Lorenzo vs Pedrosa - Θα παίξουν μπουνιές στις 20 Ιουνίου [VIDEO]

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από τη βρετανική πλατφόρμα DAZN
Lorenzo vs Pedrosa
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Παρόλο που στα βίντεο από τις προπονήσεις τους, οι Jorge Lorenzo & Dani Pedrosa δείχνουν ανίδεοι όσον αφορά στο μποξ, εντούτοις το ματς μεταξύ τους θα λάβει χώρα κανονικά στις 20 Ιουνίου και θα μεταδωθεί ζωντανά από το DAZN, και πιθανώς και από το YouTube κανάλι του Lorenzo.

Η επιβεβαίωση για τα... μπουνίδια έγινε από το MotoGP podcast “Dura la Vita”, που προωθεί ο Jorge Lorenzo, με τους δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές μοτοσυκλέτας να δίνουν ραντεβού στο ρινγκ, αυτή την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Τόπος διεξαγωγής του αγώνα είναι το “Gran Price” boxing club, ένας εμβληματικός χώρος του μποξ στη Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε πως το σόου ξεκίνησε από δηλώσεις του Lorenzo, με τον Pedrosa να απαντά θετικά στην πρόκληση, αναφέροντας πως “δεν θα με χάλαγε να σου ρίξω μια-δυο μπουνιές”.

Lorenzo vs Pedrosa

Στο μονοπάτι που χάραξαν οι Jake & Logan Paul, με τους αγώνες μποξ διασημοτήτων πατούν και οι δυο πρώην Πρωταθλητές μοτοσυκλέτας, ενώ όπως προαναφέραμε, από τα λίγα βίντεο που έχουμε δει από τις ικανότητές τους στο κλασικότερο των μαχητικών αθλημάτων, ο αγώνας πιο πολύ με παρωδία μοιάζει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη διαφορά κιλών μεταξύ των δύο που δίνει σαφές προβάδισμα στον Jorge. Ας αρχίσουν τα στοιχήματα.

Ducati Corse: 200.000 Ευρώ σε κλεμμένα αγωνιστικά εξαρτήματα! Σύλληψη 37χρονου Ρουμάνου

Ήταν υπάλληλος σε εταιρεία που έκανε εργασίες στον χώρο
Ducati Corse: 200.000 Ευρώ σε κλεμμένα αγωνιστικά εξαρτήματα! Σύλληψη 37χρονου Ρουμάνου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/12/2025

Αναστάτωση στην Ducati Corse που ανακάλυψε να έχουν κάνει φτερά πολλά αγωνιστικά εξαρτήματα MotoGP και WSBK μέσα από το Borgo Panigale! Μαζί έλειπαν και αρκετά αναμνηστικά, ωστόσο το πρόβλημά τους ήταν τα αγωνιστικά εξαρτήματα από τις ομάδες MotoGP και WSBK και ήταν μάλιστα μία διπλή ζημιά.

Κι αυτό γιατί η κλοπή σήμαινε πως υπήρχε εσωτερικό πρόβλημα και εκτός από την απώλεια των εξαρτημάτων γεννήθηκε ζήτημα ασφάλειας της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ducati, που συγκεκριμένα στα MotoGP είναι αυτή την στιγμή ότι πολυτιμότερο υπήρχε.

Για αυτό και αποσιώπησαν πλήρως το γεγονός καλώντας τους Carabinieri να διαλευκάνουν την υπόθεση και να βρουν ποιος υπάλληλος ευθύνεται για την κλοπή, αναζητώντας τρόπο να διασφαλίσουν ότι τα εξαρτήματα ήταν το μόνο που κλάπηκε.

Η κλοπή έγινε στα μέσα Νοεμβρίου, όμως μόλις εχθές βγήκε επίσημο Δελτίο Τύπου από την Carabinieri και μόλις τώρα έχει ξεκινήσει να μαθεύεται η είδηση, ενώ ακόμη δεν έχει κάνει τον κύκλο της και σε όλα τα Ιταλικά μέσα για την μοτοσυκλέτα.

Το καλό νέο για την Ducati, είναι πως δεν ευθύνεται υπάλληλος του εργοστασίου και δεν έχουν χαθεί βιομηχανικά μυστικά.

Η Ιταλική αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός 37χρονου Ρουμάνου, κάτοικου Bologna όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της Ducati στο σπίτι του οποίου βρέθηκε τμήμα από τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της Ducati που έλειπαν από την απογραφή του αγωνιστικού τμήματος.

Η έρευνα στο σπίτι του Ρουμάνου έγινε έπειτα από ένταλμα του Εισαγγελέα που ξετύλιξε το κουβάρι ανακαλύπτοντας πως η κλοπή έγινε από συνεργείο ηλεκτρολόγων που δούλεψε σε παρακείμενο χώρο μέσα στο εργοστάσιο και βρήκε τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στον διπλά φυλασσόμενο χώρο της Ducati Corse.

Η αρχική εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας που επόπτευαν τον χώρο δεν έδινε στοιχεία και η παραβίαση δεν ήταν εμφανής, οδηγώντας την έρευνα στην αρχή σε διαφορετικό δρόμο, μέχρι που οι carabinieri ερεύνησαν την πρόσβαση του χώρου σε μεγαλύτερη ακτίνα εντός του εργοστασίου.

Στο σύνολο οι αρχές αναφέρουν πως κλάπηκαν εξαρτήματα αξίας €200,000 και ένα κομμάτι από αυτά έχει ανακτηθεί και θα επιστραφεί στην Ducati

Ετικέτες