Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

Οκτάωρο στην Πίστα των Σερρών

Διοργανώνουμε 8ωρο αγώνα αντοχής Μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαίου 2011.
Ο αγώνας θα διοργανωθεί με βάση τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών (FIM) και το Σάββατο (ελεύθερα δοκιμαστικά, χρονομετρημένα) και την Κυριακή (warm-up, αγώνας) και δεν θα περιλαμβάνει προγραμματισμένη διακοπή, θα είναι δηλαδή 8 συνεχόμενων ωρών.
Θα έχει στάσεις στα pit για εναλλαγές των οδηγών, αλλαγές ελαστικών και ανεφοδιασμό καυσίμου και διάφορα event στο χώρο του αυτοκινητοδρομίου καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Συζητάμε ήδη με μεγάλη εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών για πλήρη κάλυψη του αγώνα και της προετοιμασίας μίας Ομάδας και έχουμε ήδη αρχίσει να μιλάμε με τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο της μοτοσυκλέτας για να στηθούν ‘περίπτερα’ με τις μοτοσυκλέτες τους και άλλα προϊόντα και με μεγάλους αντιπροσώπους μοτοσυκλετιστικών ειδών και αξεσουάρ.
Ελπίζουμε σε κάτι πολύ όμορφο και ζωντανό με έναν ενδιαφέροντα αγώνα και όμορφο θέαμα και δραστηριότητες για τους θεατές.
Έχει κατοχυρωθεί internet site, το www.serres8h.com το οποίο λειτουργεί από τις 20 Φεβρουαρίου και δέχεται πολλές επισκέψεις αλλά και εγγραφές μελών και Ομάδων. Σε αυτό μπορεί κανείς να ενημερώνεται για τα νέα του αγώνα και να βρεί τους κανονισμούς, τις ομάδες, κλπ.
από τη διοργάνωση: Σωκράτης  Κιούρκος
Επικοινωνία:
info@serres8h.com
serres8h@gmail.com
6977-444933