Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTO & BARDAHL: Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν λάδια για δύο αλλαγές!

Η μεγάλη κλήρωση του MOTO και της BARDHAL

Η εισαγωγική εταιρεία της BARDHAL, Μπέζας & Λεών, και το MOTO κάνουν δώρο τα λάδια που απαιτούνται για δύο αλλαγές στις μοτοσυκλέτες πέντε τυχερών!

Ο μεγάλος διαγωνισμός που χρειάστηκε να πάρει μία μικρή παράταση για να καλύψει το έντονο ενδιαφέρον, έδωσε την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες του ΜΟΤΟ να κερδίσουν τα λάδια που χρειάζονται για έναν χρόνο ή και πολύ περισσότερο, καθώς κάθε ένας από αυτούς θα πάρει την διπλή ποσότητα, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές!

Οι 5 τυχεροί είναι οι:

  • Σωτήρης Κλιτσικάς          Αττική     Yamaha Fazer
  • Βαγγέλης Σκούρας           Αττική      BMW F800GS
  • Γιώργος Φραγκάκης        Αττική      Ducati ST4
  • Γιάννης Αντωνόπουλος   Αγρίνιο    Kymco
  • Φώτης Παντελίδης          Λάρισα    Yamaha Tenere

Έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους για το ευχάριστο νέο, και τους ευχόμαστε κι από εδώ να είναι πάντα ευχάριστα τα νέα που δέχονται, και καλά χιλιόμετρα με τις μοτοσυκλέτες τους!

Ας θυμηθούμε ποια είναι η BARDHAL:

Τα λιπαντικά της BARDHAL δεν χρειάζονται συστάσεις, κατασκευάζονται στις ΗΠΑ από το 1939 έχοντας κερδίσει την αναγνώριση μέσα από την αγωνιστική δραστηριότητα, με την οποία και συνέδεσαν το όνομά τους και την εξέλιξή τους. Η ιστορία των λιπαντικών BARDHAL είναι μακρά και πλούσια, ξεκινώντας ταυτόχρονα με την άνθηση της αυτοκίνησης και την πρώτη αγωνιστική χρήση της μοτοσυκλέτας:

Ο Νορβηγός Ole Bardahl μετανάστευσε στο Seattle των ΗΠΑ το 1922 έχοντας εξ αρχής έναν στόχο, να καθιερωθεί στην αγορά των χημικών. Η BARDHAL ξεκίνησε λοιπόν την λειτουργία της με πλάνο να γίνει η κορυφαία εταιρεία χωρίς παραχωρήσεις: «αν δεν μπορούμε να φτιάχνουμε τα καλύτερα χημικά στον κόσμο, τότε απλά δεν θα ασχοληθούμε καθόλου» ήταν ο υψηλότατος στόχος που έθεσε από την πρώτη στιγμή ο Ole Bardahl.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Κατέκτησε γρήγορα την αγορά των ΗΠΑ και από το 1939 τα λιπαντικά, τα πρόσθετα και όλη η πλούσια σειρά προϊόντων της BARDHAL εξάγονται σε 90 χώρες με την παραγωγή να μένει πάντα στις ΗΠΑ!

Αυτό που καθιστά την BARDHAL μοναδική, είναι πως παραμένει ακόμη και σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση προσηλωμένη στον πρώτο εκείνο στόχο που έθεσε ο Ole από τότε, βάζοντας την ποιότητα ως πρώτη προτεραιότητα.

Στην Ελλάδα τα λιπαντικά της BARDHAL για μοτοσυκλέτες και κάθε είδος δίκυκλου, προμηθεύει η εταιρεία Μπέζας & Λεών, μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από τον πρωτοπόρο Μωύς Μπέζα το 1918 και έκτοτε  πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου, μέσα από ένα πλατύ δίκτυο πωλήσεων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα.

 

Βρείτε την BARDHAL στην Ελλάδα και στο Facebook: