Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

MOTO Test Ride Event 2019: Έρχεται!

Το μεγαλύτερο φετινό, μοτοσυκλετιστικό event

Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε! Η προσμονή λαμβάνει τέλος και πλέον μπορούμε να σας ενημερώσουμε και επισήμως ότι το "MOTO Test Ride Event 2019" είναι προ των πυλών. Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο test ride event σε Ελλάδα, Ευρώπη και ενδεχομένως και παγκοσμίως!
Όσοι από εσάς έχετε συμμετάσχει τουλάχιστον μια φορά στον θεσμό, γνωρίζετε ότι η πληθώρα των μοτοσυκλετών και των σκούτερ και η δυνατότητα της οδήγησής τους και στις δύο πίστες των εγκαταστάσεων (στην μεγάλη πίστα και στην μικρότερη των καρτ), είναι μια μοναδική ευκαιρία για να πάρετε μια πολύ σοβαρή εικόνα από την συντριπτική πλειοψηφία των νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς. Για όσους –απαράδεκτο!!!- δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε ένα τέτοιο event, αρκεί να δώσουμε μερικά στοιχεία από την περσινή διοργάνωση, προκειμένου να πάρετε μια ιδέα για το τι χάνετε…: Δύο πλήρεις ημέρες οδήγησης, με 87 μοτοσυκλέτες και σκούτερ, όπου οι πάνω από 1.500 συμμετέχοντες πραγματοποίησαν πάνω από 7.000 test rides! Με άλλα λόγια, όρεξη να έχετε να οδηγείτε. Παράλληλα, εκθεσιακά μοντέλα των εταιρειών που συμμετέχουν πλαισιώνουν τον χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να μάθουν και να μιλήσουν γι' αυτά με τους ανθρώπους των αντιπροσωπειών.


Το σημαντικότερο όμως, για εμάς τουλάχιστον, είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να σας γνωρίσουμε από κοντά. Να μιλήσουμε και να γνωριστούμε, αποκτώντας έτσι μια αμεσότερη επαφή, πέραν του ούτως ή άλλως ισχυρού δεσμού μεταξύ συντάκτη και αναγνώστη. Διότι σε κάθε "MOTO Test Ride Event", η ομάδα του περιοδικού βρίσκεται σύσσωμη εκεί για να υποστηρίξουμε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Και μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και αμέτρητων ωρών δουλειάς, η καλύτερη ανταμοιβή είναι η εμφανής διαφορά στους ίδιους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι δείχνουν ότι προσλαμβάνουν αυτό το χτίσιμο της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Από την άλλη μεριά, η ανταπόκριση των εταιρειών σε όλες τις διοργανώσεις είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το "ΜΟΤΟ Test Ride Event" στα δεδομένα της αγοράς, αφού σε κανένα άλλο γεγονός δεν μπορεί να υπάρξει τόσο άμεση πληροφόρηση από το κοινό και η άποψή του για τις μοτοσυκλέτες στην πράξη.

Κάθε συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς

Φέτος περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, ακόμη περισσότερες μοτοσυκλέτες και σκούτερ, ακόμη πιο ευρύ φάσμα μοντέλων, που θα κάνουν την εμπειρία πραγματικά πολύτιμη. Αναλογιστείτε μόνο ότι αυτό που έχουν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι έρθουν να οδηγήσουν, είναι κάτι που ούτε κι εμείς ακόμη δεν το βιώνουμε μέσα από τις δοκιμές του περιοδικού. Τόσα μοντέλα, την ίδια χρονική στιγμή με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες. Κι όλα αυτά απολύτως ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε από πριν την συμμετοχή σας, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση από εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε μαζί σας δίπλωμα και ταυτότητα και φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια και μπότες ή μοτοσυκλετιστικά μποτάκια). Αν δεν θέλετε να έρθετε απλώς ως επισκέπτες, καλό θα είναι να μην φοράτε βερμούδες, αθλητικά παπούτσια και… σαγιονάρες. Διαθέτοντας τα παραπάνω, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από τη γραμματεία μας και μέσα σε πέντε λεπτά θα είσαστε έτοιμοι να οδηγήσετε! Ακόμη και οι κάτοχοι μικρότερων κατηγοριών άδειας οδήγησης (Α1 και Α2) θα έχουν στην διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα από επιλογές και το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει πάντα μία μοτοσυκλέτα που θα τους περιμένει να την οδηγήσουν.

Μια διοργάνωση που δεν πρέπει να χάσει ΚΑΝΕΙΣ

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων και επαγγελματιών πλοηγών του California Superbike School, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας, σας υποσχόμαστε ότι η εμπειρία θα είναι μοναδική και γι' αυτό αποτελεί μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει ΚΑΝΕΙΣ. Φέτος, η μοναδική αλλαγή που θα υπάρξει στις διαδικασίες είναι ότι μετά το μεσημεριανό διάλλειμμα (που διαρκεί περίπου μία ώρα) τα test rides θα γίνουν στα πρότυπα των αντίστοιχων test rides της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας. Ο κάθε συμμετέχον, δηλαδή, θα δηλώνει τρεις μοτοσυκλέτες που θέλει να οδηγήσει (ή να ξαναοδηγήσει, αν τις έχει προλάβει νωρίτερα) και με το αντίστοιχο νούμερο προτεραιότητας θα οδηγεί τις προτιμήσεις του.


Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρχουν συνεχώς updates που θα ενημερώνουν για τα μοντέλα των εταιρειών που θα βρίσκονται εκεί, καθώς και όποιες άλλες εξελίξεις θα υπάρξουν, προκειμένου να κάνουμε την εμπειρία σας ανεπανάληπτη. Από το φετινό "MOTO Test Ride Event" δεν πρέπει να λείψει κανείς!

 

Update: Εδώ τα πρώτα 52 μοντέλα που δήλωσαν συμμετοχή στο event και αναμένεται συνέχεια με ΠΟΛΛΑ περισσότερα