MOTO Test Ride Event 2019: Μεγαλώνει η λίστα με τα μοντέλα!

Με 13 νέες προσθήκες!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

22/4/2019


Οι ημέρες πλησιάζουν κι όσο πιο κοντά φτάνουμε στο MOTO Test Ride Event 2019, τόσο μεγαλώνει και η λίστα με τις μοτοσυκλέτες που θα είναι διαθέσιμες να τις οδηγήσετε ένα ολόκληρο διήμερο στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Ήδη έχουμε δώσει στην δημοσιότητα τα πρώτα 52 μοντέλα, που δήλωσαν συμμετοχή μέσω των αντιπροσωπειών τους στην Ελλάδα και τώρα έχουμε 13 νέες προσθήκες που σίγουρα θα συγκεντρώσουν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήτηση από όλους εσάς που θα έρθετε στο μεγαλύτερο test ride event της Ευρώπης. Η λίστα με τα μοντέλα όμως δεν σταματά εδώ, καθώς θα ενημερώνουμε διαρκώς για τις μοτοσυκλέτες που θα προστίθενται, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να έχετε πλήρη την εικόνα για το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου.

BMW


S1000XR
R1250R
F850GS

To S1000XR είναι "θαμώνας" πλέον στο event και τώρα στην ανανεωμένη μορφή του δίνει μια διαφορετική διάσταση για τον τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα της BMW. To R1250R από την άλλη, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του βελτιωμένου boxer με την ShiftCam τεχνολογία που έχει προσδώσει νέα χαρακτηριστικά στην απόδοση του δικύλινδρου. Το F850GS θα εκπροσωπήσει τα δικύλινδρα εν σειρά των Βαυαρών στο νέο… outfit για το 2019.

 

 

Kawasaki


Versys 1000 SE
Versys 650
Versys 300X
Z900RS
W800
Z400

Η Kawasaki θα παρατάξει σύσσωμη την οικογένεια των Versys, με το Versys 1000 SE να συγκεντρώνει την προσοχή, καθώς ο πλούσιος ηλεκτρονικός εξοπλισμός του το έχει ανανεώσει ριζικά, ενώ τα Versys 650 και Versys 300X αποτελούν από τις πιο δυνατές επιλογές σε δύο αντίστοιχα από τις πιο εμπορικές κατηγορίες της αγοράς. Το Ζ900RS είναι η neoretro πρόταση από το Akashi, ενώ το W800 φέρει την κλασσική παράδοση της Kawasaki προσαρμοσμένη στην Euro4 εποχή, μαζί με το Ζ400 που θέτει τα στάνταρ των επιδόσεων στην μικρομεσαία κατηγορία των Naked μοτοσυκλετών.


Peugeot


Belville 200i
Speedfight 4 125i

Δύο διαφορετρικές εκφάνσεις από το σύμπαν των scooter θα έχει διαθέσιμες η Peugeot, με το Belville 200i που συνδυάζει το στιλ με την πρακτικότητα και το Speedfight 4 που δεν μπορεί να κρύψει τα σπορ γονίδιά του.

 

Σύνολο μέχρι αυτή την στιγμή, έχουμε εβδομήντα νέες μοτοσυκλέτες και τις επόμενες ημέρες θα ξεπεράσουμε τις ογδόντα διαθέσιμες προς δοκιμή. Όλες οι επώνυμες εταιρίες έρχονται στο MOTO TEST RIDE EVENT! Θυμηθείτε τις υπόλοιπες συμμετοχές:

 
Aprilia

RSV4 1100 Factory
Tuono 1100 Factory

Μέσα στις πρώτες κιόλας συμμετοχές, ήταν η μοτοσυκλέτα με τα περισσότερα άλογα που κατέγραψε το δυναμόμετρο του ΜΟΤΟ. Η ναυαρχίδα της Aprilia που θα συνοδεύεται από τ streetfighter Tuono –επίσης στην έκδοση Factory- με το οποίο μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα. Το ποδαρικό στις δηλώσεις συμμετοχών έγινε με πολλά γκάζια!

 

Daytona

X310
T310
R310

Τα μονοκύλινδρα της Daytona που κατασκευάζονται από την Zontes, και που μέχρι στιγμής έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις χάρη στον σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και την ποιότητα κατασκευής τους, σε συνδυασμό με την άκρως ανταγωνιστική τιμή τους, θα βρίσκονται όλα διαθέσιμα για εσάς.

 

FB Mondial

HPS 300
HPS 125

Η αναγεννημένη Mondial θα είναι παρούσα με τις δύο εκδόσεις-κυβισμούς του εντυπωσιακού σχεδιαστικά HPS.


Honda

CB650F
CB500F MY18
CBR500R
CB300R
CB500X MY19
CRF250 RALLY MY18 BLACK
NC750 X ABS DCT 2018
X-ADV
INTEGRA NC750 2018
AFRICA TWIN ABS 2018 M/T
AFRICA TWIN BIG TANK ABS DCT 2018
GTR150
MONKEY 125 ABS
C125 ICONIC-RED
SH MODE 125
FORZA 300 ABS
SH300 AIR FORCE
SH150 ABS TOP BOX 2018

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα θα έχει μια δυναμική παρουσία με, ούτε λίγο ούτε πολύ, 18 μοντέλα! Από το Africa Twin μέχρι το CB650F και από το Χ-ADV μέχρι την οικογένεια των SH οι επιλογές θα είναι πραγματικά πολλές, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το παρών θα δηλώσουν το Z125 Monkey και το C 125 Super Cub, καθώς και το παπί GTR 150.

 
Kymco

AK 550i ABS Noodoe

Xciting S 400i ABS Noodoe

DownTown 350i ABS Noodoe

XTown 300i ABS

Agility 16+ 200i ABS

Τα αναβαθμισμένα scooters της Kymco που καταλαμβάνουν ένα μεγάλο φάσμα υποκατηγοριών, με τα περισσότερα από αυτά να είναι εξοπλισμένα με το σύστημα πολυμέσων και οργάνων Noodoe της εταιρείας, θα είναι κι αυτά διαθέσιμα όλο το διήμερο του event.

 
Moto Guzzi

V85TT
Το πολυαναμενόμενο adventure bike της Moto Guzzi, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το event. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι όλα όσα διαβάσατε στην παρουσίαση του μοντέλου μέσα από τις σελίδες του ΜΟΤΟ που κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα.


Royal Enfield

Himalayan
Classic
Interceptor
Continental GT

Η Royal Enfield θα έχει επίσης μια δυναμική παρουσία, καθώς πέρα από τα Himalayan και Classic θα διαθέτει και τα δύο δικύλινδρα, Interceptor και Continental GT 650cc, που σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην Ιστορία της.


Suzuki

V-Strom 250
V-Strom 650
V-Strom 650XT
V-Strom 1000
SV 650
GSX250R
GSX-S125
Address 110
Burgman 200
Burgman 400

Η Suzuki θα παρατάξει στα πιτς των Μεγάρων τα best sellers της, όλη την οικογένεια των V-Strom δηλαδή, μαζί με τις προτάσεις της για την μεσαία και μικρότερη κατηγορία κυβικών, αλλά και δύο από τα πιο εμπορικά μέλη της οικογένειας των Burgman

 


SYM

VF185
HD300

Το μεγαλύτερο παπί της αγοράς –από άποψη κυβικών- και το ανανεωμένο HD300, θα αναλάβουν να εκπροσωπήσουν την SYM δίνοντας την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την φιλοσοφία της εταιρείας που καταγράφει εκ των μεγαλύτερων ποσοστών των ταξινομήσεων στην Ελλάδα.

 

Ακόμη περισσότερα μοντέλα θα προστεθούν τις αμέσως επόμενες μέρες!

 

Fantic Motor Group – Αλλαγή ηγεσίας με νέο CEO και νέο αντιπρόεδρο

Μέσα σε μία ημέρα νέος CEO και νέος αντιπρόεδρος
motomag Fantic Motor Group – Αλλαγή ηγεσίας με νέο CEO και νέο αντιπρόεδρο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/4/2024

Αλλαγές στην ηγεσία της Fantic είχαμε το τελευταίο διάστημα καθώς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας εξέλεξαν ομόφωνα τον Paolo Fontana ως νέο CEO και τον Mariano Roman ως νέο αντιπρόεδρο.

Ο Paolo Fontana, ο οποίος είχε ήδη διοριστεί ως Γενικός Διευθυντής της Fantic τον Ιανουάριο του 2024, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Fantic Motor S.p.A., ο οποίος ελέγχει επίσης τις μάρκες Motori Minarelli και Bottecchia.

Από την άλλη ο Mariano Roman, νεοδιορισθείς πρόεδρος της ANCMA (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Δικύκλων και Ποδηλάτων της Ιταλίας), αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου της Fantic, συνεχίζοντας παράλληλα να ηγείται στους τομείς των προϊόντων, της έρευνας και ανάπτυξης και των αγώνων που αφορούν την Fantic.

Paolo Fontana: "Είναι τιμή για μένα να αναλάβω αυτόν τον ρόλο και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Mariano Roman για τη συνεχή υποστήριξη που μου παρείχε αυτούς τους μήνες. Ξεκίνησα την καριέρα μου στον κόσμο των μοτοσυκλετών, που ήταν πάντα το μεγάλο μου πάθος, παράλληλα με την ορεινή ποδηλασία. Το να επιστρέφω τώρα σε αυτό, χάρη σε αυτή τη σημαντική θέση στη Fantic, με κάνει υπερήφανο και μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ολόκληρος ο όμιλος μπορεί να εκφράσει τις τεράστιες δυνατότητές του και, από την πλευρά μου, είμαι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτό".

Ο Mariano Roman δήλωσε: "Ο διορισμός μου ως Προέδρου της ANCMA ήταν μια αναγνώριση για το έργο που έχω επιτελέσει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, και όχι μόνο για τα συναρπαστικά ορόσημα που πέτυχα μαζί με τη Fantic. Ο αυξανόμενος φόρτος ευθυνών και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το τριετές σχέδιο ανάπτυξης απαιτούσε περισσότερη υποστήριξη. Αυτό εκπληρώθηκε μέσω της συνεργασίας με τον Paolo Fontana, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ομαδικός παίκτης ερμηνεύοντας το πραγματικό πνεύμα της εταιρείας ως Γενικός Διευθυντής και αξίζει πλήρως την εμπιστοσύνη των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου".