο Μητσάκης από αυτά τα ταξίδια, ενώ θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν παρόμοια πορεία και να ανακαλύψουν τον κόσμο πάνω σε δύο τροχούς.

Το event θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο με ώρα έναρξης τις 19.00, στο χώρο της ΛΕΜΟΤ που βρίσκεται στην οδό Σφιγγός 13, στον Νέο Κόσμο (117 45 Αθήνα).

Η εκδήλωση θα γίνει με την υποστήριξη της QJMOTOR και της ελληνικής αντιπροσωπείας της εταιρείας, Γκοργκόλης Α.Ε., με την είσοδο να είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας και των ταξιδιών.

ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΛΕΜΟΤ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2025

 

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.