Piaggio Medley 125 και 150 - Τώρα με όφελος έως 300 ευρώ

To πρώτο scooter που συνδύασε την ασφάλεια των μεγάλων τροχών με GT αποθηκευτικούς χώρους
Piaggio Medley σε προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/10/2024

Το Piaggio Medley, το πρώτο scooter μεγάλων τροχών με δυνατότητες αποθήκευσης κάτω από τη σέλα δύο full-face κρανών, διατίθεται τώρα σε προσφορά και στις δυο του εκδόσεις, 125 και 150.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Piaggio Hellas:

"Το Piaggio Medley συνδυάζει αριστοτεχνικά την ευελιξία ενός ελαφριού δίτροχου με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις, με κομψή και δυναμική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού: Start & Stop, Full LED προβολέας και DRL, πολύ-λειτουργικός LCD ψηφιακός πίνακας οργάνων, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth και απίστευτα μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ικανός να φιλοξενήσει δύο κράνη jet.

Το Piaggio Medley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά κινητήρων Piaggio i-get, στους κυβισμούς 125 και 150 cc: αμφότεροι υγρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 11 και 12,4 kW αντίστοιχα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Medley, στις εκδόσεις 125 και 150, σε νέες τιμές προσφοράς από 3.290€, με όφελος έως 300€. Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα της σειράς Piaggio Medley σε ένα σημείο πώλησης Piaggio ή στην ιστοσελίδα Piaggio "

Ετικέτες

Αττική: Δύο σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτες μέσα σε λίγες ώρες

Το ένα μάλιστα ήταν και θανατηφόρο
ekav
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/6/2026

Δύο τροχαία συνέβησαν χτες στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα συνέβη σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 46χρονου αναβάτη, ενώ το δεύτερο συνέβη στο Ίλιον και δύο νεαροί είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χτες το βράδυ σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν 46χρονος αναβάτης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα σήμανσης και έπειτα σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα δεύτερο τροχαίο συνέβη χτες το απόγευμα στο Ίλιον, όταν μια 48χρονη οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, το οποίο όμως εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα που επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.