Ολοκλήρωση συνεργασίας Κίμωνα Καράμπελα και KTM – Σε νέα εταιρεία οδεύει ο Enduro Skills

Μία μακρόχρονη συνεργασία και σε αγωνιστικό επίπεδο
Ολοκλήρωση συνεργασίας Κίμωνα Καράμπελα και KTM – Σε νέα εταιρεία οδεύει ο Enduro Skills
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/12/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία της KTM, ενημερώνει πως η συνεργασία με τον πολυπρωταθλητή Κίμωνα Καράμπελα που μετρά σχεδόν μία πενταετία, ολοκληρώνεται φέτος. Στους αναγνώστες του MOTO, o Κίμων είναι γνωστός για την αρθρογραφία του στις Enduro δοκιμές και ως μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού έχει πάρει μέρος σε αρκετά MEGA TEST ON-OFF καθώς και σε απαιτητικές Adventure δοκιμές.

Παράλληλα με τα καθήκοντά του στο ΜΟΤΟ ο Κίμων ήταν και αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro στο οποίο έχει αποκτήσει τίτλους πρωταθλητή και έχει διαπρέψει με πολλές νίκες. Την εμπειρία αυτή την διοχέτευσε μετέπειτα με τον καλύτερο τρόπο στην εκπαίδευση νέων αναβατών και εμβαθύνοντας με τους πιο έμπειρους μέσα από την δική του σχολή, δημιουργώντας την Enduro Skills.

Ολοκλήρωση συνεργασίας Κίμωνα Καράμπελα και KTM – Σε νέα εταιρεία οδεύει ο Enduro Skills
Από την συμμετοχή του Κίμωνα στο Hellas Rally 2024

Φέτος ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο συνεργασίας με την KTM που εκτός των άλλων παρείχε στον Κίμωνα μοτοσυκλέτες για τις αγωνιστικές του δραστηριότητες και συμμετοχές και οι δύο πλευρές αποφάσισαν μαζί να μην ανανεώσουν την συνεργασία αυτή για την νέα χρονιά.

Ο Κίμων θα είναι σε θέση να ανακοινώσει σύντομα το επόμενο βήμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας:
 

Το 2019 αλλάξαμε τον τρόπο που εταιρείες έβλεπαν και αντιμετώπιζαν τους Έλληνες αναβάτες. Επιλέξαμε τον Κίμωνα, έναν αναβάτη αγαπητό στο ευρύ κοινό, κοινωνικό αλλά πάνω από όλα με ήθος εντός και εκτός κορδέλας για να δείξουμε πως ένας κορυφαίος αθλητής μπορεί να ανθίσει και εκτός αγώνων.

Η στήριξη αρχικά της σχολής Enduro Skills βοήθησε των Κίμωνα να φτάσει σε περισσότερους μαθητές ακόμα και σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας χάρη και στην αρωγή των συνεργατών του επίσημου δικτύου της KTM. Η εξέλιξη της αρχικής ιδέας του Κίμωνα και η συμπλήρωση των οργανωμένων μαθήματων enduro με adventure riding εργαστήρια ήταν άκρως πετυχημένη γεγονός που βοήθησε στην πραγματοποίηση του επόμενου βήματος του αναβάτη, που ήταν ποιοτικές εμπειρίες και βόλτες, αντίστοιχες των προφίλ των μάρκων KTM και HUSQVARNA Motorcycles.

Ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της συνεργασίας μας περιλαμβάνουν:

 

  • 2021 με HUSQVARNA FE 450: Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ε2
  • 2022 με HUSQVARNA FE 350 // 3η θέση στο EnduroGP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος // 2η θέση στην Ε2 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος // Συμμετοχή στο ISDE
  • 2023 με KTM EXC 300 TBI HARDENDURO // 3η θέση στην κατηγορία GP // 3η θέση στην κατηγορία E3 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
  • 2024 με HUSQVARNA 901 NORDEN: 3η θέση στη M6 του HELLAS RALLY RAID

Εκφράζουμε την εκτίμησή μας για την πολυετή συνεργασία, την αφοσίωσή και τη συμβολή του Κίμωνα στις δράσεις μας. Το Τμήμα Μοτοσυκλέτας της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και οι άνθρωποι της ομάδας, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προκλήσεις

 

Ετικέτες

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Η διαδικασία ξεκινά από την 1η Απριλίου

Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και ποιες οι προϋποθέσεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

27/3/2026

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας myCAR της ΑΑΔΕ, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπορούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας μόνο για τους μήνες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους, με τη ρύθμιση που έρχεται ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Στην πλατφόρμα myCAR, από την πρώτη Απριλίου οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να πληρώσουν μόνο τα τέλη που αναλογούν στο χρονικό διάστημα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους έως το τέλος του έτους και χωρίς προσαυξήσεις.

Περισσότεροι από 120.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων είχαν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους τον Δεκέμβριο του 2025, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και με το μέτρο αυτό μπορούν να τις πάρουν πίσω.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένας ιδιοκτήτης που θέλει να κυκλοφορήσει το όχημα του για ένα μήνα, θα καταβάλει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12 κλπ.

Ωστόσο, πριν επανεκκινηθεί το όχημα θα προηγηθεί online έλεγχος εάν είναι ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης και στη συνέχεια να γίνει η υποβολή του αιτήματος, ενώ όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να τις παραλάβουν. Στην περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες σε ένα όχημα για να αρθεί η ακινησία θα πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι οι συνιδιοκτήτες.

Θυμίζουμε πως:

  • Κάθε ιδιοκτήτης οχήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα μόνο μια φορά κάθε χρόνο.
  • Ο μήνας άρσης ακινησίας λογίζεται ακέραιος, ακόμη κι αν η διαδικασία γίνει μέσα στον μήνα.
  • Η πληρωμή των τελών για το επιθυμητό διάστημα γίνεται εφάπαξ και όχι σε δόσεις.
  • Όταν λήξει η περίοδος που πληρώθηκαν τα τέλη ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ξαναθέσει ο όχημα σε ακινησία, αλλιώς κινδυνεύει με πρόστιμο που εκδίδεται αυτομάτως.