MTE – Το πρώτο “exclusive” track day του 2019

Με τον καλύτερο καιρό
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/2/2019

Όπως όλα δείχνουν, αύριο Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το πρώτο Track Day για το 2019 από την ομάδα της MTE θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο καιρό των ημερών.

Η MTE μένει πιστή στο όνομά της, που περιλαμβάνει το “EXCLUSIVE”, ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση από την στιγμή που κλειδώνει τις συμμετοχές και δημιουργεί ένα track day με ελάχιστα άτομα. Πέρα από το εορταστικό του Δεκεμβρίου, που ήταν ανοικτό σε συμμετοχές με διαφορετική όμως τιμή, για το 2019 η MTE ακολουθεί πιστά το μοντέλο των λίγων συνολικών συμμετοχών. Με ελάχιστους αναβάτες ανά κατηγορία, σκοπός της MTE είναι να προσφέρει ένα track day που πρακτικά ο καθένας οδηγεί μόνος του, με την έννοια πως δύσκολα συναντά τους υπόλοιπους αναβάτες μέσα στην πίστα.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το πρώτο Exclusive Track Day αναμένεται να βγάλει τους λίγους και πιστούς αναβάτες από την ηρεμία των ημερών, ξεκινώντας με αγωνιστικούς ρυθμούς να οδηγούν στην πίστα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Moto Track Exclusive

 

Liberty Media-MotoGP: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των δικαιωμάτων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Με επίσημη ανακοίνωση της Dorna και της Liberty Media
motoGP
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

4/7/2025

Η Liberty Media και η Dorna, η αποκλειστική κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Liberty Media ολοκλήρωσε την εξαγορά της Dorna.

Μετά την αδειοδότηση από την ευρωπαϊκή επιτροπή ήρθε και η ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Formula One Group της Liberty Media αποτελείται πλέον από τις θυγατρικές της Formula 1, MotoGP, και Quint (εταιρεία διοργανώσεων αθλητικών και ψυχαγωγικών δρώμενων) και άλλες μειοψηφικές επενδύσεις.

Παρουσίαση με πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του MotoGP έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Liberty Media.

Η Liberty Media Corporation δραστηριοποιείται και κατέχει συμφέροντα στους τομείς των μέσων ενημέρωσης, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Οι επιχειρήσεις της αποδίδονται σε δύο κατηγορίες μετοχών παρακολούθησης: Formula One Group και Liberty Live Group.

Οι επιχειρήσεις και τα περιουσιακά στοιχεία που αποδίδονται στο Formula One Group και περιλαμβάνουν τις θυγατρικές Formula 1, MotoGP, Quint και άλλες μειοψηφικές επενδύσεις, ενώ οι επιχειρήσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του Liberty Live Group περιλαμβάνουν το μερίδιο της Liberty Media στη Live Nation και άλλες μειοψηφικές επενδύσεις.