Νέες εγκαταστάσεις Moto Market!

Με το βλέμμα στο μέλλον!
17/7/2020

Η Moto Market δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας ουσιαστικά από το 1982 (αν και από το 1985 πήρε την τωρινή της επωνυμία), διάγοντας βίο παράλληλο με το ΜΟΤΟ! Όλα αυτά τα χρόνια η Μοtο Market πρωτοπορεί, και δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που μας έχει εκπλήξει με εντυπωσιακές για τα ελληνικά δεόμενα ενέργειες, όπως η δημοσιογραφική παρουσίαση του πρώτου μπουφάν με αερόσακο της Spidi 20 χρόνια πριν, ή η παρουσίαση της γκάμας των προϊόντων της στην Αθηναίδα κ.α. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Moto Market βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη και είναι πραγματικά εντυπωσιακές, ξεπερνώντας τα ελληνικά δεδομένα.

Την Τέταρτη 15 Ιουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moto Market, Κος Σταμάτης Δημητριάδης, και το πάντα φιλικό προσωπικό της, μας υποδέχθηκαν μαζί με πολλούς ακόμη συνάδελφους από τα μέσα που δραστηριοποιούνται στον χώρο, στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα (Ελ. Βενιζέλου 25, Καλλιθέα). Και λέμε εγκαταστάσεις, καθώς δεν πρόκειται για ένα κατάστημα, αλλά για ένα άρτια οργανωμένο χώρο που εκτείνεται σε τρία επίπεδα και στόχο έχει, εκτός του εντυπωσιακού εκθεσιακού χώρου και καταστήματος λιανικής που βρίσκεται στο ισόγειο, την αύξηση της δυναμικότητας αποθηκευτικού χώρου σε στοκ προϊόντων, προκειμένου να εξυπηρετείται ακόμη καλυτέρα -και κυρίως γρηγορότερα- το δίκτυο συνεργατών χονδρικής στην Αθήνα.

Η περιήγηση ξεκίνησε από τον υπόγειο αποθηκευτικό χώρο όπου τα βαρέως τύπου δυόροφα ράφια φιλοξενούν απολύτως τακτοποιημένα τα προϊόντα που η Μοtο Market διαθέτει στην ελληνική αγορά. Στο ισόγειο έχουν διαμορφωθεί σύγχρονα θεματικά sections για κράνη, μπουφάν, γάντια, βαλίτσες, μπότες και πολλά άλλα προϊόντα για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα που η Moto Market διαθέτει στη γκάμα της.

Το "The Wagon Bar" φρόντιζε να ξεδιψάσει και να χορτάσει τους καλεσμένους με απολασυτικά Mojito και υπέροχα burgers

 

Στον πρώτο όροφο υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, η εξυπηρέτηση πελατών χονδρικής και τα γραφεία της εταιρείας.

H Moto Market αντιπροσωπεύει στη χώρα μας κορυφαία brand στον τομέα των αξεσουάρ μεταξύ αυτών οι GIVI, BELL, MT, AIROH, FORMA, ACERBIS, MACNA, DANE και DIFI. Ειδικής αναφοράς χρήζουν οι εταιρίες NORDCODE και FOVOS, καθώς τα προϊόντα τους, που τα τελευταία χρόνια έχουν καταξιωθεί στο μοτοσυκλετιστικό κοινό κατακτώντας διαρκώς μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, σχεδιάζονται εξελίσσονται και κατασκευάζονται από τη Moto Market. Μάλιστα, χάρη στην επιμονή τη σοβαρότητα την σωστή κοστολόγηση αλλά και την υπερκάλυψη των απαραίτητων νέων προδιαγραφών εξάγονται και στο εξωτερικό με ιδιαίτερη ευτυχία!

Του Γιώργου Κριμπένη

 

 

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες