Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο στον Γέρακα για παραβίαση ταινιών ασφαλείας

Από την Περιφέρεια Αττικής
Πρόστιμο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/2/2023

Με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής για παραβίαση σφραγίδων (ταινιών ασφαλείας) αντλιών παροχής υγρών καυσίμων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής: "Με την αρ. πρωτ. ΕΜ – 127 / 23.02.2023 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη, πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) στην εταιρεία πρατήριο μικτών καυσίμων με την επωνυμία «ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Ε.Ε.» που βρίσκεται στον Γέρακα Αττικής στην οδό Κλεισθένους 130, με Α.Φ.Μ. 801232660 και Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ, για παράβαση του άρθρου 84 παρ . 4 της Υ.Α. 91354 /2017 (Κανόνες  ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.) (ΦΕΚ 2983/ Β΄ /30.08.2017) όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α.109034 / 2018 (ΦΕΚ 4913/Β΄/2018) και ισχύει, για παραβίαση σφραγίδων- ταινιών ασφαλείας διανομέων υγρών καυσίμων, το ύψος του οποίου  καθορίζεται από το άρθρο 84 παρ. 11 της ως άνω Υπουργικής Απόφασης, διότι κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε  από την υπηρεσία μας στις 24/10/2022, βρέθηκαν σε ένα διανομέα μάρκας MEPSAN, τύπος EUMEP με S.N.: 27129 και προϊόντα πώλησης (DIESEL κίνησης και  DIESEL θέρμανης) παραβιασμένες-κομμένες οι σφραγίδες – ταινίες ασφαλείας με αριθμούς 027006 και 022259  του εξουσιοδοτημένου συνεργείου ΤΕΚΑΤ (αρ. εξουσιοδότησης 011) που ασφαλίζουν τις πάνω πόρτες του διανομέα που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στα ηλεκτρονικά του μέρη και συγκεκριμένα στις CPU του διανομέα."

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.