Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Motocross στο Ναυάγιο Ζακύνθου! [VIDEO]

Τεράστια η προσπάθεια του συνεργείου

Η θέα μίας Yamaha YZ450FM, πρωταθλήτριας MXGP του ’15, να ντριφτάρει μπροστά στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, είναι μία εικόνα που βλέπει κανείς μία φορά και μόνο

Η Monster Energy, με στόχο να φωτογραφήσει τον αναβάτη της Romain Febvre στις πιο απίθανες τοποθεσίες του κόσμου, κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια να αποκλείσει το ξακουστό Ναυάγιο για μία παραγωγή φωτογραφιών και video διάρκειας δύο ημερών, μέσα στον Νοέμβριο. Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα, η εξασφάλιση της άδειας.

Το δεύτερο ήταν η τιτάνια προσπάθεια της μεταφοράς πρόσθετης άμμου, εξοπλισμού και εξασφάλισης πως δεν θα επηρεάσουν στο ελάχιστο το τοπίο. Μόνο που ακριβώς πριν την μεγάλη ημέρα, μία αλλαγή του καιρού δοκίμασε τις αντοχές του συνεργείου, καταστρέφοντας όλες τις προετοιμασίες. Το τελικό αποτέλεσμα στο video δεν ήταν αυτό ακριβώς που θα ήθελαν, όμως είναι τόσο εντυπωσιακές οι εικόνες που δεν σου αφήνουν περιθώρια να ζητήσεις πολλά περισσότερα. Συνολικά 23 άτομα ήταν η δύναμη του συνεργείου, που έφερε τον Romain Febvre στην πολυφωτογραφημένη παραλία της Ζακύνθου.

Ο παγκόσμιους πρωταθλητής του 2015, δήλωσε πως αυτή η φωτογράφιση ήταν με διαφορά η πιο εξωτική, η πιο περίεργη της καριέρας του, και ευχαρίστησε την Monster για αυτή την ευκαιρία που του έδωσε..

Κατασκηνώνοντας –πρακτικά- το βράδυ, για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την σειρά των φωτογραφιών και των πλάνων που ήθελαν, έμεναν στα διαστήματα ανάμεσα στην φωτογράφιση να ακούν τον αντίλαλο των τριγμών του ναυαγίου στα απόκρυμνα βράχια, κι αμέσως μετά τον τετράχρονο ήχο να πλημμυρίζει τους ακουστικούς πόρους από κάθε πλευρά, καθώς αντηχούσε και επέστρεφε δυνατότερος στα αυτιά τους..

Δείτε το video: