MOTO TEST RIDE EVENT 2019: Οι πρώτες συμμετοχές!

Ποια μοντέλα έχουν δηλώσει ήδη παρών
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

12/4/2019

Μπορεί να απέχουμε ακόμη ένα μήνα μέχρι το καθιερωμένο ραντεβού μας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για το "Moto Test Ride Event 2019", αλλά γνωρίζουμε επίσης το πόσο ανυπόμονοι είσαστε για να μάθετε ποια μοντέλα θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή, στο μεγαλύτερο ελληνικό και ευρωπαϊκό test ride event. Ήδη, όπως θα δείτε και παρακάτω, μόνο η αρχή έγινε με… 52 (!) νέα μοντέλα και έπεται ακόμη πιο δυναμική συνέχεια. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα ενημερώνουμε διαρκώς για τις προσθήκες στις συμμετοχές, που φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα περσινά δεδομένα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για να ξέρετε από τώρα πάνω σε ποιες σέλες θα περάσετε ένα γεμάτο διήμερο με οδήγηση!

Προσεχώς πολλά περισσότερα μοντέλα!!!

 
Aprilia

RSV4 1100 Factory
Tuono 1100 Factory

Μέσα στις πρώτες κιόλας συμμετοχές, ήταν η μοτοσυκλέτα με τα περισσότερα άλογα που κατέγραψε το δυναμόμετρο του ΜΟΤΟ. Η ναυαρχίδα της Aprilia που θα συνοδεύεται από τ streetfighter Tuono –επίσης στην έκδοση Factory- με το οποίο μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα. Το ποδαρικό στις δηλώσεις συμμετοχών έγινε με πολλά γκάζια!

 

Daytona

X310
T310
R310

Τα μονοκύλινδρα της Daytona που κατασκευάζονται από την Zontes, και που μέχρι στιγμής έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις χάρη στον σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και την ποιότητα κατασκευής τους, σε συνδυασμό με την άκρως ανταγωνιστική τιμή τους, θα βρίσκονται όλα διαθέσιμα για εσάς.

 

FB Mondial

HPS 300
HPS 125

Η αναγεννημένη Mondial θα είναι παρούσα με τις δύο εκδόσεις-κυβισμούς του εντυπωσιακού σχεδιαστικά HPS.


Honda

CB650F
CB500F MY18
CBR500R
CB300R
CB500X MY19
CRF250 RALLY MY18 BLACK
NC750 X ABS DCT 2018
X-ADV
INTEGRA NC750 2018
AFRICA TWIN ABS 2018 M/T
AFRICA TWIN BIG TANK ABS DCT 2018
GTR150
MONKEY 125 ABS
C125 ICONIC-RED
SH MODE 125
FORZA 300 ABS
SH300 AIR FORCE
SH150 ABS TOP BOX 2018

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα θα έχει μια δυναμική παρουσία με, ούτε λίγο ούτε πολύ, 18 μοντέλα! Από το Africa Twin μέχρι το CB650F και από το Χ-ADV μέχρι την οικογένεια των SH οι επιλογές θα είναι πραγματικά πολλές, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το παρών θα δηλώσουν το Z125 Monkey και το C 125 Super Cub, καθώς και το παπί GTR 150.

 
Kymco

AK 550i ABS Noodoe

Xciting S 400i ABS Noodoe

DownTown 350i ABS Noodoe

XTown 300i ABS

Agility 16+ 200i ABS

Τα αναβαθμισμένα scooters της Kymco που καταλαμβάνουν ένα μεγάλο φάσμα υποκατηγοριών, με τα περισσότερα από αυτά να είναι εξοπλισμένα με το σύστημα πολυμέσων και οργάνων Noodoe της εταιρείας, θα είναι κι αυτά διαθέσιμα όλο το διήμερο του event.

 
Moto Guzzi

V85TT
Το πολυαναμενόμενο adventure bike της Moto Guzzi, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το event. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι όλα όσα διαβάσατε στην παρουσίαση του μοντέλου μέσα από τις σελίδες του ΜΟΤΟ που κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα.


Royal Enfield

Himalayan
Classic
Interceptor
Continental GT

Η Royal Enfield θα έχει επίσης μια δυναμική παρουσία, καθώς πέρα από τα Himalayan και Classic θα διαθέτει και τα δύο δικύλινδρα, Interceptor και Continental GT 650cc, που σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην Ιστορία της.


Suzuki

V-Strom 250
V-Strom 650
V-Strom 650XT
V-Strom 1000
SV 650
GSX250R
GSX-S125
Address 110
Burgman 200
Burgman 400

Η Suzuki θα παρατάξει στα πιτς των Μεγάρων τα best sellers της, όλη την οικογένεια των V-Strom δηλαδή, μαζί με τις προτάσεις της για την μεσαία και μικρότερη κατηγορία κυβικών, αλλά και δύο από τα πιο εμπορικά μέλη της οικογένειας των Burgman

 


SYM

VF185
HD300

Το μεγαλύτερο παπί της αγοράς –από άποψη κυβικών- και το ανανεωμένο HD300, θα αναλάβουν να εκπροσωπήσουν την SYM δίνοντας την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την φιλοσοφία της εταιρείας που καταγράφει εκ των μεγαλύτερων ποσοστών των ταξινομήσεων στην Ελλάδα.

Faster Than Life – Nτοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

O Dave Madsen-Mygdal συνεχίζει να αγωνίζεται στα 60 του, μετρώντας 149 εκκινήσεις
motomagFaster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/4/2024

Το ντοκιμαντέρ “Faster Than Life” αναμένεται να βγει στις οθόνες τον Μάιο του 2024, εξιστορώντας μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές ανέκδοτες ιστορίες του TT, αυτή του ιδιώτη αγωνιζόμενου Dave Madsen-Mygdal, ο οποίος στα 60 του χρόνια μετρά... 149 εκκινήσεις (!), ενώ αναμένεται να δώσει το παρών και στο TT του 2024.

Γεννημένος στο Douglas, την πρωτεύουσα του θρυλικού Νησιού, ο Dave Madsen-Mygdal ξεκίνησε να τρέχει στους δρόμους του Isle of Man το 1979. Από το 1985 συμμετέχει αδιάκοπα στο θεσμό του TT, όχι όμως με κάποια εργοστασιακή ομάδα, αλλά ως ιδιώτης. Το γεγονός αυτό από μόνο του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη σπουδαιότητα του κατορθώματός του, καθώς καλείται να καλύψει μόνος του τα έξοδα της συμμετοχής του.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Το πάθος του όμως για τους αγώνες δρόμου φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερο από το κόστος, κάτι που φάινεται και από τις 149 εκκινήσεις του στον εμβληματικό Road-Racing αγώνα! Το 2024, στα 60 του πλέον χρόνια πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ο Dave αναμένεται να βρεθεί για ακόμα μία φορά μεταξύ των αγωνιζομένων. Μόλις τρεις ακόμα αναβάτες έχουν ξεπεράσει το τριψήφιο φράγμα, με πιο πρόσφατο τον 8 χρόνια νεότερό του John McGuinness, ο οποίος πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 52, έχοντας 104 εκκινήσεις στο IOMTT. Την εξαιρετικά μικρή λίστα ολοκληρώνουν ο δέκα φορές νικητής Ian Lougher, ο οποίος σταμάτησε στις 136 και ο Jim Hodson με 114, που το 2002 τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία Lightweight 400. Στην ίδια κατηγορία ο Mygdal σημείωσε το 2003 το καλύτερό του αποτέλεσμα, φτάνοντας μέχρι την τέταρτη θέση.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως. Ο Dave έχει καταθέσει τον δικό του φόρο αίματος στους αγώνες δρόμου, μέσω του 23χρονου γιού του Mark, ο οποίος έχασε την ζωή του σε ατύχημα που συνέβη στον αγώνα Southern 100, το 2013. Παρ’ όλα αυτά, ούτε αυτό στάθηκε ικανό να τον τρομάξει ή να του αλλάξει την γνώμη για τους αγώνες σε δημόσιο δρόμο, όπως το TT. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του “Faster Than Life”, στα pits έχει μαζί του και τα εγγόνια του.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Το ντοκιμαντέρ δεν επικεντρώνεται μόνο στην αγωνιστική πλευρά, αλλά και την ανθρώπινη που κρύβεται πίσω από το IOMTT. Επιδιώκει να μας δώσει μία κλεφτή ματιά από τους δεσμούς που αναπτύσσονται μέσα στην κλειστή ομάδα των αγωνιζομένων, τα συναισθήματα των οικογενειών, τα καλά και τα άσχημα, αλλά και μία γενικότερη εικόνα του τι κρύβεται πίσω από αυτά που βλέπουμε. Ο θεατής βλέπει εκ των έσω τι θυσίες χρειάζεται να κάνει ένας ιδιώτης για να βρεθεί στην σχάρα εκκίνησης του ιστορικού αγώνα. Τα πλάνα περιλαμβάνουν και μερικά θεαματικά onboard και εξωτερικά πλάνα του Dave να περνά μέσα από τις πόλεις και τα βουνά, ανάμεσα σε δέντρα και φράχτες με 240 χ.α.ω, στον αγώνα Supertwin.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Δημιουργοί του ντοκιμαντέρ είναι οι Felipe Costa και Chip Gulland, ιδρυτές της εταιρείας Pitbox 6. Η αυτοβιογραφική ταινία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη συνδρομητικά, τον Μάιο του 2024. Τα έσοδα θα βοηθήσουν στην τελειοποίηση της παραγωγής (χρώμα και ήχος), προκειμένου να συμμετάσχει στα φεστιβάλ κινηματογράφου. Όσοι θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση, μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα Faster Than Life σε Facebook και Instagram.

Ετικέτες