Οι καλύτερες custom του κόσμου στην Intermot 2018: Μεγάλη Gallery

Η μεγάλη των custom gallery
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

4/10/2018

 

Ένα από τα περίπτερα της φετινής Intermot της μεγάλης μοτοσυκλετιστικής Έκθεσης, είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις custom μοτοσυκλέτες. Κι εκεί, ανάμεσα στους κατασκευαστές που έχουν πλέον τα δικά τους περίπτερα, όπως η BMW και η Kawasaki φιλοξενείται και ο θεσμός του AMD που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στα πλαίσια της Intermot φιλοξενώντας 100 custom από όλο τον κόσμο, με στόχο να ανακηρύξει τις τρεις καλύτερες.

Όλες τους κινούνται στο πλαίσιο των έργων τέχνης και όχι της πρακτικότητας, όμως πρόκειται για λειτουργικά μοντέλα, όσο κι αν κάποια από αυτά αδυνατούν να δείξουν αυτή την πλευρά τους. Χιλιάδες εργατώρες και μπόλικο μεράκι συγκεντρωμένα πάνω σε δύο ρόδες, αυτές είναι οι custom που συμμετέχουν στον διαγωνισμό:

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:  

Ετικέτες

Ανάκληση BMW S 1000 R, S 1000 XR

Αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control
Ανάκληση BMW S 1000 XR & S 1000 R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/3/2023

Το σύστημα RAPEX της E.E. αναφέρει νέα ανάκληση για BMW S 1000 R, S 1000 XR με ημερομηνίες κατασκευής 3.04.2019 – 20.12.2022, καθώς μια αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control, χωρίς όμως να ανάβει η ανάλογη προειδοποιητική λυχνία για την κατάσταση του συστήματος ελέγχου σούζας.

Η ανάκληση έχει κωδικό 0000348800, ενώ το πρόβλημα αφορά στο custom riding mode “Dynamic Pro”. Εκεί, μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το wheelie control στο συγκεκριμένο riding mode απενεργοποιείται, χωρίς να πληροφορεί όμως η οθόνη τον αναβάτη για αυτό, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα.

 

Βαγιανέλης

Ετικέτες