Peugeot Motocycles - Test Ride στη Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Απριλίου

Όλη η γκάμα της εταιρείας περιμένει τους ενδιαφερόμενους
motomag Peugeot Motocycles - Test Ride στην Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Απριλίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Το νέο κατάστημα Moto Touratzidis που βρίσκεται στην οδό Γ. Καραολή & Δημητρίου 232 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει διήμερο test ride στις 27 και 28 Απριλίου με τα μοντέλα της Peugeot Motocycles.

Αιχμή του δόρατος θα είναι το Adventure scooter Peugeot XP400 GT, ενώ θα υπάρχουν και τα υπόλοιπα μοντέλα όλων των κατηγοριών. Από το 50άρι KISBEE και τα 125άρια TWEET 125FL, PULSION 125, DJANGO 125, PM-01 125 μέχρι τα TWEET 200 και TWEET 200FL, ενώ το παρών θα δώσει και το τρίτροχο METROPOLIS 400.

Το πρόγραμμα των Test Ride θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες από τις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 το απόγευμα, ενώ το κατάστημα Moto Touratzidis λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί, μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Για να οδηγήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει, κανονίστε το ραντεβού σας με ένα τηλεφώνημα στο 2317005588 ή με ένα e-mail στο [email protected] (Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχει το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν και η ημέρα και η ώρα που σας βολεύει).

Peugeot Motocycles - Test Ride στην Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Απριλίου
Ετικέτες

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.