Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MTE: “EXCLUSIVE” Track Day στα Μέγαρα! Το 1ο του 2019!

Δυναμικά με την νέα χρονιά η mte

Η ομάδα MTE μπαίνει δυναμικά στην νέα χρονιά διοργανώνοντας από τώρα το πρώτο της track day την επόμενη Κυριακή στις 13 Ιανουαρίου, κι έχοντας ήδη ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα για όλη την διάρκεια του έτους, που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες. Το εορταστικό track day του Δεκεμβρίου αποδείχτηκε πως ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν οι συμμετέχοντες, καθώς βρεθήκαμε ως αποκλειστικοί χορηγοί επικοινωνίας, βρεθήκαμε στην πίστα κάνοντας την σφυγομέτρησή μας, και τα σχόλια που ακούσαμε ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τον τρόπο που λειτουργεί η MTE.

«ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ TRACKDAY» επιστρέφει λοιπόν για να μείνει σε όλο το 2019 ξεκινώντας από την αρχή της χρονιάς, την επόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου με τον απαράβατο κανόνα του “Exclusive”. Αυτό σημαίνει ανώτατο όριο 30 συμμετοχές για όλο το Trackday! Θα υπάρχει διαχωρισμός σε 3 γκρουπ αναλόγως εμπειρίας, κι έτσι κάθε δεδομένη στιγμή στην πίστα θα βρίσκονται ακόμα λιγότεροι συμμετέχοντες, δίνοντας το καλύτερο νόημα στην ονομασία της ομάδας: MTE – Moto Trackday Exclusive!

Το κόστος είναι €75(άνευ ΦΠΑ) για 6 οδηγικά sessions

Η έναρξη είναι στις 10:00 αλλά υποχρεωτική άφιξη στις 09:15 για τεχνικό έλεγχο και κανόνες ασφαλείας

Σε περίπτωση που καλυφθούν οι αυστηρά περιορισμένες θέσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αυξηθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Για να δηλώσει κανείς συμμετοχή, επισκέπτεται την σελίδα της MTE αφήνοντας σε μήνυμα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας:

https://www.facebook.com/mototrackexclusive/

UPDATE:

Ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών το πρώτο track day της χρονιάς! Ραντεβού στο επόμενο!