Moto Guzzi Stelvio – Τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο ιταλικό adventure

Μεγάλη γκάμα για να φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας τη νέα μοτοσυκλέτα του Mandello del Lario
motomag Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/11/2023

Η Moto Guzzi στην EICMA παρουσίασε το νέο της Adventure μοντέλο Stelvio, το οποίο διαθέτει μεγάλη γκάμα επίσημων αξεσουάρ που εστιάζουν στο άνετο ταξίδι αλλά και στην κομψότητα.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει να προσθέσει σκληρές πλαϊνές βαλίτσες γκρι χρώματος, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η δεξιά βαλίτσα έχει χωρητικότητα 29 λίτρα ενώ η αριστερή έχει χωρητικότητα 30 λίτρα, ενώ αμφότερες μπορούν να φιλοξενήσουν ένα κράνος full face. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν χρειάζεται να αγοράσει κάποιος βάση στήριξης καθώς η Moto Guzzi έχει προνοήσει ώστε αυτές να κουμπώνουν σε συγκεκριμένα σημεία στη μοτοσυκλέτα. Εάν κάποιος θέλει και άλλο χώρο τότε μπορεί να επιλέξει να αγοράσει και την κεντρική βαλίτσα (top box) χωρητικότητας 37 λίτρων, η οποία διαθέτει πλάτη ώστε να ακουμπά ο συνεπιβάτης. Αν ούτε κι αυτός μας φτάνει, και έχουμε αυξημένες ανάγκες για τον γύρο της Γης, τότε υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη κεντρική βαλίτσα XL η οποία έχει χωρητικότητα 52 λίτρων και μπορεί να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.

Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο

Στα επίσημα αξεσουάρ υπάρχει η μεγαλύτερη ζελατίνα για καλύτερη προστασία στα μακρινά ταξίδια, οι θερμαινόμενες σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη οι οποίες ρυθμίζονται σε τρία επίπεδα, καθώς και τα θερμαινόμενα γκριπ τα οποία ομοίως ρυθμίζονται σε τρία επίπεδα. Ταυτόχρονα, η Moto Guzzi έχει φροντίσει να υπάρχουν αξεσουάρ και για την προστασία της μοτοσυκλέτας. Στον κατάλογο της ιταλικής εταιρείας υπάρχουν κάγκελα προστασίας για τον κινητήρα καθώς και αλουμινένια προστατευτικά καλύμματα κεφαλών κινητήρα, ενώ διατίθεται και κεντρικό σταντ ώστε να γίνεται πιο ασφαλές το παρκάρισμα του Stelvio σε όλες τις επιφάνειες.

Για ένα άνετο ταξίδι ειδικά τις βραδινές ώρες υπάρχουν διαθέσιμα LED προβολάκια, ενώ η θύρα USB, η οποία είναι τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, έρχεται να συμπληρώσει την κεντρική θύρα USB που υπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό. Το ηλεκτρονικό πακέτο συμπληρώνουν το TPMS (το σύστημα που ελέγχει τις πιέσεις των ελαστικών), η πλατφόρμα Moto Guzzi MIA η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του κινητού με τα όργανα μέσω Bluetooth, το quickshifter τόσο για ανέβασμα όσο και για κατέβασμα ταχυτήτων, καθώς και το ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα.

Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο

Ο υποψήφιος αγοραστής του νέου Stelvio μπορεί να επιλέξει και τεχνικό ρουχισμό μέσα από την γκάμα που δημιούργησε η Moto Guzzi για εκείνον. Ο ρουχισμός περιλαμβάνει το μπουφάν Road Carver, το παντελόνι Road Carver Pants και τα γάντια Trail Chaser.

Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλοMoto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο
Ετικέτες

Honda Racing Corporation: Νέος πρόεδρος για την HRC, ο Keiichi Yasuda

Στη θέση του Koji Watanabe - Αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2027
Honda Racing Corporation νέος πρόεδρος 2027
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/10/2026

Αλλαγές έχουμε στην κορυφή της διοίκηση της HRC που ανακοίνωσε ως επόμενο πρόεδρό της τον Keiichi Yasuda, ο οποίος θα αντικαταστήσεις τον Koji Watanabe.

Ο σημερινός Πρόεδρος και CEO της HRC, Koji Watanabe, θα αποχωρήσει από τη θέση του στο τέλος του 2026, έχοντας ηγηθεί της εταιρείας από το 2022.

Ο Keiichi Yasuda είναι σήμερα εκτελεστικός αντιπρόεδρος της HRC, θέση που ανέλαβε τον Απρίλιο του 2026. Με πολυετή εμπειρία στη Honda, τόσο στην Ιαπωνία όσο και στο εξωτερικό, έχει διατελέσει σε σημαντικές διοικητικές θέσεις σε αγορές της Ασίας και της Β. Αμερικής.

Ο Yasuda ξεκίνησε την καριέρα του στη Honda το 1990 από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Στην πορεία ανέλαβε θέσεις ευθύνης στη Honda of America Mfg. στις ΗΠΑ, στη Honda Motor India, στην Asian Honda Motor στην Ταϊλάνδη, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος και CEO της Boon Siew Honda στη Μαλαισία και President Director της Astra Honda Motor στην Ινδονησία.

Το 2023 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή επιχειρήσεων επικεφαλής ανθρωπίνων πόρων της Honda Motor Co., έχοντας την ευθύνη για τον μετασχηματισμό των συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού, τη στρατηγική ανάπτυξης ταλέντου και τη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου σε επίπεδο ομίλου.

Honda Racing Corporation παλιός πρόεδρος Watanabe
O απερχόμενος πρόεδρος της HRC, Koji Watanabe

Ο Koji Watanabe ανέλαβε την προεδρία της HRC το 2022, έχοντας προηγουμένως διαδραματίσει ρόλο στη στρατηγική branding, επικοινωνίας και motorsport της Honda. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της θητείας του, η HRC διεύρυνε σημαντικά το παγκόσμιο αγωνιστικό της αποτύπωμα, ενοποιώντας κάτω από μία ενιαία δομή τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.

Σημαντικοί σταθμοί της περιόδου Watanabe αποτέλεσαν η προετοιμασία για την επιστροφή της Honda στη Formula 1, η αναδιοργάνωση της HPD στις ΗΠΑ σε HRC US, καθώς και η δημιουργία της HRC UK, ενισχύοντας περαιτέρω τη διεθνή παρουσία της Honda στο motorsport. Ωστόσο μαζί με τα παραπάνω σημαντικά γεγονότα έχουμε και την αποτυχία της Honda σε αυτή την 4ετία όχι μόνο να κατακτήσει τον κάποιον τίτλο στο MotoGP αλλά να φανεί έστω ανταγωνιστική, όπως και την διακοπή της συνεργασίας της εργοστασιακής ομάδας με τον Marc Marquez καθώς ο Ισπανός έβλεπε ότι δεν μπορούσε η Honda να του προσφέρει μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η αλλαγή ηγεσίας εντάσσεται σε έναν προγραμματισμένο κύκλο διοικητικών αλλαγών της Honda, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής δομής της HRC, την προσαρμογή της στις παγκόσμιες εξελίξεις και την επιτάχυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης για την επόμενη γενιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

"Θεωρώ αποστολή μου να διαφυλάξω τη σταθερή βάση που δημιούργησε ο Watanabe και να την εξελίξω περαιτέρω. Θέλω να ενώσω όλους γύρω από έναν κοινό στόχο: τη νίκη στους αγώνες και τη δημιουργία μιας ακόμη ισχυρότερης HRC...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Yasuda και πρόσθεσε ότι θα αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις για να φτιάξει μια HRC της οποίας "οι προκλήσεις θα εμπνέουν τους συνεργάτες, τους ανθρώπους της και τους φίλους του motorsport, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να μοιραζόμαστε τη συγκίνηση της νίκης."