Peugeot Motocycles - Test Ride στη Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Απριλίου

Όλη η γκάμα της εταιρείας περιμένει τους ενδιαφερόμενους
motomag Peugeot Motocycles - Test Ride στην Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Απριλίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Το νέο κατάστημα Moto Touratzidis που βρίσκεται στην οδό Γ. Καραολή & Δημητρίου 232 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει διήμερο test ride στις 27 και 28 Απριλίου με τα μοντέλα της Peugeot Motocycles.

Αιχμή του δόρατος θα είναι το Adventure scooter Peugeot XP400 GT, ενώ θα υπάρχουν και τα υπόλοιπα μοντέλα όλων των κατηγοριών. Από το 50άρι KISBEE και τα 125άρια TWEET 125FL, PULSION 125, DJANGO 125, PM-01 125 μέχρι τα TWEET 200 και TWEET 200FL, ενώ το παρών θα δώσει και το τρίτροχο METROPOLIS 400.

Το πρόγραμμα των Test Ride θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες από τις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 το απόγευμα, ενώ το κατάστημα Moto Touratzidis λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί, μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Για να οδηγήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει, κανονίστε το ραντεβού σας με ένα τηλεφώνημα στο 2317005588 ή με ένα e-mail στο [email protected] (Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχει το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν και η ημέρα και η ώρα που σας βολεύει).

Peugeot Motocycles - Test Ride στην Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Απριλίου
Ετικέτες

Ευρωπαϊκή αγορά μοτοσυκλέτας – Άνοδος 21% το πρώτο τρίμηνο

Όλες οι μεγάλες αγορές κινούνται θετικά το 2026
motorcycle
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Οι ταξινομήσεις στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης - Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο - έφτασαν τις 250 χιλιάδες μοτοσυκλέτες στο πρώτο τρίμηνο του 2026, σημειώνοντας αύξηση 21% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, στη Γαλλία ταξινομήθηκαν 42.058 μοτοσυκλέτες (αύξηση 10,2%), στη Γερμανία 45.549 (αύξηση  44,5%), στην Ιταλία 82.049 (αύξηση  14,3%), στην Ισπανία 58.027 (αύξηση 26,1%) και στο Ηνωμένο Βασίλειο 23.079 (αύξηση 16,1%). Συνολικά ταξινομήθηκαν στις πέντε αυτές χώρες 250 χιλιάδες μοτοσυκλέτες μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, με την συνολική αύξηση να φτάνει το 21% σε σχέση με πέρυσι που ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 207 χιλιάδες.

Η αγορά μοτοσυκλέτας προχωρά θετικά μετά τη μετάβαση στα πρότυπα Euro 5+, με όλες τις παραπάνω χώρες να παρουσιάζουν ανάπτυξη ξεχωριστά το πρώτο τρίμηνο, ενώ οι παγκόσμιες συνθήκες δεν ευνοούν τις πωλήσεις με τον πόλεμο στο Ιράν να έχει εκτοξεύσει τις τιμές καυσίμων, αλλά και με τη γενική αβεβαιότητα που επικρατεί σε παγκόσμια κλίμακα.

Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και στη χώρα μας, όπως διαβάσατε κι εδώ, με την αύξηση στην Ελλάδα να είναι στο 6% το πρώτο τρίμηνο και μάλιστα μόλις έχουμε εισέλθει στη δυνατή μοτοσυκλετιστική περίοδο, καθώς παραδοσιακά οι ταξινομήσεις μοτοσυκλετών αυξάνονται το διάστημα μεταξύ Μάρτη και Οκτώβρη, κάτι που δημιουργεί μία επιπλέον αισιοδοξία για την αγορά του 2026.