Piaggio Hellas - Ενδεικτικοί τιμοκατάλογοι λιανικής - Ιούνιος 2023

Για Aprilia, Piaggio, Moto-Guzzi, MP3 και Vespa
Aprilia Extrema
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/6/2023

H Piaggio Hellas έδωσε στη δημοσιότητα τους νέους τιμοκαταλόγους του Group για τα οχήματα των Aprilia, Piaggio, Moto-Guzzi, MP3 και Vespa.

Στους νέους τιμοκαταλόγους έχουν προστεθεί τα ακόλουθα νέα μοντέλα και εκδόσεις:

•    PIAGGIO 1/1+ MY23
•    PIAGGIO BEVERLY DEEP BLACK
•    PIAGGIO MP3 300 DEEP BLACK
•    VESPA PRIMAVERA COLOR VIBE
•    APRILIA TUONO V4 1100 FACTORY SPEED WHITE
•    APRILIA RSV4 1100 FACTORY SPEED WHITE
•    APRILIA RS 660 EXTREMA
•    MOTO GUZZI V100 MANDELLO AVIAZIONE NAVALE

Piaggio Hellas νέες τιμές

Piaggio Hellas νέες τιμές

Piaggio Hellas νέες τιμέςPiaggio Hellas νέες τιμές
Ετικέτες

MV Agusta Greece - EnduroVeloce, LXP Orioli, ειδικός τύπος και κοινό έδωσαν το παρών στο πάρτι της ιταλικής εταιρείας

Η νέα Luxury Adventure εποχή του εργοστασίου της Schirrana ξεκίνησε δυναμικά και στην Ελλάδα
MV Agusta Enduro Veloce party
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/7/2024

Το απόγευμα της 17ης Ιουλίου βρεθήκαμε στο Welcome Party της MV Agusta στην Ελλάδα, που έγινε στον επίσημο συνεργάτη της MV Agusta, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ, στη Καλλιρρόης 33 για να γιορτάσει την έλευση στη χώρα μας των πρώτων μεγάλων Adventure μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρείας, με guest star την κορυφαία LXP Orioli.

Στο πάρτι το ενδιαφέρον είχε επίκεντρο όπως ήταν φυσικό την προαναφερθείσα κορυφαία έκδοση που τιμά τον θρύλο των ράλι Edi Orioli, που είχε κερδίσει 4 φορές το Rally Dakar στην αρχική, εμβληματική διαδρομή του στην Αφρική. Κάπως έτσι το LXP Orioli -που θα παραχθεί μόλις σε 500 αντίτυπα- εμπνέεται σε χρώματα και γραφικά από το πανέμορφο Lucky Explorer του Ιταλού αναβάτη, αποτελώντας την πολυτελέστερη On-Off / Adventure μοτοσυκλέτα της ιστορίας, με την ανάλογη τιμή -34.500 ευρώ στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Orioli θα υπογράψει με το χέρι κάθε μία από τις 500 LXP, χαρίζοντας τους έξτρα συλλεκτική αξία.

LXP Orioli

Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα με τρικύλινδρο κινητήρα 931 κ.εκ., με 124 hp / 10.000 rpm, πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων με μονάδα μέτρησης αδρανειακών δυνάμεων IMU 6 αξόνων, μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων 7 ιντσών με συνδεσιμότητα, πλοήγηση και γεωεντοπισμό, keyeless σύστημα, εργονομικούς και φωτιζόμενους διακόπτες, ρυθμιζόμενο ύψος σέλας, και πολλές ακόμα ποιοτικές λεπτομέρειες. Το LXP Orioli έρχεται κομπλέ με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 39 και 32 λίτρων, χούφτες, και ένα κιτ στο οποίο θα βρείτε και μια εξάτμιση τιτανίου της Termignoni, με carbon καπάκι στο τελείωμα.

Enduro Veloce

Και για όσους θέλουν… αλλά δεν μπορούν είτε για λόγους διαθεσιμότητας είτε οικονομικούς να αποκτήσουν την LXP Orioli, η MV Agusta έχει προνοήσει να παρέχει και τις αρκετά πιο οικονομικές Turismo Veloce και Turismo Veloce Lusso, με την πρώτη να ξεκινά από τα 20.900 ευρώ και τη δεύτερη από τα 26.880 ευρώ, πάντα στην Ελλάδα.

Superveloce Serie Oro

Στο πάρτι ρωτήσαμε και για την σπορ Turismo Veloce Serie Oro των 78.000 ευρώ, η οποία όπως φαίνεται θα έρθει στην Ελλάδα μόνο κατά παραγγελία, κάτι απόλυτα λογικό δεδομένης της τιμής της.

Enduro Veloce

Η προσπάθεια της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ για την προώθηση της MV Agusta στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει δυνατά, καθώς πέρα από εκδηλώσεις όπως το παραπάνω πάρτι, οι φαν της εταιρείας μπορούν να δουν τις Motorcycle Art μοτοσυκλέτες του εργοστασίου της Schiranna τόσο στο κεντρικό κατάστημα στην Ιερά Οδό, δίπλα στις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες του Pierer Group, όσο και στο ΜΟΤΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ στην Καλλιρρόης. Τέλος, βρισκόμαστε σε αναμονή για την προσθήκη ακόμα περισσότερων καταστημάτων στο δίκτυο MV Agusta.

Ετικέτες