Moto Guzzi Stelvio – Τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο ιταλικό adventure

Μεγάλη γκάμα για να φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας τη νέα μοτοσυκλέτα του Mandello del Lario
motomag Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/11/2023

Η Moto Guzzi στην EICMA παρουσίασε το νέο της Adventure μοντέλο Stelvio, το οποίο διαθέτει μεγάλη γκάμα επίσημων αξεσουάρ που εστιάζουν στο άνετο ταξίδι αλλά και στην κομψότητα.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει να προσθέσει σκληρές πλαϊνές βαλίτσες γκρι χρώματος, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η δεξιά βαλίτσα έχει χωρητικότητα 29 λίτρα ενώ η αριστερή έχει χωρητικότητα 30 λίτρα, ενώ αμφότερες μπορούν να φιλοξενήσουν ένα κράνος full face. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν χρειάζεται να αγοράσει κάποιος βάση στήριξης καθώς η Moto Guzzi έχει προνοήσει ώστε αυτές να κουμπώνουν σε συγκεκριμένα σημεία στη μοτοσυκλέτα. Εάν κάποιος θέλει και άλλο χώρο τότε μπορεί να επιλέξει να αγοράσει και την κεντρική βαλίτσα (top box) χωρητικότητας 37 λίτρων, η οποία διαθέτει πλάτη ώστε να ακουμπά ο συνεπιβάτης. Αν ούτε κι αυτός μας φτάνει, και έχουμε αυξημένες ανάγκες για τον γύρο της Γης, τότε υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη κεντρική βαλίτσα XL η οποία έχει χωρητικότητα 52 λίτρων και μπορεί να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.

Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο

Στα επίσημα αξεσουάρ υπάρχει η μεγαλύτερη ζελατίνα για καλύτερη προστασία στα μακρινά ταξίδια, οι θερμαινόμενες σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη οι οποίες ρυθμίζονται σε τρία επίπεδα, καθώς και τα θερμαινόμενα γκριπ τα οποία ομοίως ρυθμίζονται σε τρία επίπεδα. Ταυτόχρονα, η Moto Guzzi έχει φροντίσει να υπάρχουν αξεσουάρ και για την προστασία της μοτοσυκλέτας. Στον κατάλογο της ιταλικής εταιρείας υπάρχουν κάγκελα προστασίας για τον κινητήρα καθώς και αλουμινένια προστατευτικά καλύμματα κεφαλών κινητήρα, ενώ διατίθεται και κεντρικό σταντ ώστε να γίνεται πιο ασφαλές το παρκάρισμα του Stelvio σε όλες τις επιφάνειες.

Για ένα άνετο ταξίδι ειδικά τις βραδινές ώρες υπάρχουν διαθέσιμα LED προβολάκια, ενώ η θύρα USB, η οποία είναι τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, έρχεται να συμπληρώσει την κεντρική θύρα USB που υπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό. Το ηλεκτρονικό πακέτο συμπληρώνουν το TPMS (το σύστημα που ελέγχει τις πιέσεις των ελαστικών), η πλατφόρμα Moto Guzzi MIA η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του κινητού με τα όργανα μέσω Bluetooth, το quickshifter τόσο για ανέβασμα όσο και για κατέβασμα ταχυτήτων, καθώς και το ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα.

Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο

Ο υποψήφιος αγοραστής του νέου Stelvio μπορεί να επιλέξει και τεχνικό ρουχισμό μέσα από την γκάμα που δημιούργησε η Moto Guzzi για εκείνον. Ο ρουχισμός περιλαμβάνει το μπουφάν Road Carver, το παντελόνι Road Carver Pants και τα γάντια Trail Chaser.

Moto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλοMoto Guzzi Stelvio – Διαθέσιμα τα επίσημα αξεσουάρ για το νέο adventure μοντέλο
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες