MAXSYM 400i, Η απόλαυση στο maximum!

Από το

Μαύρο Σκύλο

29/7/2011

Έχοντας να επιδείξει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες στο χώρο των scooters, η SYM έρχεται να παρουσιάσει τη νέα της πολυτελή πρόταση στα 400 κυβικά, MAXSYM400i.
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για ένα scooter που θα μεγιστοποιούσε τα επίπεδα άνεσης και εργονομίας, το νέο scooter της SYM ήρθε για να προσφέρει τη maximum οδηγική απόλαυση.
ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ! Με επιβλητική σχεδίαση, το MAXSYM400i διαθέτει πολλά στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή. Το νέο μοντέλο της SYM γοητεύει με τη δυναμική του εμφάνιση, τις εντυπωσιακές γραμμές και το αεροδυναμικό του σχήμα.
• Το εμπρόσθιο τμήμα είναι αποτέλεσμα εμπνευσμένης σχεδίασης. Τα «μυώδη» χαρακτηριστικά της ποδιάς σε συνδυασμό με τα διπλά φωτιστικά σώματα από διάφανο κρύσταλλο και τα φώτα θέσεως τεχνολογίας LED, προσδίδουν μία ασυνήθιστα όμορφη αίσθηση κυριαρχίας.
• Δείχνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, η σχεδίαση του πίσω μέρους εκφράζει την κομψότητα, καταλήγοντας σε δύο καλαίσθητα φανάρια τύπου LED.
• Εντυπωσιακός και λειτουργικός ο πίνακας οργάνων προσφέρει πλήρη ενημέρωση στον αναβάτη, χάρη στο μικτό ψηφιακό / αναλογικό κοντέρ. Ο απαλός φωτισμός του πάνελ, οι επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες γύρω από τις αναλογικές ενδείξεις και η στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων δίνουν μία μοναδική αίσθηση σπορ πολυτέλειας στο scooter.
• Η ειδικά σχεδιασμένη σέλα, είναι ντυμένη με ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού και πλάτη συνοδηγού, εξασφαλίζοντας μιας πρώτης τάξεως άνεση.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗΣ
Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα scooter; Απολαύστε μια αίσθηση ελευθερίας, ικανοποίησης, ασφάλειας μέσα από την άνεση και την πολυτέλεια του νέου MAXSYM400i. Το νέο μοντέλο της SYM θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες
μετακίνησης για χρήση εντός και εκτός πόλης.

Cake - Μετά τη χρεοκοπία έρχεται κερασάκι η ανάκληση όλων των εκδόσεων του Calk

Για πιθανή ανάφλεξη της μπαταρίας κατά τη φόρτιση
Cake ανάκληση
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/5/2024

Μετά τη χρεοκοπία της εταιρείας ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Cake τον περασμένο Φεβρουάριο, έρχεται ως κερασάκι η ανάκληση όλων των μοντέλων των Σουηδών, για πιθανή ανάφλεξη της μπαταρίας κατά τη φόρτισή της.

Η ανάκληση ισχύει για τα εξής μοντέλα της Cake: Kalk&, Kalk INK&, Kalk:work, Kalk Ink SL, Kalk INK, Kalk INK Race, Kalk OR, Kalk OR Race, Kalk AP, με ημερομηνίες παραγωγής από 01.01.2018 έως 01.11.2023.

Αιτία της ανάκλησης, η οποία δημοσιεύεται στο ευρωπαϊκό κέντρο ανακλήσεων RAPEX, είναι η εξής: “Συγκεκριμένες κυψέλες των li-ion μπαταριών μπορούν να αστοχήσουν κατά τη φόρτιση. Οι αστοχίες αυτές μπορούν να οδηγήσουν στη δημιουργία καπνού και / ή φωτιάς. Οι μπαταρίες δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς έγκρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ηλεκτρικά δίκυκλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκληση, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες