Νέος οικονομικός διευθυντής στην Ducati ο Henning Jens

Νέος CFO και μέλος διοικητικού συμβουλίου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/4/2021

Μετακίνηση που μπορεί κανείς να την αποκαλέσει και εσωτερική, καθώς ο Oliver Stein αποχαιρετά την Ducati και μετακινείται στην Audi στις Βρυξέλες σε αντίστοιχη θέση. Την θέση του αναλαμβάνει πλέον ο Henning Jens και πέρα από την οικονομική διαχείριση θα έχει και την επίβλεψη των υπηρεσιών πληροφορικής που εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρείας.

Ο κ.Jens έχει σπουδάσει μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο Kiel με μεταπτυχιακό σε εφαρμογές της βιομηχανίας συνεχίζοντας τις σπουδές του στα οικονομικά. Το 2002 απέκτησε MBA από το αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Purdue.

Παράλληλα με τις σπουδές του στην Γερμανία ο κ.Jens εργάστηκε και ως σύμβουλος στην βιομηχανία.

Το 1991 εργάστηκε στην Airbus περνώντας από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης στο οικονομική διαχείριση της κατασκευής του Airbus A380. To 2002 ταυτόχρονα με την απόκτηση του MBA μετακινήθηκε στην αυτοκινητοβιομηχανία και το 2010 μπήκε στην οικογένεια της Volkswagen.

Πέρα από την εργασία του στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο κ.Jens παρέδιδε και σεμινάρια στην βελτίωση του τομέα έρευνας και την εξέλιξης επί 13 συναπτά έτη.

Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο στέλεχος που θα ανανεώσει την δυναμική της Ducati…

Ετικέτες

Ο Giacomo Agostini μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα! Λαμπαδηδρομία Bagnaia, Bezzecchi, Petrucci και άλλων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026!

Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου διασχίζει ελληνικές πόλεις
Ο Giacomo Agostini μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα! Λαμπαδηδρομία Bagnaia, Bezzecchi, Petrucci και άλλων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/1/2026

Σειρά του θρύλου Giacomo Agostini, 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο μεγάλο της ταξίδι στην Ιταλία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina.

Πλήθος αθλητών των MotoGP και MOTUL WSBK έχουν πάρει μέχρι στιγμής μέρος στην λαμπαδηδρομία που θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία έγινε στις 26 Νοεμβρίου, φτάνοντας στο Καλλιμάρμαρο στις αρχές Δεκεμβρίου, περνώντας από Καρπενήσι, Μέτσοβο, Καστοριά, πριν αναχωρήσει με ιστιοφόρο για την Μασσαλία.

Στις αρχές Ιανουαρίου αρκετοί πρώην και εν ενεργεία αναβάτες πήραν μέρος, όπως ο Danilo Petrucci, αναβάτης MotoGP, νικητής σε WorldSB και MotoAmerica αλλά και νικητής σκέλους στο Dakar, ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Max Biaggi, ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Motocross, Tony Cairoli.

Αμέσως μετά στην λαμπαδηδρομία πήρε μέρος ο Paolo Simoncelli πατέρας του αδικοχαμένου παγκόσμιο πρωταθλητή στα 250, Marco Simoncelli και έπειτα ο Marco Bezzecchi.

Μία εβδομάδα μετά η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στα χέρια του Francesco Bagnaia και του Nicola Dutto και εχθές ήταν η σειρά του τεράστιου θρύλου, Giacomo Agostini.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να φτάσει στο Μιλάνο και τον τελικό προορισμό της στις κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις του San Siro για να ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026 που θα διαρκέσουν έως τις 22 Φεβρουαρίου!