MOTO Test Ride Event 2018 - Έρχεται το μεγαλύτερο test ride της χρονιάς!

Το μεγαλύτερο Test Ride της Ευρώπης!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/3/2018

Το μεγαλύτερο Test Ride μπαίνει δυναμικά στην τέταρτη εκκίνησή του! Πολυαναμενόμενο και αγαπημένο, το Test Ride Event έρχεται και το 2018 στις 5 και 6 Μαΐου, το πρώτο δηλαδή Σαββατοκύριακο του Μαΐου! Σημειώστε την ημερομηνία, διαγράψτε κάθε καταχώρηση του ημερολογίου και ελάτε στην πίστα των Μεγάρων! Η μεγαλύτερη συγκέντρωση διαθέσιμων μοτοσυκλετών για test ride θα σας περιμένει και πάλι, πάντα δωρεάν, πάντα στην σειρά για να τις οδηγήσετε μία-μία! Εμείς βάζουμε όλα τα έξοδα, σας κερνάμε την βενζίνη και σας προσκαλούμε σε μία γιορτή της μοτοσυκλέτας που αντίστοιχη δεν υπάρχει πουθενά!

Για τέταρτη χρονιά, για δύο ολόκληρες ημέρες, πάντα ΔΩΡΕΑΝ, πάντα με τις καινούριες μοτοσυκλέτες, σας προσκαλούμε να οδηγήσετε στην πίστα συνέχεια, ασταμάτητα για όσο περισσότερο αντέχετε εσείς οι ίδιοι! Το Test Ride Event ήταν ένα στοίχημα, ένα κοινωνικό-μοτοσυκλετιστικό πείραμα που ξεκίνησε το 2015 και με την δική σας προτροπή συνεχίζεται ακάθεκτα! Για ακόμα μία φορά λοιπόν, η πίστα των Μεγάρων μαζί με την πίστα του καρτ, σας περιμένει να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και σκούτερ, με μόνη προϋπόθεση τον σωστό εξοπλισμό και την καλή διάθεση, το MOTO βάζει όλα τα υπόλοιπα!

 

MOTO Test Ride Event 2018: 87 Μοτοσυκλέτες & Scooter - Δείτε την λίστα των μοντέλων ανά εταιρία!

 

Απαραίτητος εξοπλισμός:

Κράνος, μπουφάν με προστασίες, γάντια, μακρύ τζην ή αντίστοιχο παντελόνι και μπότες ή μποτάκια μοτοσυκλετιστικά. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ θα μπορείτε να οδηγήσετε αν έρθετε μέχρι τα Μέγαρα με αθλητική φόρμα ή κοντό παντελόνι ή/και αθλητικά παπούτσια! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν θα μπορεί να γίνει καμία έκπτωση στον ελάχιστο εξοπλισμό ασφαλείας που θα πρέπει να έχετε μαζί σας. Τα υπόλοιπα όμως τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Για να γίνει δεκτή η εγγραφή, πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα πρέπει να προσκομίσετε έγκυρο δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Οδηγείτε μονάχα τις μοτοσυκλέτες που προβλέπονται από το δίπλωμά σας! Δεκτά είναι τα διπλώματα όλων των κατηγοριών, αλλά θα μπορείτε να οδηγήσετε μοντέλα μοτοσυκλετών που προβλέπονται από την κατηγορία διπλώματος.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε, όπως κάθε φορά, ότι κανείς δεν θα μπορεί να οδηγήσει αν έρθει με κάτι λιγότερο σε εξοπλισμό από αυτά που γράφουμε, όπως αθλητική φόρμα, ή αθλητικό παπούτσι. Με την αιτιολογία ότι έχετε ταξιδέψει από πολύ μακριά για να έρθετε στο test ride, ζητώντας μας να κάνουμε τα στραβά μάτια για το αθλητικό παπούτσι, ή την φόρμα ή το κοντό παντελόνι (όσο περίεργο κι αν ακούγεται, έχει έρθει κάποιος με κοντό παντελόνι ζητώντας να οδηγήσει στην πίστα) το μόνο που συμβαίνει είναι να μας κάνετε να στεναχωριόμαστε περισσότερο, με το να μην σας δεχτούμε, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καμία έκπτωση στην ασφάλεια. Το αθλητικό παπούτσι μπορεί πολύ εύκολα να φύγει από το πόδι σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα, όσο καλά κι αν είναι δεμένο, για αυτό το ΕΛΑΧΙΣΤΟ για το test ride είναι το μποτάκι, όπως το ΕΛΑΧΙΣΤΟ είναι το τζην παντελόνι.

 

κανείς δεν θα μπορεί να οδηγήσει αν έρθει με κάτι λιγότερο από τον απαραίτητο εξοπλισμό που αναφέρεται αναλυτικά

 

Με την είσοδό σας στον χώρο του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, επισκέπτεστε την γραμματεία όπου γίνεται η εγγραφή σας, ο έλεγχος διπλώματος και εξοπλισμού. Με την επιτυχή εγγραφή προμηθεύεστε το ειδικό βραχιολάκι, που επιτρέπει την είσοδό σας στην πίστα με κάποια από τις μοτοσυκλέτες του Test Ride Event. Το test ride event είναι μία γιορτή του περιοδικού για τους αναγνώστες του, ένα δώρο από εμάς σε εσάς, και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ημερήσιο event. Άλλωστε κανείς δεν έρχεται μέχρι τα Μέγαρα για λίγο, και φυσικά κανείς για να οδηγήσει μία και μόνο μοτοσυκλέτα! Στόχος μας είναι να οδηγήσουν όλοι οι συμμετέχοντες όσες περισσότερες μοτοσυκλέτες γίνεται και με την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων, έχουμε καταφέρει να αναχωρούν τα γκρουπ των μοτοσυκλετών κάθε 1,5 λεπτό! Είναι ένας χρόνος ρεκόρ για αναβάτες που μόλις τους έχουμε γνωρίσει και που ελαχιστοποιεί την αναμονή σας! Κάθε 1,5 λεπτό αναχωρεί και ένα μεγάλο γκρουπ μοτοσυκλετών, δίνοντας έτσι την εγγύηση πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κάθε ένας συμμετέχοντας στο Test Ride Event βρίσκεται ξανά στην σέλα για ακόμα μία δοκιμή στην πίστα!

Στο Test Ride Event του MOTO οι μοτοσυκλέτες διαλέγουν τον αναβάτη τους, σε μία διαδικασία που είναι πλέον γνωστή και γίνεται με τον ίδιο τρόπο για 4η συνεχή χρονιά!

Το Test Ride Event έχει λοιπόν μία πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία, που είναι να προσφέρει στους φίλους συμμετέχοντες την ευκαιρία να οδηγήσουν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στην πίστα, κάποια από τα καινούρια μοντέλα! Σε μία διαδικασία που είναι πλέον γνωστή, με τις μοτοσυκλέτες να διαλέγουν τους αναβάτες τους, το Test Ride Event προετοιμάζεται αυτές τις μέρες να υποδεχτεί τον κόσμο με στόχο να σπάσουμε ξανά το ρεκόρ μας, που είναι ο χρόνος του 1,5 λεπτού για την αναχώρηση του επόμενου γκρουπ! Με τόσο μεγάλη ταχύτητα πλήρωσης των ξεχωριστών γκρουπ, καταφέραμε τις προηγούμενες χρονιές πέρσι η αναμονή ανάμεσα σε κάθε test ride του κάθε συμμετέχοντα, όταν στην πίστα ήταν περισσότερα από 1.000 άτομα, να μην ξεπερνά τα 20 με 25 λεπτά! Είκοσι λεπτά για να ξανά οδηγήσεις κι ας ήσουν ένας ανάμεσα σε τόσους πολλούς!

Σύντομα θα ανακοινώσουμε την πλήρη λίστα των διαθέσιμων μοντέλων

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, θα ξεκινήσουμε στις 9:00 το πρωί με την λήξη να είναι στις 18:00 και τις δύο μέρες.

Όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα πρέπει να βρίσκονται στα Μέγαρα το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Μαΐου! Πάρτε τον απαραίτητο εξοπλισμό σας κι ελάτε να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα δωρεάν, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία από τις νεότερες εξελίξεις κι από την οδήγηση στην πίστα, πίσω από τους επαγγελματίες πλοηγούς του California Superbike School!

 

Συμμορία Άγγλων έκλεψε δίκυκλα αξίας 1 εκατομμυρίου – Προδόθηκαν από την επίδειξη στα social media [Video]

Η αστυνομία δεν μπορούσε να τους πιάσει επί έναν χρόνο, αλλά οι τέσσερις κακοποιοί προδόθηκαν μόνοι τους
thieves
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/7/2026

Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2025 οι Marshall Thomas, Sonnie Davies, Cameron Stevens και Brandon Carter, ηλικίας 18, 20, 22 και 22 αντιστοίχως, τρομοκρατούσαν την περιοχή του Bristol στην Αγγλία κλέβοντας πανάκριβες μοτοσυκλέτες μέσα μεσημέρι, ακόμη και σε πολυσύχναστα κεντρικά σημεία, υπό την απειλή βίας.

Η λεία τους εκτιμάται πως κυμαίνεται μεταξύ 600.000 και 1 εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν καν καταφέρει να συνδέσουν όλες τις κλοπές τους, ούτε φυσικά είχαν πλησιάσει καν κοντά στο να τους πιάσουν.

Η αρχή του τέλους οφείλεται καθαρά στην ανοησία των κλεφτών, οι οποίοι πλημμύριζαν ο TikTok με βίντεο που κοκορεύονταν για τις μοτοσυκλέτες που είχαν κλέψει, ενώ με αρκετές από αυτές γύριζαν άλλα βίντεο με σούζες, επιταχύνσεις κ.ο.κ.

Σε αυτό το σημείο τράβηξαν την προσοχή των αρχών, με τους αστυνομικούς να αρχίζουν να συνδέουν τις διάφορες κλοπές μεταξύ τους και να καταλήγουν στα μέλη της σπείρας αυτής.

Οι κλοπές έγιναν από τους τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, καθώς ο Davies μπλέχτηκε μαζί τους για άλλον λόγο. Συγκεκριμένα, μαζί με τους Thomas και Carter είχαν απαγάγει και βασανίσει έναν 15χρονο επειδή πίστευαν πως τους είχε κλέψει ένα από τα κλεμμένα δίκυκλα, ενώ ο Thomas προσέθεσε και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών στο δικό του κατηγορητήριο.

Οι τέσσερις κακοποιοί συνελήφθησαν τελικώς και, χάρη στα πειστήρια που οι ίδιοι προσέφεραν τις αρχές μέσω των αναρτήσεών τους στο Διαδίκτυο, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 10 χρόνια ο Thomas, 8 ο Carter και από 3 οι Stevens και Davies.