Προσφορά από 3/10 - 10/10: Αγωνιστική φόρμα M-Tech Force από €999 μόνο €299

Από το

Μαύρο Σκύλο

5/10/2011

Oι δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες M-Tech χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα του δέρματος (που προμηθεύει η Mastrotto, το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο επεξεργαστήριο δέρματος και προμηθευτής των μεγαλύτερων κατασκευαστών δερμάτινων ειδών αλλά και ρουχισμού μοτοσυκλετιστών) όσο και της ραφής, προσφέροντας εξαιρετική εφαρμογή και αντοχή.
Το δέρμα των αγωνιστικών της M-Tech εκτός από ανθεκτικό είναι και αδιάβροχο και μπορεί να πλυθεί άφοβα και αποτελεσματικά με νερό και σαπούνι!
Η συγκεκριμένη προσφορά είναι για το μοντέλο Force σε μπλέ μεταλλικό χρώμα και σε μεγέθη 46 και 54 μόνο, αλλά είναι μόνο 4 κομμάτια. Η αρχική τιμή της ήταν €999 και ήταν σε προσφορά στα €390. Τώρα για μία μόνο εβδομάδα στα €299!

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες