Το πρόγραμμα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024 στο Metropolitan Expo από τις 10 έως 14 Απριλίου

Σε έναν χώρο ο οποίος θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της μοτοσυκλέτας
motomag Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan Expo από τις 10 έως 14 Απριλίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/1/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO πως ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί πως η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo. τώρα ήρθε η σειρά για τους διοργανωτές να επισημοποιήσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής και το πρόγραμμα της έκθεσης που είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κορυφαία Έκθεση Μοτοσυκλέτας έρχεται πλήρως ανανεωμένη, έτοιμη να υποδεχτεί κορυφαίες εταιρείες και περισσότερους από 50.000 μοναδικούς επισκέπτες στον υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου. Για πρώτη φορά η Έκθεση Μοτοσυκλέτας πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο της χώρας, γράφοντας νέα σελίδα στην εκθεσιακή αγορά των δύο τροχών.

Οι λάτρεις των δύο τροχών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας και σκούτερ, να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και όλες τις νέες υπηρεσίες του κλάδου. Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν test ride σε μοναδικά μοντέλα δικύκλων ενώ θα παρουσιαστούν αρκετά events και happenings.

motomag

Οι συνδιοργανώτριες εταιρείες Be Best και Κώστας Λαμάρης οι οποίες διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετική τεχνογνωσία στη διοργάνωση εκθέσεων, δεσμεύονται για την απόλυτη επιτυχία της μεγαλύτερης και σημαντικότερης ελληνικής έκθεσης Μοτοσυκλέτας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στη διοργάνωσή της, στην οποία θα μετέχουν κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

Όλος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας δίνει ραντεβού στο Metropolitan Expo στην αποκαλυπτική σκηνή της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας. Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό εκθεσιακό γεγονός που έγινε ποτέ! Σας περιμένουμε!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Τετάρτη 10 Απριλίου: 14:00-21:00

Πέμπτη 11 Απριλίου: 14:00-21:00

Παρασκευή 12 Απριλίου: 14:00-21:00

Σάββατο 13 Απριλίου: 10:00-21:00

Κυριακή 14 Απριλίου: 10:00-21:00

Για περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 μπορείτε να επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό ιστότοπο: www.moto-expo.gr.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες