Νέος οικονομικός διευθυντής στην Ducati ο Henning Jens

Νέος CFO και μέλος διοικητικού συμβουλίου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/4/2021

Μετακίνηση που μπορεί κανείς να την αποκαλέσει και εσωτερική, καθώς ο Oliver Stein αποχαιρετά την Ducati και μετακινείται στην Audi στις Βρυξέλες σε αντίστοιχη θέση. Την θέση του αναλαμβάνει πλέον ο Henning Jens και πέρα από την οικονομική διαχείριση θα έχει και την επίβλεψη των υπηρεσιών πληροφορικής που εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρείας.

Ο κ.Jens έχει σπουδάσει μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο Kiel με μεταπτυχιακό σε εφαρμογές της βιομηχανίας συνεχίζοντας τις σπουδές του στα οικονομικά. Το 2002 απέκτησε MBA από το αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Purdue.

Παράλληλα με τις σπουδές του στην Γερμανία ο κ.Jens εργάστηκε και ως σύμβουλος στην βιομηχανία.

Το 1991 εργάστηκε στην Airbus περνώντας από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης στο οικονομική διαχείριση της κατασκευής του Airbus A380. To 2002 ταυτόχρονα με την απόκτηση του MBA μετακινήθηκε στην αυτοκινητοβιομηχανία και το 2010 μπήκε στην οικογένεια της Volkswagen.

Πέρα από την εργασία του στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο κ.Jens παρέδιδε και σεμινάρια στην βελτίωση του τομέα έρευνας και την εξέλιξης επί 13 συναπτά έτη.

Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο στέλεχος που θα ανανεώσει την δυναμική της Ducati…

Ετικέτες

Ιταλία: Αναβάτης επιχείρησε σούζα και τραυμάτισε ένα ζευγάρι σε συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών [Video]

Η γυναίκα μάλιστα νοσηλεύεται με κατάγματα
wheelie
Από τον

Παύλο Καρατζά

14/4/2026

Η πλατεία Piazza Fiera της πόλης Τρέντο στην Ιταλία, κατακλύστηκε από χιλιάδες μοτοσυκλετιστές που βρέθηκαν εκεί για την παραδοσιακή ευλογία των μοτοσυκλετών, που όμως στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μία παράδοση και στην ουσία σηματοδοτεί την έναρξη της μοτοσυκλετιστικής σεζόν. Ένας αναβάτης που συμμετείχε στην εκδήλωση είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει σούζα ανάμεσα στο πλήθος, όμως έχασε τον έλεγχο της φορτωμένης μοτοσυκλέτας του και στην συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα ζευγάρι, τραυματίζοντας σοβαρά μία γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Στο MOTO έχουμε εκφράσει πολλές φορές την άποψή μας για περιστατικά σαν αυτό και μάλιστα πρόσφατα είχαμε και άρθρο στην έντυπη έκδοση. Για όλα υπάρχει κατάλληλος χώρος και χρόνος, κάτι που προφανώς δεν απασχόλησε τον εν λόγω αναβάτη.

Για όσους δεν έχετε δει το video που έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω: