MotoGP Αυστραλιάς: Η επιλογή ελαστικών ο πιο καθοριστικός παράγοντας!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

19/10/2014

Απογοήτευση και λάθος επιλογή ελαστικών, ήταν για πολλούς ο αγώνας στην Αυστραλία. Ο Marquez έφυγε μπροστά από την αρχή φτιάχνοντας μια διαφορά ασφαλείας από τον Lorenzo που σταδιακά έμενε πίσω και καθυστερούσε τον Rossi που ήταν ταχύτερος κατά 2 δέκατα. Με μερικά καθαρά και ευγενικά αλληλοπροσπεράσματα, οι τρεις πρώτες θέσεις ξεκαθάρισαν στη μέση του αγώνα, αντιπροσωπευτικές του ρυθμού που κρατούσαν, όμως όλα αυτά θα άλλαζαν σύντομα. Ο Lorenzo οδηγούσε πολύ συντηρητικά και αργότερα δήλωσε ότι τον πρόδωσε το εμπρός ελαστικό, όχι όμως όπως τον Marquez που έπεσε στα φρένα χωρίς να έχει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης! Αυτό έφερε τον Rossi στην πρώτη θέση με διαφορά από τον Lorenzo που τον έπιασε ο Crutchlow που έκανε το δικό του αγώνα, μόνος στην 4η θέση. Η Ducati με το Ν.35 πέρασε δεύτερη, μόνο και μόνο για να δώσει την πιο απογοητευτική στιγμή του αγώνα, ο Crutchlow έπεσε όπως ακριβώς και ο Marquez! Στο τέλος τρίτος στο βάθρο ανέβηκε ο Bradley Smith, βάζοντας τα κλάματα αμέσως πριν! Στην μίνι συνέντευξη ξεκίνησε με χαμόγελο, και σταμάτησε να μιλά ξεσπώντας σε λυγμούς από την συγκίνηση. Δάκρυα γενικά είχαμε στις ομάδες, αλλά από θυμό, αφού όλες οι θέσεις άλλαξαν εξαιτίας πτώσεων! Ο Aleix Espargaro έσπαγε τη μοτοσυκλέτα του, όταν εγκατέλειψε αφού τον εμβόλισε ο Stefan Bradl, ενώ ο Pol μετά από αυτό, ετοιμαζόταν να κυνηγήσει τον Lorenzo, που στους τελευταίους γύρους γύριζε πολύ σιγά, μέχρι που έπεσε και ο ίδιος! Ο Iannone εμβόλισε αρκετά νωρίς τον Pedrosa, όπως αργότερα έκανε ο Bradl στον Espargaro, χωρίς να τον ρίξει. Αναγκάστηκε όμως να εγκαταλείψει μετά από αυτό, όταν έτσι και αλλιώς δεν οδηγούσε στο ρυθμό του. Από τις καλύτερες παρουσίες, με εντυπωσιακή οδήγηση, έκανε ο Scott Redding που σκαρφάλωνε τις θέσεις τη μία μετά την άλλη.

Αποτελέσματα

1. Valentino Rossi (Italy) Yamaha 40:46.405
2. Jorge Lorenzo (Spain) Yamaha 40:57.241
3. Bradley Smith (Britain) Yamaha 40:58.699
4. Andrea Dovizioso (Italy) Ducati 41:01.298
5. Hector Barbera (Spain) Avintia 41:16.494
6. Alvaro Bautista (Spain) Honda 41:16.559
7. Scott Redding (Britain) Honda 41:16.563
8. Hiroshi Aoyama (Japan) Honda 41:19.571
9. Alex de Angelis (San Marino) Yamaha 41:19.982
10. Nicky Hayden (US) Honda 41:20.549
11. Yonny Hernandez (Colombia) Ducati 41:25.873
12. Danilo Petrucci (Italy) ART 41:43.089
13. Michael Laverty (Britain) PBM 41:59.218
14. Mike Di Meglio (France) Avintia 42:14.455

Ετικέτες

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Διέθεσε 100 Κιλά Τρόφιμα στην Τράπεζα Τροφίμων

Ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται.
Saracakis τράπεζα τροφίμων
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/2/2023

Εκατό κιλά τροφίμων διέθεσε στην Τράπεζα Τροφίμων ο Όμιλος Σαρακάκη, στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Σαρακάκη:

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα αλληλεγγύης και παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να στηρίζει και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συνεχίζει τη συνεργασία του με την Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης).

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη συγκέντρωσαν 100 κιλά τρόφιμα τα οποία διατέθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης) ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται.

H Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης) συνεργάζεται με περισσότερα από 150 ιδρύματα, φορείς και οργανώσεις συσσιτίων εξυπηρετώντας περίπου 43.000 ανθρώπους καθημερινά. Είναι ο πρώτος φορέας στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης. Από την ίδρυσή της εντάσσεται ως ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων (FEBA), φέρνοντας στην Ελλάδα το πρότυπο και την δομή των υπολοίπων Τραπεζών Τροφίμων της Ευρώπης. Βασίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, προάγοντας τον εθελοντισμό, ενώ παράλληλα αναπτύσσει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της."

Ετικέτες