Τέλη κυκλοφορίας 2022 - Παράταση πληρωμής

Θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα
Παράταση στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/12/2022

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προανήγγειλε την παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2022 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.

Σίγουρα κανείς δεν ένιωσε έκπληξη, καθώς η παράταση στην προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας είναι μια επαναλαμβανόμενη ιστορία σε τακτική βάση τα τελευταία χρόνια. Έτσι, οι οδηγοί και αναβάτες αντί για τα τέλη Δεκεμβρίου 2022 θα έχουν δύο ακόμη μήνες για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του έτους.

Ετικέτες

Honda CB Special Run - Τρεις θρύλοι στο προσκήνιο πριν το Suzuka 8 Hours [VIDEO]

RCB1000, CB1000F Concept και η ειδική έκδοση της Moriwaki ετοιμάζονται να καταλάβουν την πίστα και έχουμε μια πρώτη γεύση
Suzuka 8 Hours Special Run RCB1000
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

1/8/2025

Στο πλαίσιο του οκτάωρου αγώνα αντοχής της Suzuka στις 2 Αυγούστου 2025, η Honda θα διοργανώσει το εντυπωσιακό “CB Special Run”, μια επίδειξη που θα φέρει στην πίστα τρεις εμβληματικές μοτοσυκλέτες με το θρυλικό λογότυπο “CB”. Η ιστορία και το μέλλον της σειράς CB τέμνονται στην πίστα της Suzuka.

Οι θεατές όπως είχαμε πει εδώ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την αγωνιστική RCB1000, την CB1000F Concept που πλησιάζει στην παραγωγή, και την ξεχωριστή CB1000F Concept Moriwaki Engineering, με τις δικές της πινελιές υψηλών επιδόσεων. Ιστορικές μέρες για τη Honda, ενώ οι δοκιμαστικές διαδρομές αποτέλεσαν προπομπό για την μεγάλη γιορτή των 8 ωρών του Suzuka. Ένα μοναδικό στιγμιότυπο όπου η κληρονομιά και η καινοτομία βρέθηκαν μαζί στην ίδια πίστα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την δοκιμαστική διαδρομή του RCB1000 στο ακόλουθο video: